Mene bi bilo stid onako nešto napisati.HeliosIzDomzala je napisao/la:Mancini, prvi smajlić podforuma Prva liga i naredne sezone s nama.Mancini je napisao/la:nihad88 je napisao/la:Nisam stigao prije napisat o subotnjoj utakmici.
I ako je poraz ja sam kao dugogodisnji navijac ispunjen kao i 98% svijeta na tribinama,bio s ljudima iz Mostara i fino je cuti toliko pozitivni komentara o gradu i ljudima.
Velez je Velez i ono kad vidis koliko ljudi zive za to,samo mogu reci hvala ti Daso sto si dao ljudima pa da si uzeo milion.
Onda vidis toliko sretni ljudi i iz Mostara i iz Gracanice onda udjes na fb i natovari se 3-4 cojka kojima je to lose.
Pa pomogo si instituciji druze.
Onaj Dzafo novinar sa svojim komentarima mrtvi negativac sto se tice Bratstva i sve oko Bratstva.Zasto???
Tipicna Gracanica ali lijepo je kad te onoliko ljudi hvali i po fb i svakako ali zasto to negdje ne objavit???
Politika me kao cojka ne interesuje pa je mozda zato i Bratstvo i Rukomet kojeg pratim moji klubovi.
Malo o ekipi i imao sam osjecaj da se normalno igralo da bi Bratstvo dobilo utakmicu,bgm Nikic radi pravi poso djeluje da nista ne zna ali je extra trener jer realno nije Bratstvo kao raniji godina ali djeluju bolje u igri dosta,kad vidimo kakve ekipe su imali Sadikovic,Muslimovic,Grbesic i ostali a nista nisu napravili.
Od te ekipe su sad tu samo Musa,Jaganjac i Šuša ako se dobro sjecam i po mom misljenju Nikic mora ostat trener.
Jos jednom zelim puno srece Velezu u Pl i onako se voli klub i puno pozdrava Mostarcima jer znam da citaju Mirzi,Damiru i Arminu i njegovom sinčiću s kojima sam gledao utakmicu i sklopio iskreno prijateljstvo.![]()
![]()

Sljedeće sezone bi trebali imati poseban doček na Otoci.
A i vi ste posebna priča. Najavljivali ste mjesecima nekakav bod ili tri boda. I šta bi ono!?