FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Brate ja imam knjigu ustvari nije to knjiga vise je kao neki prospekt na 30 strana koji je izasao pred tekmu Slavija-Zeljo 24.02.2002,to sam uzeo od rodjaka kada sam bio u Sarajevu.I tamo imaju utakmice Slavija-Zeljeznicar,gde je odigrano 36 utakmica izmedju ova dva tima,pa ne znam da li to racunas posto je Slavija naslednik te Slavije od tada.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trebalo bi se računati. Po nekoj logici.
Života vam ako možete ikako nekako neofirno napisati koja je stranica. Ovako dok izmijenim sve koje bi mogle biti prođe pola sata. 
I ja mislim da bi trebalo,ali je previse bolno ako se bude racunalo.elSaik je napisao/la:Trebalo bi se računati. Po nekoj logici.
Ne smem ni staviti te podatke ovde komsije bi vas dozivotno zezale.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne mogu ni ove trenutne igrače izmiriti, a hoće da angažuju Stančeskog, Vukelju i Sakana 
Ma šta će komšija, nas kad je Slavija gu3ila oni nisu ni bili tu da bi znali šta je sex..Devil je napisao/la:I ja mislim da bi trebalo,ali je previse bolno ako se bude racunalo.elSaik je napisao/la:Trebalo bi se računati. Po nekoj logici.![]()
Ne smem ni staviti te podatke ovde komsije bi vas dozivotno zezale.
Zna li neko dokle se došlo u pregovorima sa Šehićem i Kerlom oko produženja ugovora, i koliko su istinite ove novinarske špekulacije oko Vukelje i kompanije iz Borca ???
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
Šehić će na kraju sezone napustiti Željezničar.1921 ! je napisao/la:Zna li neko dokle se došlo u pregovorima sa Šehićem i Kerlom oko produženja ugovora, i koliko su istinite ove novinarske špekulacije oko Vukelje i kompanije iz Borca ???
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Vala, bolje da zadržimo ovaj dvojac, na to se fokusirati. Ako ih zadržimo, tek onda se okrenuti dovođenju igrača Borca.1921 ! je napisao/la:Zna li neko dokle se došlo u pregovorima sa Šehićem i Kerlom oko produženja ugovora, i koliko su istinite ove novinarske špekulacije oko Vukelje i kompanije iz Borca ???
Jel' to baš provjereno ??? govorio je samo da traži malo bolje uslove od ovih što sada ima,a i Kerla je nešto slično tražio.Moje mišljenje je da kad bi ih zadržali još godinu ili dvije na njima dvojici i Višći bi ogromne pare zaradili.Eh sad je sve do uprave ...MinistaR je napisao/la:Šehić će na kraju sezone napustiti Željezničar.1921 ! je napisao/la:Zna li neko dokle se došlo u pregovorima sa Šehićem i Kerlom oko produženja ugovora, i koliko su istinite ove novinarske špekulacije oko Vukelje i kompanije iz Borca ???
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
racunam ja utakmice prije WWII izmedju zelje i slavije...Devil je napisao/la:Brate ja imam knjigu ustvari nije to knjiga vise je kao neki prospekt na 30 strana koji je izasao pred tekmu Slavija-Zeljo 24.02.2002,to sam uzeo od rodjaka kada sam bio u Sarajevu.I tamo imaju utakmice Slavija-Zeljeznicar,gde je odigrano 36 utakmica izmedju ova dva tima,pa ne znam da li to racunas posto je Slavija naslednik te Slavije od tada.
ali samo zvanicne, tj. one u prvenstvu...
sad cu ti ih izbaciti sve:
1924/1925: 1:4, 1:0
1926/1927: 1:7, 0:5
1927/1928: 3:5, 0:6
1928/1929: 2:8, 0:4
1929/1930: 1:0, 0:7
1931/1932: 1:5, 0:3
1935/1936: 4:1, 0:3
2004/2005: 0:0, 0:0
2005/2006: 4:2, 4:1
2006/2007: 4:2, 1:2
2007/2008: 4:0, 0:3
2008/2009: 1:0, 0:1
2009/2010: 2:0, 1:1
2010/2011: 0:1,
to su sve prvenstvene utakmice.
mozda ti imas i prijateljske utakmice
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Bolan kao ne skontas da nas to ne zanimaplavo nebo je napisao/la:Kako saznajemo od izvora bliskom timu sa Koševa sastanak se, ipak, nije održao jer Blekić nije u Sarajevu, a on bi navodno trebao prisustvovati jednoj od utakmica Lige prvaka, koje se igraju sutra odnosno prekosutra
Ode Blekonja na racun hordica na tekmu ,jest ih izlevatio majko mila!!!!!
1921-2011
Baš. Imaš fks temu pa tamo o njima.
Pricajmo o Želji malo, .ebeš koridaše. Hoce li moci beslija igrati naredne utakmice? Koliko mu je ozbiljna povreda rebra?
Lijepo je biti Manijak!!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Jel ima iko/neko konkretne podatke o ugovorima koje imaju Šeha i Kerla. Jer nije problem ako odu. Problem je ako odu džaba.
Edit: Kerla ima ugovor do 31.12
Kakvi biseri 
Edit: Kerla ima ugovor do 31.12
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
malo da se prisjetimo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
samo ja ja i ja
- Kontakt:
PO TRI MARKICE ZA LED i to je toplavo nebo je napisao/la:Kako saznajemo od izvora bliskom timu sa Koševa sastanak se, ipak, nije održao jer Blekić nije u Sarajevu, a on bi navodno trebao prisustvovati jednoj od utakmica Lige prvaka, koje se igraju sutra odnosno prekosutra
Ode Blekonja na racun hordica na tekmu ,jest ih izlevatio majko mila!!!!!
NK ŽELJO-FK TORPEDO 9:1
trebamo kerlu... šehić se moze preboljet 
Ovo za Šehića po meni je tragedija,ako ga prodamo na kraju sezone.Treba nam još jednu eventualno dvije sezone pa ga onda prodati za dobru lovu.Na kraju tekuće sezone sumnjam da bi ga nešto masno mogli prodati i još nemamo adekvatne zamjene
. Evo sada ugleda intervju sa Šimetom pa bih upitao za onu sliku što je postavljena uz tekst.Jesu li ono ljiljani na bijeloj majci i šta piše na njoj 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 22 gosta.