NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Po mom misljenju bara bara. Grk je strasan igrac ciji se kvalitet omalovazava jer ne izgleda tehnicki toliko mocno ali u sustini lik dominira utakmicama u oba smjera ko nijedan igrac danas.
Nea bara bara jel bolji ili nijeEpidaurus je napisao/la:Po mom misljenju bara bara. Grk je strasan igrac ciji se kvalitet omalovazava jer ne izgleda tehnicki toliko mocno ali u sustini lik dominira utakmicama u oba smjera ko nijedan igrac danas.
Bara bara. Naginjem vise Kawhiju zbog stila igre al Giannis > Kawhi je legitimno sasvim.
Pa sto onda Kawhi ispada od Bucksa ako je bolji
Jer su Bucksi bolja ekipa jel tako?
Exactly
Exactly
zar su bucksi i raptorsi zavrsili seriju??
- BosniaBoston
- Kontakt:
Check Matealemsa je napisao/la:Pa sto onda Kawhi ispada od Bucksa ako je bolji
Exactly
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Debate over
U 3 poteza
U 3 poteza
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo sto debata nije Kawhi ili Giannis,vec da li je Harden top 5 igrac?

Al dobar pokusaj.
Al dobar pokusaj.
De malo poslozi kockice, nije tesko, vidis kako je to @bosnia u 2 secunde odradio.NEZALAGANJE je napisao/la:Samo sto debata nije Kawhi ili Giannis,vec da li je Harden top 5 igrac?![]()
Don't be a filip
I kakve veze ima to sto Bucksi izbacuju Raptorse s tim sto Harden nije top 5 igrac lige ?
Bb odvadi malo viri te noge iz alem ove guzice

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ti kazes da je Curry bolji od Brade jer ga izbacuje iz PO.Pa onda je i Giannis bolji od Kawhija jer ga izbacuje mozd abude i metla,nema tu bara bara ko sto ti kazes.EtoEpidaurus je napisao/la:I kakve veze ima to sto Bucksi izbacuju Raptorse s tim sto Harden nije top 5 igrac lige ?
#Punoljetstvo
Epidaurus je napisao/la:I kakve veze ima to sto Bucksi izbacuju Raptorse s tim sto Harden nije top 5 igrac lige ?
nikakve,ali sacekaj,bice nekakvom budalastinom to kao objasnjeno
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo ti slazi sebi kockice kako hoces,ali Harden nije u 5 najboljih igraca lige.alemsa je napisao/la:De malo poslozi kockice, nije tesko, vidis kako je to @bosnia u 2 secunde odradio.NEZALAGANJE je napisao/la:Samo sto debata nije Kawhi ili Giannis,vec da li je Harden top 5 igrac?![]()
Don't be a filip
Ja odradio trening, a ovdje i dalje rasprava o Edwardu. I to ga komentarisu simpatizeri ekipa koje redovno pisa i koje su totalno nebitan faktor trenutno u nba. Da to rade navijaci Warriorsa pa bih razumio. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Donnie Darko
- Kontakt:
stvarno ne vidim nacin na koji individualno moze biti bolji od bilo kojeg od: kawhi giannis durant lebron
individualno ga jedu svi, pogotovo ovi sa elitnom odbranom, a i timski su svi jaci igraci od njega daleko
curry i harden individualno je toss up, nisu daleko uopste realno, ali curryiev utjecaj na ekipu, i generalno mogucnosti koje otvara svojoj ekipi ga dizu na stepenicu iznad
harden bukvalno nema jednog argumenta koji ga moze stavit ispred bilo kojeg od ovih 5 igraca, a da se ne pojavi tu i neko tipa wesbtooka sa svojim heavy usageom i praznim brojevima
ako zanemarimo da je kosarka timski sport naravno moze protiv currya, ali to se opet sve svodi na mentalnu gimnastiku
individualno ga jedu svi, pogotovo ovi sa elitnom odbranom, a i timski su svi jaci igraci od njega daleko
curry i harden individualno je toss up, nisu daleko uopste realno, ali curryiev utjecaj na ekipu, i generalno mogucnosti koje otvara svojoj ekipi ga dizu na stepenicu iznad
harden bukvalno nema jednog argumenta koji ga moze stavit ispred bilo kojeg od ovih 5 igraca, a da se ne pojavi tu i neko tipa wesbtooka sa svojim heavy usageom i praznim brojevima
ako zanemarimo da je kosarka timski sport naravno moze protiv currya, ali to se opet sve svodi na mentalnu gimnastiku
Nigerijac je bolji igrac, ali to ne mijenja cinjenicu da se Epi sam zavalio svojom logikom. Nema sta.BosniaBoston je napisao/la:Check Matealemsa je napisao/la:Pa sto onda Kawhi ispada od Bucksa ako je bolji
Exactly
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pa individualno nea boljeg igraca, cisti skill harden ima najvise skilla u ligi, to nije uopste upitno. Napiso si prazan toliki post moj @donnie
Samo sto Curry ima puno, puno vise argumenata od "izbacio ga u PO" da ga se stavi ispred Hardena.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo da napomenem da je Vonleh potencijal u rangu Embiida,pokajat ce se ekipe koje ga ne uzmu
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.