Kakva ATG serija, nenormalan je. Barem znamo ko će uzet MVPa naredne sezone, ako KD ih napusti.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Steph.
Kakva ATG serija, nenormalan je. Barem znamo ko će uzet MVPa naredne sezone, ako KD ih napusti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ultrabosnia
- Kontakt:
Naravno, Durant im je dodatna dimenzija. Ali imaju i onaj skor oko 30-1 kada on ne igra, a Curry igraNEZALAGANJE je napisao/la:Sve je tacno sto si naveo,ali pod pretpostavkom da su igrali protiv GS bez Duranta.Sa njim,ne bi nista od ovog bilo bitno,jer je prevelika razlika u kvalitetu.ultrabosnia je napisao/la:Realno, Nurkic je odbrambeni zid Portlanda kroz citavu sezonu, a cesto je nezaustavljiv bio i u napadu. Da je igrao protiv mocnog Goldena 100% bi im napravio probleme u oba pravca jer sa izostankom Cousinsa oni nemaju alternativu koja bi mu se mogla suprostaviti. Od 4 utakmice, u 3 je Portland prokockao dvocifrenu prednost, a manjak opcija je presudio u korist GSWa. Pogledajte ucinak Kantera i sve ce biti jasno
I kad ti budu svi leđa okrenuli
NEZALAGANJE je napisao/la:Nema teorije da GS moze uzeti MIL u finalu bez Duranta i Iguodale.KK_Bosna je napisao/la:vidjet ces ga, nosi broj 30 na ledjimaTracy3McGrady je napisao/la:Ali generalno ne vidim igrača koji bi sa ovom ekipom mogao uzeti u finalu. Kad skontaš da kod njih u petorci igra G-league igrač sve ti je jasno kakva im je klupa.
Čuj nema šanse.Manite se tih baba Vangi fazona.To bi sad trebali se oni plašiti jednog Milwaukeea
lumani je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Kakav @nez 50, tu smo on, ja, kkbosna, tracy, bernard 30-35 kuka
Nego sta kae bara-bara
Ja sam mlađi od Kobe'a I Dirka
A gdje nam je Nermin74 :?:Storm Rider
nema ga vec neko vrijeme na forumu
Prošle godine Durant postavio rekord protiv Rocketsa za najviše poena u totalu. Šteta što nije igrao ovo, stavio bi 200 u 4 utakmice.Brokula je napisao/la:![]()
![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Volio bih vidjeti ovakav GS protiv Bucksa. Vrlo vjerovatno da cemo to i gledati u prvoj utakmici?
GSW sa Iggyjem bez KDa je esencija kosarke. Bilo bi lijepo da uzmu titulu bez njega. Ta potencijalna serija ce biti prilicno neizvjesna i sa i bez KDa. Ako kojim slucajem budu igrali i bez Iggyja i bez KDa onda su im sanse za titulu prilicno tanke.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisu to nikakvi fazoni,vec moje misljenje nakon odgledane cijele NBA sezone i dosadasnjeg dijela POa.Jorginho5 je napisao/la:
Čuj nema šanse.Manite se tih baba Vangi fazona.To bi sad trebali se oni plašiti jednog Milwaukeea
GS se ne treba plasiti nikoga,oni su sampioni i dokazana ekipa,ali MIL nije POR da se na njih moze i bez Duranta.
Toga treba biti svjestan.
Radi se o timu koja ima sve elemente sampionske ekipe,pocevsi od toga da su vrhunski i u odbrani i u napadu,da imaju prednost domaceg terena,da je roster nevjerovatno izbalansiran i da to sve pokazuju i u POu.Takodje,Igraju moderan stil kosarke koji apsolutno moze pratiti ritam GSa,te imaju i sistem i trenera.
Zdrava logika nalaze da imaju nevjerovatne sanse za titulu,ne bude li ovamo Duranta.
Mana im moze biti neiskustvo,kao i sigurno eksploatisanje Giannisovih ofanzivnih nedostataka,ali ovaj MIL nije CLE iz 2007.,niti ekipa tipa Hardenovog HOU,da nece moci nista u napadu ukoliko je glavni igrac "iskljucen".To smo vidjeli i protiv TOR preksinoc,a ne treba zaboraviti da je taj isti TOR razbio GS s lakocom 2 puta u RSu.
Meni je samo žao što više ne koriste Duranta kao 2017-e, i okrenuli se iso košarci u zadnje 2 godine. Ono 2016/17 u PO je bilo nešto neviđeno. Sudije dale CLE jednu utakmicu, a inače je trebalo biti 16:0.TonySosa je napisao/la:Prošle godine Durant postavio rekord protiv Rocketsa za najviše poena u totalu. Šteta što nije igrao ovo, stavio bi 200 u 4 utakmice.Brokula je napisao/la:![]()
![]()
Ovo sad što igraju, vidi se da guše jedan drugog. Curry završi na 35+ bez po muke seriju
@NEZ nisi valjda ozbiljan sa tim rezultatima iz RS. Pa ti govorio da je Green opao, da od njega nema ni pola starog igrača, a čovjek diže formu na superstar nivo kad je trebalo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
zdrava logika kaze da ako se muce protiv povrijedjenog kawhija da imaju male sanse protiv GSWNEZALAGANJE je napisao/la:Zdrava logika nalaze da imaju nevjerovatne sanse za titulu,ne bude li ovamo Duranta.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Brada pokazao velicinu
Sanele trazen si bio juce od Elvisa i mene, spavas
Sanele trazen si bio juce od Elvisa i mene, spavas
- Nail for Real
- Kontakt:
Curry u sest utakmica ponisti cijelu Hardenovu sezonu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma kakvi, Brada im otkino 2 tekme sa KD, a Por metka bez KD. Hou je ista ekipa kao Portland po jacini, samo sto imaju Bradu. To ti je to
Superstar zabije ukupno 7 poena
i dođoše rocketsi tek do cetvrtfinala play offa,toliko su dobri
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nesto kontam dal postoji mogucnost da umjesto cj i lilarda u portland dodju harden i beal i da ostalo sve ostane isto
ta ekipa sa zdravim nurkicem mogla nesto warriorsima mozda
Ne znam sto nekim smetaju fakti 
Pa CJ i Lillard su jedino sto valja u Portlandu. Cuj njih da mijenjas a ostalo da ostane isto.QUARTERBACK je napisao/la:nesto kontam dal postoji mogucnost da umjesto cj i lilarda u portland dodju harden i beal i da ostalo sve ostane isto![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jedino sto valja?Ocigledno nisi cuo za jednog visokog ŽiviničaninaJustin je napisao/la:Pa CJ i Lillard su jedino sto valja u Portlandu. Cuj njih da mijenjas a ostalo da ostane isto.QUARTERBACK je napisao/la:nesto kontam dal postoji mogucnost da umjesto cj i lilarda u portland dodju harden i beal i da ostalo sve ostane isto![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.