PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ovaj BosniaBoston je onaj kyrieirving što se nije smio sa Sarijelom pobit. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BosniaBoston
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Ovaj BosniaBoston je onaj kyrieirving što se nije smio sa Sarijelom pobit.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BosniaBoston
- Kontakt:

JBEM TI SUNCE!!!!P.S rekao mi je jedan jako blizak izvor da je titula 2015. bila namjestena isto
#Punoljetstvo
- svrakino1921
- Kontakt:
Znaci dobro sibambus je napisao/la:Sramota da nisi cestitao pobjedu.svrakino1921 je napisao/la: Kako je bambusalo
cekaj jel to nam drug svrakino nije cestitao na drugoj pobjedi protiv Zelje ove sezone ?bambus je napisao/la:Sramota da nisi cestitao pobjedu.svrakino1921 je napisao/la: Kako je bambusalo
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Stvarno ste ograničeni.belosevic28 je napisao/la:Gasi sveSarajevoJeBordo je napisao/la:Tajfuni pušu na GrbaviciNek bude šta će biti, samo nebi volio da nas privatizuje neki tajfun.Pa makar to bio Abramovič lično.![]()
![]()
![]()
![]()
💩💩
Nit si iz Svrakina niti pratis Zelju.Ovdje nesto piskaras a slavis duplu bordo tima.Razocarao si me,nemoj mi se obracat vise.svrakino1921 je napisao/la: Znaci dobro si
Dno dna.
Ma kakav on,razocarenje sezone.avenija je napisao/la:
cekaj jel to nam drug svrakino nije cestitao na drugoj pobjedi protiv Zelje ove sezone ?

Zadnja izmjena: bambus, dana/u 20 maj 2019, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
!
Keramika ili škljocaGoosman je napisao/la: Stvarno ste ograničeni.
Pogrebno preduzeće "Tajfun"Stroj1946 je napisao/la:Keramika ili škljocaGoosman je napisao/la: Stvarno ste ograničeni.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jeebiga, znam da boli kad završiš na četvetom mjestu, a gradski rival osvoji duplu uz 20 bodova razlike na tabeli. Boli kad te od 12 ekipa u čitavoj ligi, dobije njih 10. Boli kad te gradski rival nagguzi s tri razlike na tvom terenu. Boli kad u tvom timu igraju mrtvi amateri, koji još i štrajk pokrenu. Boli kad vidiš da igrače po terenu ganjaju navijači. Boli kad za jednu sezonu promijeniš par trenera. Boli kad vidiš da sveti Amaw nije ništa uradio, a toliko se kleli u bosanskog Guardiolu. Boli kad vidiš kako sveti Amaw levati komplet klub, kako i na šta uzima pare, te kako u čitavom klubu ima svoje pijune. Boli kad vidiš kako sveti blokira račune svom klubu, ali opet, on je tu iz ljubavi. Boli kad vidiš da ti klub traži advokata da te brani od trenera koji je na čelu ekipe. Boli kad vidiš da je otišao Miske i kad vidiš šta je radio krezubim mitomanima, od sergijica pa sve ostalo. Boli kad vidiš kako licenca izmiće i kako ga je Slavoni fino metn'o, ali ali do banke je. Boli kad vidiš da odlaskom Misketa nema više protekcije u Savezu i kako nema više štimaljki, kao što je zamalo bila ona titula na Bekićdan. Boli kad vidiš da nema više SDA stranke da daje lovu. Boli kad vidiš da od Saveza više nema pomoći, te ih se sad naziva "mešetarima". Boli kad vidiš da tvoj klub nema perspektive, da nema dovoljno ljudi u klubu, da su tu dugovi, da se ukaljao obraz, da nema para za rekonstrukciju, jedino ostaju molitve da Džeko pređe negdje na ljeto. Boli kad vidiš da klub svakim danom tone sve dublje i dublje. A uz to, jako boli kad vidiš da ti gradski rival uzme duplu krunu, pritom zabivši najviše golova u ligi (66) i primivši najmanje (20). Boli kad vidiš da ti gradski rival uzme duplu s osam igrača iz Akademije. Boli kad vidiš da ti gradski rival razvaljuje u svim kategorijama, da Akademiji ide odlično. Boli kad vidiš da se do duple krune može doći i poštenim putem, a ne namještanjima, lobijima itd. Boli kad vidiš da uskoro silaziš i s trona po pitanju najtrofejnijeg kluba u državi. Boli kad vidiš da je došao takav biznismen, koji radi čuda po Vijetnamu.
Znam ja da sve ovo boli, žao mi je.
Znam ja da sve ovo boli, žao mi je.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jedna losija godina pitari nas krenuli sahranjivat
Cak sta vise jedino ona serija od 6 poraza i 2 remija bila losa osim toga sasvim ok

#Punoljetstvo
Čelik je bolji od zelje 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Najtrofejniji
Najposjećeniji
Dvije duple
Najviše navijača
Vlastiti stadion
Nije u privatnom vlasništvu
Najposjećeniji
Dvije duple
Najviše navijača
Vlastiti stadion
💩💩
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Voli amawa i budi željo makar slamu jeo!BosniaBoston je napisao/la:Jedna losija godina pitari nas krenuli sahranjivatCak sta vise jedino ona serija od 6 poraza i 2 remija bila losa osim toga sasvim ok
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Jedini osuđeni za namještanje utakmica.Goosman je napisao/la:Najtrofejniji
Najposjećeniji
Dvije duple
Najviše navijača
Vlastiti stadion
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Trebali igrat protiv Reala.Goosman je napisao/la:Najtrofejniji
Najposjećeniji
Dvije duple
Najviše navijača
Vlastiti stadion
Najviše reprezentativaca dali.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jao amar bas mogao za 3 mjeseca preokrenut situaciju.Nisam njegov fan ali malo objektivnosti ni od rivala ne bi skodiloSarajevoJeBordo je napisao/la:Voli amawa i budi željo makar slamu jeo!BosniaBoston je napisao/la:Jedna losija godina pitari nas krenuli sahranjivatCak sta vise jedino ona serija od 6 poraza i 2 remija bila losa osim toga sasvim ok
#Punoljetstvo