skoroalen je napisao/la:
Never forget!![]()
20.5.2017. - 20.5.2019.

skoroalen je napisao/la:
Never forget!![]()
20.5.2017. - 20.5.2019.
Ja bih da repliciram drugu skori, oni je nece osvojiti!skoroalen je napisao/la:
Never forget!![]()
20.5.2017. - 20.5.2019.
PiazzaGrande je napisao/la:skoroalen je napisao/la:
Never forget!![]()
20.5.2017. - 20.5.2019.![]()
Legendo, pratis li jos uvijek latinoamericki nogomet, kako se snalazis sa prijenosima brazilske lige, nema ih ove godine na ovim nasim sportskim kanalima...Sabinho je napisao/la:PiazzaGrande je napisao/la:skoroalen je napisao/la:
Never forget!![]()
![]()
![]()
![]()
Shvatam frustraciju, ali fakte i činjenice su tu. A i pehari su tu, na našoj strani, još uvijek.Vanja8 je napisao/la:Tako je i prvenstvo Pofalica 1933 trebaju priznati...Admir74 je napisao/la:Bilo kako bilo, 46. su se igrale lige, koje nacionalni Savezi a danas i UEFA priznaju, stoga, sasvim legalno Željo tražio, i Savez u skladu sa pravilnikom treba da tu titulu prizna.
Admir74 je napisao/la:Shvatam frustraciju, ali fakte i činjenice su tu. A i pehari su tu, na našoj strani, još uvijek.Vanja8 je napisao/la:Tako je i prvenstvo Pofalica 1933 trebaju priznati...Admir74 je napisao/la:Bilo kako bilo, 46. su se igrale lige, koje nacionalni Savezi a danas i UEFA priznaju, stoga, sasvim legalno Željo tražio, i Savez u skladu sa pravilnikom treba da tu titulu prizna.
Iskočili ste iz rupa, ali kako to biva, brzo se vratite u njih i počnete pratiti SPARS košarku.
skoroalen je napisao/la:Bolje vi nego cigani.PiazzaGrande je napisao/la:skoroalen je napisao/la:
Never forget!![]()
Čovječe, vi ste posvađani sa činjenicama.Admir74 je napisao/la:Shvatam frustraciju, ali fakte i činjenice su tu. A i pehari su tu, na našoj strani, još uvijek.Vanja8 je napisao/la:Tako je i prvenstvo Pofalica 1933 trebaju priznati...Admir74 je napisao/la:Bilo kako bilo, 46. su se igrale lige, koje nacionalni Savezi a danas i UEFA priznaju, stoga, sasvim legalno Željo tražio, i Savez u skladu sa pravilnikom treba da tu titulu prizna.
Iskočili ste iz rupa, ali kako to biva, brzo se vratite u njih i počnete pratiti Bosnu košarku.
ama treba priznati naravno a onda idemo i mi predat zahtjev čim bude presedan, imamo mi takvih titulica brukuAdmir74 je napisao/la:Shvatam frustraciju, ali fakte i činjenice su tu. A i pehari su tu, na našoj strani, još uvijek.Vanja8 je napisao/la:Tako je i prvenstvo Pofalica 1933 trebaju priznati...Admir74 je napisao/la:Bilo kako bilo, 46. su se igrale lige, koje nacionalni Savezi a danas i UEFA priznaju, stoga, sasvim legalno Željo tražio, i Savez u skladu sa pravilnikom treba da tu titulu prizna.
Iskočili ste iz rupa, ali kako to biva, brzo se vratite u njih i počnete pratiti Bosnu košarku.
Pa predajte zahtjev da vam se i titule iz druge lige priznaju kao sampionske ionako ste bruku vremena tamo proveli...BosniaBoston je napisao/la:Posvadani mi sa cinjenicama,oni nam 4 titule na pravdi boga izignorisali
Facts.A te titule iz 2.ligeVanja8 je napisao/la:Pa predajte zahtjev da vam se i titule iz druge lige priznaju kao sampionske ionako ste bruku vremena tamo proveli...BosniaBoston je napisao/la:Posvadani mi sa cinjenicama,oni nam 4 titule na pravdi boga izignorisali![]()
![]()
A da vidite da vam priznaju i ono namjestanje tekmi i izbacivanje iz Prve lige kao titulu,ono je ostavilo pozitivan dojam na sport u BiH...BosniaBoston je napisao/la:Facts.A te titule iz 2.ligeVanja8 je napisao/la:Pa predajte zahtjev da vam se i titule iz druge lige priznaju kao sampionske ionako ste bruku vremena tamo proveli...BosniaBoston je napisao/la:Posvadani mi sa cinjenicama,oni nam 4 titule na pravdi boga izignorisali![]()
![]()
a) ne pisu na stranici kluba
b) vi ste spaseni od ispadanja iz PLBiH tako sto se liga prosirila sto je ostavilo negativan utjecaj na nas fudbal
c) Prenesite onom botini Mortemu da vrati nagradu forumasa godine koju ste mu izlobirali,kao sto je Radovac vratio Ismir Pintol prije par godina
Tema FK sarajevo ima vise pregleda od Teme FK zeljeznicar na nasem forumubelosevic28 je napisao/la:zeljeznicar ima 27 titula, kaNp i prosjek od 14 748 navijaca na domacim utakmicama ove sezone.
Samo oni koji mrze evropski zeljeznicar ce reci da ovo nije istina !
koliko imate vi toga osim te 46-te?BosniaBoston je napisao/la:Facts.A te titule iz 2.ligeVanja8 je napisao/la:Pa predajte zahtjev da vam se i titule iz druge lige priznaju kao sampionske ionako ste bruku vremena tamo proveli...BosniaBoston je napisao/la:Posvadani mi sa cinjenicama,oni nam 4 titule na pravdi boga izignorisali![]()
![]()
a) ne pisu na stranici kluba
b) vi ste spaseni od ispadanja iz PLBiH tako sto se liga prosirila sto je ostavilo negativan utjecaj na nas fudbal
c) Prenesite onom botini Mortemu da vrati nagradu forumasa godine koju ste mu izlobirali,kao sto je Radovac vratio Ismir Pintol prije par godina
Ja fakat nemam razlog se sa njima raspravljat, ali brate kad počnu glumit velikane a eksera svog nemaju.BosniaBoston je napisao/la:Posvadani mi sa cinjenicama,oni nam 4 titule na pravdi boga izignorisali