Nas'o se covjek pametanStivi_Dzi je napisao/la:Eto nek ti znasSamo F.K.S !! je napisao/la:Haj ba ne znate ni kako cura izgleda a napalili se
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: Chat
You'll never walk alone.
- Megamon
- Kontakt:
Ja sto ne mogu supe na viljusku,on mi nesto prica a pali se na Devila ko da je iza DjavolcicaSamo F.K.S !! je napisao/la:Haj ba ne znate ni kako cura izgleda a napalili se
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha eto vidio si je jel ? i ne palim se ja na devila ba kakav on cccc da vidis na sta se ja palim batalio bi lily odma 
Tu sam ja, citam ove vase gluposti.. Sta cu kad nemam pametnijeg posla pa se valjam od smijeha.
@Megamon, de bolan trsi.. Unica je covjek.. ovaj dijete.. mog zivota.
Jel tako Unica?
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha eto vidio si je jel ? i ne palim se ja na devila ba kakav on cccc da vidis na sta se ja palim batalio bi lily odma
Jadan ti.
You'll never walk alone.
- Megamon
- Kontakt:
ok densinjo,ti se palis na 12-13 godisnjakinjeSamo F.K.S !! je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha eto vidio si je jel ? i ne palim se ja na devila ba kakav on cccc da vidis na sta se ja palim batalio bi lily odma
@Lily nemoj mi to raditi skoci cu u Miljacku,ili pak da dodjem u Mostar da skocim u Neretvu,to bi te ipak vise bolilo
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Lily konsoliduj redove, Unica nikako ne moze biti tvoj izbor 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:ok densinjo,ti se palis na 12-13 godisnjakinjeSamo F.K.S !! je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha eto vidio si je jel ? i ne palim se ja na devila ba kakav on cccc da vidis na sta se ja palim batalio bi lily odma
@Lily nemoj mi to raditi skoci cu u Miljacku,ili pak da dodjem u Mostar da skocim u Neretvu,to bi te ipak vise bolilo
You'll never walk alone.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Lily nije tebi lahko
Kakvi mentalni sklopovi i siledzije na ovoj temi
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
Monolog je napisao/la:Šta'š popit, ja plaćam?kurdt je napisao/la:Kakvi mentalni sklopovi i siledzije na ovoj temi
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Monoloze plati i meni mogu cugat ko veliki (doduse jesam veliki ) ako neces platit alkohol moze i sok
Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Maloprije bio u Boriku
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Cuo sam da u mostaru ima neka alternativna birtija pola marke kafa pola marke rakija ja bi tude ak ti nije trosakMonolog je napisao/la:Šta'š popit, ja plaćam?kurdt je napisao/la:Kakvi mentalni sklopovi i siledzije na ovoj temi
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
- Megamon
- Kontakt:
Daj Lily reci mi na cemu sam.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh jbt, nije bad, samo dok ja ispalim iz Tuzle u Mostar. Doduše ima i kod nas u Akademiji kojekakvih "jeftinjarija". Pij kol'ko ho'š, a na kraju ostavi cenera.kurdt je napisao/la:Cuo sam da u mostaru ima neka alternativna birtija pola marke kafa pola marke rakija ja bi tude ak ti nije trosakMonolog je napisao/la:Šta'š popit, ja plaćam?kurdt je napisao/la:Kakvi mentalni sklopovi i siledzije na ovoj temi
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
LSD?Megamon je napisao/la:Daj Lily reci mi na cemu sam.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.