FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pitanja kad ce skupstina moraju novinari postavljati i pritisak vrsiti idemo ka kraju Maja vidicemo.
samo Sloboda
moras ih platit ne rade nista dzabamerak je napisao/la:Pitanja kad ce skupstina moraju novinari postavljati i pritisak vrsiti idemo ka kraju Maja vidicemo.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
desperados
- Kontakt:
Nek povede i brata.bhpremierliga12 je napisao/la:Eh poslije Ignjatovica sljedeci je Alispahic, njega vala ne zalim, nije nam nista znacajno donio ove sezone. Ozivili smo te malo i sretno
- TzBulevar87
- Kontakt:
3 igraca koja su nas kostala mjesecno cca 20k KM prelaze u gornji dio grada i njega ce kostati brat bratu jedno 35k mjesecno... jer jedino gdje igraci kupaju vise Upravu od Slobodine je Simin Han
al' neka, kad im je skauting sluzba FK Sloboda i sve sto "valja" u njoj, neka, neka ih kupaju sto vise mogu! 
075
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Bas je bacio opet udicu u Slobodu....TzBulevar87 je napisao/la:3 igraca koja su nas kostala mjesecno cca 20k KM prelaze u gornji dio grada i njega ce kostati brat bratu jedno 35k mjesecno... jer jedino gdje igraci kupaju vise Upravu od Slobodine je Simin Hanal' neka, kad im je skauting sluzba FK Sloboda i sve sto "valja" u njoj, neka, neka ih kupaju sto vise mogu!
Ko im ide bogati
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Ko dolazi u TC?TzBulevar87 je napisao/la:3 igraca koja su nas kostala mjesecno cca 20k KM prelaze u gornji dio grada i njega ce kostati brat bratu jedno 35k mjesecno... jer jedino gdje igraci kupaju vise Upravu od Slobodine je Simin Hanal' neka, kad im je skauting sluzba FK Sloboda i sve sto "valja" u njoj, neka, neka ih kupaju sto vise mogu!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Auuuu nije dobro,igraci nam idu.Već počinje osipanje lagano
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zar nas spasioc nije izvukao iz dugova kako su pisali ovdje njegovi obozavatelji ? 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Said tu spada sigurno, Baraban i Alispahic rekao bih? Ako nije Ignjatovic?TzBulevar87 je napisao/la:3 igraca koja su nas kostala mjesecno cca 20k KM prelaze u gornji dio grada i njega ce kostati brat bratu jedno 35k mjesecno... jer jedino gdje igraci kupaju vise Upravu od Slobodine je Simin Hanal' neka, kad im je skauting sluzba FK Sloboda i sve sto "valja" u njoj, neka, neka ih kupaju sto vise mogu!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Zrinjski zainteresovan za Ignjatovica.
- Probisvjet
- Kontakt:
Samo neka idu. Dolaze nam igraci iz EVROPSKE UNIJE. Bice to ok.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ja ba Zrinja 4 stopera top ima.GradKamena2 je napisao/la:Mislim da nema nista od toga,vjerovatno valja suplje da izbije koju markicu vise neđe,jer imamo odbranu dobru.hondas je napisao/la:Zrinjski zainteresovan za Ignjatovica.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
desperados
- Kontakt:
Al mi idu ove sportske na neku stvar. Svaki dan clanak kako je neko zainteresovan za Hadzanovica, i u tome se usput svaki put ponovi kako je Sloboda sranje. Gonite se i vi sa portala i on..
jeftin im clanak i lazu.desperados je napisao/la:Al mi idu ove sportske na neku stvar. Svaki dan clanak kako je neko zainteresovan za Hadzanovica, i u tome se usput svaki put ponovi kako je Sloboda sranje. Gonite se i vi sa portala i on..
Husara salje tekstove
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Neka ide ko god gdje moze od ovih igraca,sta su to oni uradili,sem opstanka u najgoroj i najlosijoj ligi na svijetu?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bezveze su, a sigurno su imali solidne plate. Nije meni ni Ignjatovic nesto odigrao, svaka druga kiks. Vise se moze nabrojati utakmica gdje je kardinalno grijesio nego odigrao na nivou. O ostalima ne pricati..HPCompaq je napisao/la:Neka ide ko god gdje moze od ovih igraca,sta su to oni uradili,sem opstanka u najgoroj i najlosijoj ligi na svijetu?
Najvise nervira to sto oni pricaju van svlacionice. Ispade ovdje najgore. A recimo ne dobiju platu i onda ne odigraju par utakmica nikako na nivou jer im je mrsko. A znaju da savez gura da se isplati svaki dug. Dobiju platu i opet im mrsko. U konacnici dobiju svaku marku koju su potpisali i opet ne odigraju nista. Kakve ljencuge. Na kraju zavale i klub, a ne odigraju nista.
Neka idu jer sad ima mozda 4-5 igraca sto treba ostaviti i pod hitno novi trener jer Nalic bi dobio u svakom klubu otkaz jer zadnjih 5 utakmica osvojio je 1 bod
-
desperados
- Kontakt:
Nije Nalic kriv sto npr. Smajic i Livancic ne znaju zabit iz 100% sanse u prazan go.mirza24 je napisao/la:Neka idu jer sad ima mozda 4-5 igraca sto treba ostaviti i pod hitno novi trener jer Nalic bi dobio u svakom klubu otkaz jer zadnjih 5 utakmica osvojio je 1 bod
Livancic nije hi igrao nikada a o Smajicu ne treba trositi rijeci . Nala je morao dati sansu mladim igracima ali on to nije ucinio pa cak ove tri zadnje ne vazne utakmice nije uzeo mlade igrace . Sloboda nije imala igre a za to je odgovoran Nala i ne treba mu produziti ugovor nego traziti boljeg treneradesperados je napisao/la:Nije Nalic kriv sto npr. Smajic i Livancic ne znaju zabit iz 100% sanse u prazan go.mirza24 je napisao/la:Neka idu jer sad ima mozda 4-5 igraca sto treba ostaviti i pod hitno novi trener jer Nalic bi dobio u svakom klubu otkaz jer zadnjih 5 utakmica osvojio je 1 bod
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.