FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima li gdje snimak utakmice 
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nema veze, sudionik je kako god. Nek je dva pasa odigrao, zaslužio je jbg.skoroalen je napisao/la:Samo da mi je znat šta je on pomog'o.AlfredNobel je napisao/la:
Svaka čast mali.
Al svaka mu čast.
Mogao bi on narednu sezonu biti dobar ako mu se pruži šansa. Ima taj vic majstorski, ono se ne može naučiti. Još je malo u grču, ne smije krenuti s loptom, ali to je i normalno, iz Brazila u Bosnu, velika je to promjena.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nebitan za nase trofeje kao prednost domaceg terena za Zeljeznicar. Ipak, neka ga, nek' se raduje pa ima iduca sezona.skoroalen je napisao/la:Samo da mi je znat šta je on pomog'o.AlfredNobel je napisao/la:Svaka čast mali.
Al svaka mu čast.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- kosevskobrdo
- Kontakt:
kosevskobrdo je napisao/la:Ima li gdje snimak utakmice
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Ubi ga onaj iz Zvjezde po nogama za onaj potezDerdiyok je napisao/la:Kako nije, uđe juče i odma joga bonito
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koga priželjkujemo u ligi prvaka? 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Shkendija da napunimo stadion njihovMortemHz je napisao/la:Koga priželjkujemo u ligi prvaka?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa eto ti ideje za anketu. postavi desetak klubova u anketu, a mi cemo glasati.MortemHz je napisao/la:Koga priželjkujemo u ligi prvaka?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ElCartel11
- Kontakt:
Seltike, Seltike, SeltikeeeMortemHz je napisao/la:Koga priželjkujemo u ligi prvaka?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Fuad Šašivarević svih vremenaskoroalen je napisao/la:Numan Kurdić.VenamaHrabrih je napisao/la: Iskreno, možda bi trebao razmisliti o nekom novom pristupu. Koliko sam vidio, oko 160 osoba je glasalo u zadnjoj anketi. Presitan je to uzorak da bi se odredilo neko preovladavajuće mišljenje. I to ako uzmemo u obzir da svi imaju jedan profil.
Također i pitanja poput; koliko će ko zabiti golova, koliko će gledalaca doći na tekmu itd, i nisu anketna pitanja.
Možda raditi na popularizaciji foruma, jer, koliko vidim, ovdje je desetak, maximalno dvadesetak korisnika.
No, budući da do slijedećih utakmica treba uživati u tituli, mozda malo okrenuti na zezanciju. Npr.: koliko je forumaša zaljubljeno u Sabrinu, ili koji je najljepši član uprave, tima, ili nešto u tom fazonu.
A trenutno J. Adukor
- ElCartel11
- Kontakt:
Iskreno posto smo poznati kao totalni baksuzi sto se tice tog izvlacenja za Evropu ocekujem neki Celtic ili Ludogorets.
Mi kad dobijemo klub iz lige 5 to bude klub koji je usponu i te sezone tuce u svojoj ligi velikane ala Bayern ili Juventus, sta dalje da pricamo
Mi kad dobijemo klub iz lige 5 to bude klub koji je usponu i te sezone tuce u svojoj ligi velikane ala Bayern ili Juventus, sta dalje da pricamo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Treći pokušaj u nadi da je neko snimao ovaj historijski mečkosevskobrdo je napisao/la:kosevskobrdo je napisao/la:Ima li gdje snimak utakmice
-
belosevic28
- Kontakt:
Sad ce najjaci period, spekulacike i ostalo 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
TNSMortemHz je napisao/la:Koga priželjkujemo u ligi prvaka?
Bio na BHT1 sinoć, uvijek ima u MojaTV Videoteci (kao i svaka tekma emitirana na njihovom kanalu)kosevskobrdo je napisao/la:Treći pokušaj u nadi da je neko snimao ovaj historijski mečkosevskobrdo je napisao/la:kosevskobrdo je napisao/la:Ima li gdje snimak utakmice
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Kako mogu naći tu videoteku? Malo sam neupućen po pitanju toga?tm01hzne je napisao/la: Bio na BHT1 sinoć, uvijek ima u MojaTV Videoteci (kao i svaka tekma emitirana na njihovom kanalu)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako imaš MojaTV, na TVu nađi onaj njihov meni (servisi, imenik, i te gluposti), i između ostalog imaš Videoteka. Tu imaš filmove raspoređene po žanrovima i žanr BHT Premijer liga, po sezonama. Nađi sezonu 18/19 i tu bi trebala bit ova utakmica.kosevskobrdo je napisao/la:Kako mogu naći tu videoteku? Malo sam neupućen po pitanju toga?tm01hzne je napisao/la: Bio na BHT1 sinoć, uvijek ima u MojaTV Videoteci (kao i svaka tekma emitirana na njihovom kanalu)
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- kosevskobrdo
- Kontakt:
E to je belaj, nemam tu prokletu moja tv. Nadao sam se da se može na internetu to isto uradit.skoroalen je napisao/la:Ako imaš MojaTV, na TVu nađi onaj njihov meni (servisi, imenik, i te gluposti), i između ostalog imaš Videoteka. Tu imaš filmove raspoređene po žanrovima i žanr BHT Premijer liga, po sezonama. Nađi sezonu 18/19 i tu bi trebala bit ova utakmica.kosevskobrdo je napisao/la:Kako mogu naći tu videoteku? Malo sam neupućen po pitanju toga?tm01hzne je napisao/la: Bio na BHT1 sinoć, uvijek ima u MojaTV Videoteci (kao i svaka tekma emitirana na njihovom kanalu)
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, nedimmmm1337 i 45 gostiju.