https://www.facebook.com/nermin.durmo.1 ... 987613038/
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
šta god bio uzrok onakve vožnje nastradalog (vještačenjima će biti utvrđeno, valjda), to nije nikakvo opravdanje da se snimatelj ponaša kao potpuni maloumnik i čobanPenaltiky je napisao/la:Haj daj malo patetike a vozi ko mutav. Eto dijabetes kriv.
Slažem se, al nemok ga ni prat, eto dijabetes kriv jer ovaj divlja po cesti.alan_kardec je napisao/la:šta god bio uzrok onakve vožnje nastradalog (vještačenjima će biti utvrđeno, valjda), to nije nikakvo opravdanje da se snimatelj ponaša kao potpuni maloumnik i čobanPenaltiky je napisao/la:Haj daj malo patetike a vozi ko mutav. Eto dijabetes kriv.
ova ne lupa, ovu lupajuDerdiyok je napisao/la:Doduše, ova ne lupa, ova je samo za kamere bila![]()
Penaltiky je napisao/la:Slažem se, al nemok ga ni prat, eto dijabetes kriv jer ovaj divlja po cesti.alan_kardec je napisao/la:šta god bio uzrok onakve vožnje nastradalog (vještačenjima će biti utvrđeno, valjda), to nije nikakvo opravdanje da se snimatelj ponaša kao potpuni maloumnik i čobanPenaltiky je napisao/la:Haj daj malo patetike a vozi ko mutav. Eto dijabetes kriv.
zasto svi bukvalno shvataju 2hRosicky je napisao/la:Inače kad ti je zamucen vid i malo fali da zaspis lagano nastavis vozit dok ne pogines
I tako 2h
Kako može dijabetes biti kriv? Da se to desilo u sekundi pa hajde, al neko vrijeme "letit" po cesti...alan_kardec je napisao/la: a otkud znaš da dijabetes nije kriv? Možda je bio pijan, možda mu je smetao i onaj namještaj što je prevozio, možda je srčani, moždani... možda možda možda...Ne branim ga sekunde, ali sačekajmo da vidimo šta istraga kaže. Nije ni prvi ni posljednji vozač koji je u vožnji imao zdravstvene probleme pa izazvao sudar. Sinoć vidim ovdje neki forumaš ovog nastradalog nazva ubicom![]()
Malo sam osjetljiv po ovom pitanju jer se sličan slučaj desio prošle godine dobrom drugu od mog starog, našem kućnom prijatelju. Vjerovatno će se dobar dio forumaša sjetiti, na putu od Ilidže prema Blažuju, kod Rimskog mosta, ovaj jaran od starog prešao autom u suprotnu traku i podletio pod autobus. Na mjestu mrtav. Odmah nakon toga, na klixu komentari, bio pjan, pričao na telefon, zaspao... ovakav je onakav je... policija nije ni uviđaj završila, ovi na klixu već sve znaju, već osudili čovjeka. Na kraju se ispostavi da je čovjek imao srčani udar u trenutku udesa
Može sliku, hvala. Ja danas gledo slike one male iz Gothama, i nađem slike maloljetne sestre.Osim13 je napisao/la:Ja koliku sisu ima ona Naida sa TVSA
Penaltiky je napisao/la:Može sliku, hvala. Ja danas gledo slike one male iz Gothama, i nađem slike maloljetne sestre.Osim13 je napisao/la:Ja koliku sisu ima ona Naida sa TVSA