Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Kakav @nez 50, tu smo on, ja, kkbosna, tracy, bernard 30-35 kuka
Nego sta kae bara-bara
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Nije, Elvis je 2 godine stariji od meneKobe Bryant je napisao/la:Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Nego sta kae bara-bara
- invincible1921
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mislim da je KKBosna 2 godine mlađi od mene, dakle 32.Kobe Bryant je napisao/la:Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Nego sta kae bara-bara
Drago mi je da su Raptorsi uzeli, najviše zbog Kawhia, navijam da ostane kod njih. Grk je fizički nevjerovatan, ali je lakše za zaustaviti nego npr. Durant, Curry, Kawhi, James ili Harden.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Boga mi kako neki od vas pišu rekao da imate 60+ i da ste gledali Celticse 60tih
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
kako bih volio da si u pravuTracy3McGrady je napisao/la:Mislim da je KKBosna 2 godine mlađi od mene, dakle 32.Kobe Bryant je napisao/la:Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Nego sta kae bara-bara
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Zato sam i ja pomislio da neki imaju 50Brokula je napisao/la:Boga mi kako neki od vas pišu rekao da imate 60+ i da ste gledali Celticse 60tih
23
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja ne znam da sam ikad napisao nešto o NBA-u a da se tiče prije 1993. Godine. Šta se prije toga dešavalo je dobro ali ja nisam pratio pa nikad i ne pisem o tome.Brokula je napisao/la:Boga mi kako neki od vas pišu rekao da imate 60+ i da ste gledali Celticse 60tih
Zato i moja ljubav prema Orlando jer su to bili počeci, i uvijek sam navijao za autsajdera koji bi u budućnosti mogli nešto napraviti.
Locust je napisao/la:Ko Duncan u svoje vrijeme.filip13 je napisao/la:kako se giannis zacudi kad se njemu dosudi faul
Nije bilo faula da nije složio šokiranu facu, koda mu je neko saopštio da su mu roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Nego sta kae bara-bara
Filip je najstariji.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Barbarossa
- Kontakt:
filip je stara kajla iz kancelarije
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Zbog toga nikako da nauci citirati. Previse moderno za njegov period.BernardBarnjak je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Nego sta kae bara-bara
Filip je najstariji.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
dimitrije panticBarbarossa je napisao/la:filip je stara kajla iz kancelarije
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
BernardBarnjak je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Nego sta kae bara-bara
Filip je najstariji.
da,u petoj deceniji
KK_Bosna je napisao/la:dimitrije panticBarbarossa je napisao/la:filip je stara kajla iz kancelarije
najstariji mladji referent
Zašto moderatori ne banuju ovaj offtopic o mlađim referentima? Imate temu chat za takve diskusije.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Barbarossa
- Kontakt:
babukaTonySosa je napisao/la:Zašto moderatori ne banuju ovaj offtopic o mlađim referentima? Imate temu chat za takve diskusije.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ima onaj lik @samozdravlje, mislim da ima oko 65 godina, svaka čast lik dominira
Ja sam u depresiju pao kako sam napunio 25. Sad sam blize 30 nego 20.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
ja danas tek 24 napunioJustin je napisao/la:Ja sam u depresiju pao kako sam napunio 25. Sad sam blize 30 nego 20.
Los osjecaj, idu godine prema gore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.