FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 20 maj 2019, 19:12

miky_hz je napisao/la:Izgleda i Lazic ide kako kaze Husref :(

Ako Sarajevo bude htjelo razgovarati sa mnom, za mene je prvo pitanje šta Sarajevo misli iduće godine, kako misli dalje, u kojem pravcu? Najavljuje se, istina nezvanično, da bi dosta igrača moglo otići. Imate Mujakića koji je već igrač Kortrijka, imate Lazića koji je vjerovatno najavio odlazak, imate Kapića koji je posuđen igrač, a to su sve kvalitetni igrači i to je jako teško u kratkom vremenu nadomjestiti. Imao malo vremena do prve sljedeće utakmice. Dakle, prvi moji razgovori, ako do njih uopšte dođe, će ići u pravcu toga šta klub želi za budućnost, koje su njegove ambicije, planovi. Tek onda ćemo vidjeti šta dalje

ma znalo se to brate prije 2 mjeseca, doveli ga da nam titulu donese, realno onakvom igracu i nije mjestu da tovari ovdje prevaziso je on i srbijansku ligu a kamoli ne nasu,realno ode lik u dosta jacu ligu, gdje ce biti starter, sad je na nasim da pare isklesu za dobre igrace, ako ne mogu kvalitetnije nek budu kao i ovih 7 iz prvih 11 sto ode uz mujakica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 maj 2019, 19:19

Ja da sam rahmanovic i da me neko uporedi sa saricom i gojkom da igramo sa istin igracima i onu budu bolji odma bi se objesio i osjeki ****.

Isto za nihada dedo zukanovic (vjecita kita od igraca jos smrad sa sugavice) da bude bolji od lava NIHADA.

Ovo nije napuhivanje nasih igraca jer nisam objektivan

Rahmanovic visoci jaci fizicki jaci sut i kad je njemu u interesu da igra pametan je i ima osjecaj za go. A motoriku ima da moze trcat ko oni pa gar 95%. Realno je sve sto sam napiso, a rober nek mi popusi **** kao i onaj starac zukanovic.

Zukanovic da je bolji od nihada to jedino misketovi isprdci mogu napisat

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 maj 2019, 19:29

Pitar6785 je napisao/la:Ja da sam rahmanovic i da me neko uporedi sa saricom i gojkom da igramo sa istin igracima i onu budu bolji odma bi se objesio i osjeki ****.

Isto za nihada dedo zukanovic (vjecita kita od igraca jos smrad sa sugavice) da bude bolji od lava NIHADA.

Rahmanovic visoci jaci fizicki jaci sut i kad je njemu u interesu da igra pametan je i ima osjecaj za go. A motoriku ima da moze trcat ko oni pa gar 95%. Realno je sve sto sam napiso, a rober nek mi popusi **** kao i onaj starac zukanovic.

Ne razumiju raja koliko Ti volis Sarajevo . Ti si moj jaran , evo i ne psujes . Mnogo duplih trofeja da proslavis aBd . :tokralju: :tokralju: :tokralju:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 20 maj 2019, 19:34

Sta mislite koliko je realno da nam Nam pocne slat otamo igrace (vietnam) citam neke portale koji to kao vec najavljuju i kakva je ta njihova liga i igraci jel ko upratio

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 20 maj 2019, 19:39

Samozdravlje je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Ja da sam rahmanovic i da me neko uporedi sa saricom i gojkom da igramo sa istin igracima i onu budu bolji odma bi se objesio i osjeki ****.

Ne razumiju raja koliko Ti volis Sarajevo . Ti si moj jaran , evo i ne psujes . Mnogo duplih trofeja da proslavis aBd . :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ima ovdje dosta istine u pitarevom postu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 maj 2019, 19:47

Šta sam vam ja govorio jučer? Znam da nema promil šanse da ostanr zvijer kakva je Lazić. Kapić isto ide sigurno. Mujakić završen. Ne zaboravite da ljetni prijelazni rok traje dugo i da će zasigurno biti finih ponuda i za Crepulju, Rahmanovića, Tatara, Kovačevića, pa i Stanojevića. Da nije bilo ove povrede, i Pidro bi otišao.

Zato sam i govorio, kao da ja ne bih volio da od njih sedam ostane šest, ali je to nerealno. Mora se detaljno i ažurno odraditi ovaj dio do Evrope, da se sklope brzo kockice. Čisto da ne bude nekog brukanja, neki veći ciljevi su nerealni.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 maj 2019, 19:47

Saric posto igrac reprezentacije nakon 10 dana provedeni u koreji, jes al da nekazem u cemu

Kad je bio kod nas uporedi te igre i uporedi amarove igre i bice ti jasno. Suncokret je nejak boji se vjetra dok mma borac se neboji i nije krhak kad ga neko dotakne 2 mjeseca povrjeden.

Samozdravlje da SARAJEVO SE VISE VOLI OD BANA KULINA TVRTKA ALIJE BAKIRA ITD , a reprezentacija nista lose im nezelim zelim da nizu ospjehe al nema emocije ni 20% ko prema FK SARAJEVO.

Jedino ovo pisem jer bi mogli rahmanovica mogli prodat za mnogo vise para ako igra u repci.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 maj 2019, 19:58

Pa to je naša realnost, ne možemo mi zadržati igrače puno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 maj 2019, 20:00

Ja bi doveo jednog dobrog stopera (Sanicanina) i dao priliku Sofrancu (kad je 100% fizicki i psihicki spreman, extra je za nase lige), Dupovac i Kurdic dobre zamjene.
Ostale pozicije popunjavati u skladu s odlascima.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 maj 2019, 20:03

belosevic28 je napisao/la:Ja bi doveo jednog dobrog stopera (Sanicanina) i dao priliku Sofrancu (kad je 100% fizicki i psihicki spreman, extra je za nase lige), Dupovac i Kurdic dobre zamjene.
Ostale pozicije popunjavati u skladu s odlascima.
Upravu si, Šofranca ni slučajno prodavati. Sad kad Mujakić ode, prilika mu je da se pokaže i bude standardan.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 maj 2019, 20:07

Pitar6785 je napisao/la:Saric posto igrac reprezentacije nakon 10 dana provedeni u koreji, jes al da nekazem u cemu

Kad je bio kod nas uporedi te igre i uporedi amarove igre i bice ti jasno. Suncokret je nejak boji se vjetra dok mma borac se neboji i nije krhak kad ga neko dotakne 2 mjeseca povrjeden.

Samozdravlje da SARAJEVO SE VISE VOLI OD BANA KULINA TVRTKA ALIJE BAKIRA ITD , a reprezentacija nista lose im nezelim zelim da nizu ospjehe al nema emocije ni 20% ko prema FK SARAJEVO.

Jedino ovo pisem jer bi mogli rahmanovica mogli prodat za mnogo vise para ako igra u repci.
Ti si moj ahbabu interescija , u svakom tvom postu se vidi inters FKS i samo pratis kako da namaknes sto vise love . Dobro gotivis ti Rahmana , ali ti solventnost FKS najvaznija . Ma bit ce kesa , ali i rashodi ce rasti . kad odu ova 4-ica ostaje 20 milja(Pavlovic,Adukor,Bekic i Lelic) , dosta za dobra 3 igraca . Na lovu od Evrope , 3-ce kolo EL i min. 1mill E . Ono sto je dobro mozemo uzeti iz banke sad , od Vjetnamca ,pa mu vratiti kad stignu pare . Ne moramo u ZiratBank .bit ce nesto i od Avioprevoznika . Ono od FSBiH vratiti za velicanstvenu bakljadu . Ma sve 5 prijatelju .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 20 maj 2019, 20:09

Bordo Bijeli !! :D
slika
Sarajevo ljubavi moja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 maj 2019, 20:10

Vidio sam sad ovo :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 20 maj 2019, 20:10

Samozdravlje je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:@Samozdravlje. Pokojni deda mi je bio jedan od osnivača FKS. Bio je partizančina i komunista i to ruskog tipa. Za vrijeme Kraljevine Jugoslavije je lezao u zatvoru zbog komunisticke aktivnosti. Ljubav je prenio na pokojnog oca i na mene, a ja na sina. Mrzio je nacionalizam i oba sina i kcer je podrzavao da se vjencaju za osobe druge nacionalnosti, odnosno vjeroispovijesti. Ali, isto tako me ucio da ne postoji kult licnostii da je stvaranje "legendi" samo uvod u fasizam. Postoji samo kolektiv, kolektiv i kolektiv. Sjecam se njegovih svađa sa pok. starim koji je volio Papeta, menščini, od komplet familije i ruganja kad je '85. FKS osvojilo titulu isključivo kao kolektiv, bez Papeta. I danas ko da ga čujem; Jbte Pape... Morel on dat go bez Vidovica, Pašica, Repčica i ostalih? To je usadio i u mene.

Ziv ti meni bio 100god. i sto vise radosti da dozivis u zivotu.
Ne razumijem ti se ja u muziku . Slusao Sabana i " 2 galeba bela" :urnebes: :urnebes:, imao neke druge afinitete , kao matematika i mas. elementi. Iz tehnice u "Tilavu" na Badeloku ili Vekiu .Generacija Paje Pasica 73/77 .Bilo to gdje je sad skupstina . Salim se , ali ima istine .Yebiga valjda nije problem Pok./rahmetli Saban da poslije Bajrama jednom ili ti vise puta mahnemo koju votku onu staljinisticku :rol: :rol: Hocemo brate , samo vremena da uhvatim . I ti 100 god , koji ce mi qrac to da serem podase , jos 6-7 puta na neko putovanje , more ,moze i Neum ne mora Lastovo i to nek bude to . Samo lahkog preseljenja na Ahiret , a i ono jos 3-4 puta da se ponovi 18.05. ili da se pomjeri na 19.05 . i to je to . Upoznat ces Ti mog kuma Popu , samo ce ti se kazati . Zivio Ti 100 god. ,ako to zelis u zdravlju i rahatluku. :thumbup: :bih:
Nikad nisam volio narodnu muziku, nisam je uopste dozivljavao. Slusao sam Azru, Zabranjeno Pusenje, Partibrejkerse... Onda je dosao internet i shvatio sam da je velika vecina nasih pjesama plagijat. Od tada slusam stranu muziku i shvatio sam da smo muzicke pravce i ukuse bazirali na laznim temeljima. Bar kao konzument masovne kulture, ne mogu biti dio toga.
Volio sam izaci u Lovac i Velez, pa u CDA i AG, to su bili neki moji itinereri.
Volio bih upoznati tvog kuma, iako je s kumovima rizik se napiti. Je l to kum, loče ko Rus :D.
Bas mi je zao sto se nismo sreli, a mozebit da smo se vidjeli.
Valjda ce biti vise srece drugi put.
Znas na sta sam mislio kad rekoh da zivis 100 godina. Ako imas porodicu, znas na sta sam mislio. Kad volis nekoga, nevazno je koliko je bolestan, bitno je samo da je pred ocima.
Samo ti budi sretan, a ostalo se samo nakurika.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 20 maj 2019, 20:11

MortemHz je napisao/la:Pa to je naša realnost, ne možemo mi zadržati igrače puno.
Hebibović i Bekić se ne slažu s tim :cool:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 maj 2019, 20:13

MortemHz je napisao/la:Pa to je naša realnost, ne možemo mi zadržati igrače puno.
I ne treba zadržavati, al nas problem su mali transferi.
Lazic ima ugovor,ako ode za dobre pare je ok,al mi igrače jos dajemo za sicu. Nadam se da će ova uprava tu praksu odlaska igrača za realno manje pare nego što igrač vrijedi,konačno zaustaviti.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 20 maj 2019, 20:15

sonpenn je napisao/la:Bordo Bijeli !! :D
slika
Buraz, ti si i bez oka bolji od komplet lige.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 maj 2019, 20:30

VenamaHrabrih je napisao/la:
sonpenn je napisao/la:Bordo Bijeli !! :D
slika
Buraz, ti si i bez oka bolji od komplet lige.
:tokralju: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 maj 2019, 20:45

Rule_hz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Izgleda i Lazic ide kako kaze Husref :(

Ako Sarajevo bude htjelo razgovarati sa mnom, za mene je prvo pitanje šta Sarajevo misli iduće godine, kako misli dalje, u kojem pravcu? Najavljuje se, istina nezvanično, da bi dosta igrača moglo otići. Imate Mujakića koji je već igrač Kortrijka, imate Lazića koji je vjerovatno najavio odlazak, imate Kapića koji je posuđen igrač, a to su sve kvalitetni igrači i to je jako teško u kratkom vremenu nadomjestiti. Imao malo vremena do prve sljedeće utakmice. Dakle, prvi moji razgovori, ako do njih uopšte dođe, će ići u pravcu toga šta klub želi za budućnost, koje su njegove ambicije, planovi. Tek onda ćemo vidjeti šta dalje

ma znalo se to brate prije 2 mjeseca, doveli ga da nam titulu donese, realno onakvom igracu i nije mjestu da tovari ovdje prevaziso je on i srbijansku ligu a kamoli ne nasu,realno ode lik u dosta jacu ligu, gdje ce biti starter, sad je na nasim da pare isklesu za dobre igrace, ako ne mogu kvalitetnije nek budu kao i ovih 7 iz prvih 11 sto ode uz mujakica
Do kada Lazic, ima ugovor?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 maj 2019, 20:49

Bez oba oka je bolji, ako krste ode ja bi milosu kapitensku dao.. Mwrso je vise samo fudbaler borben al ovaj ima borbenis al nesto sto navijaci vole pored toga

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []