FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mah Ajnadzic ,koliko je bio koristan u ratu sad je toliko koristan i u miru.Samo je znao hutbe drzati sa sigurne udaljenosti.pisaj ga
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 22 maj 2019, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ako neces ti necu ni jaskoroalen je napisao/la:Nek ih Kurdić ganja.AlfredNobel je napisao/la:Gdje @skoro, jel to ganja one dvije što se Stanoje slik'o s njima?
NUMAN KURDIĆ JEDAN JE OD VAS!!!!
@Kurdic kani se ba mene i mojih žena, ubleho tešanjska. 
Hipotetički gledano, da li bi bilo preskupo rušit tribine Koševa i uradi 4 male tribine okolo? Štrumfice ona tribina došla oko 2 miliona KM. 4 tribine, od tog jedna barem s krovom, ne bi trebale da koštaju preko 10 miliona KM. Nisu to neke pare, a ne bi se lokacija ganjala i tražilo zemljište koje bi samo koštalo koliko cijela izgradnja.
Naravno, ovo sve hipotetički, kad bismo u nekom ludom scenariju dobili AFH pod koncesiju itd.
Hipotetički gledano, da li bi bilo preskupo rušit tribine Koševa i uradi 4 male tribine okolo? Štrumfice ona tribina došla oko 2 miliona KM. 4 tribine, od tog jedna barem s krovom, ne bi trebale da koštaju preko 10 miliona KM. Nisu to neke pare, a ne bi se lokacija ganjala i tražilo zemljište koje bi samo koštalo koliko cijela izgradnja.
Naravno, ovo sve hipotetički, kad bismo u nekom ludom scenariju dobili AFH pod koncesiju itd.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Jako bi skupo izašlo rušenje tribina na Koševu. Negdje sam čitao da bi to bio višemilionski iznos.skoroalen je napisao/la:@Kurdic kani se ba mene i mojih žena, ubleho tešanjska.
Koševo je jednostavno rupa bez dna. Nek teren rade da nas služi par godina, a naši nek pronađu neku lokaciju za manji stadiončić i super.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
Joj nemojte samo o stadionu, kosa na glavi mi se diže na spomen te priče i nekakvih imaginarnih projekata.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Djelovi tribina na Kosevu se mogu iskoristiti da se ugrade na neki drugi stadion. Ili u slucaju renoviranja Koseva djelovi tribin koji su fixni se ruse a djelovi koji su montazni se skidaju i ukoliko nemaju ostecenja se mogu regularno ugradit negdje drugo. Samo sto je i skidanje i prijevoz skup jer se prijevoz ne moze vrsiti obicnim kamionima.
Ne postoji investitor koji ce uloziti minimum 100 miliona u Kosevo. Za neki stadion od 25k minimalno 40 miliona i da izgradi hotel i trzni centar 60 miliona. Znaci kako hod okrenes ne postoji taj neko ko ce sruciti toliku lovu ako ne i duplo.
Pri tome vise karta ne bi bila 10 KM neho minimum 50KM. Taj stadion bi bio kskuplji za iznajmljivanje a nikada nebi bio nas.
Znaci samo lokacija nova i polako tribina po tribina.
Al kad pocnrmo prodavat igrace po 10 milki.
Ne postoji investitor koji ce uloziti minimum 100 miliona u Kosevo. Za neki stadion od 25k minimalno 40 miliona i da izgradi hotel i trzni centar 60 miliona. Znaci kako hod okrenes ne postoji taj neko ko ce sruciti toliku lovu ako ne i duplo.
Pri tome vise karta ne bi bila 10 KM neho minimum 50KM. Taj stadion bi bio kskuplji za iznajmljivanje a nikada nebi bio nas.
Znaci samo lokacija nova i polako tribina po tribina.
Al kad pocnrmo prodavat igrace po 10 milki.
NUMAN KURDIĆ JEDAN JE OD VAS!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nek vide između ova dva investitora iz Saudijske Arabije i Australije, dobro bi bilo kad bi i Nam bio zainteresovan a i mi navijači bi sigurno pogurali za neke stolice, nešto. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne mogu oni da saniraju lokvu ispred kapija istoka, a kamo li da naprave stadion.AlfredNobel je napisao/la:Joj nemojte samo o stadionu, kosa na glavi mi se diže na spomen te priče i nekakvih imaginarnih projekata.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Orangina85
- Kontakt:
Tekma protiv Italije je u novembru, sad u junu im gostujemo u Torinu. Obzirom da nista nije zapoceto i nema najave kad bi se moglo poceti, ako se bude radio teren onda ce nas vjerovatno zakaciti da igramo par domacih tekmi negdje drugo.AlfredNobel je napisao/la:Hoće li stvarno biti ta rekonstrukcija terena? Zar ne treba nešto dugo vremena da se to odradi, tekme u junu, zar se može uraditi tako brzo?
Pa hoce ali njima je rok italija tj. OktobarAlfredNobel je napisao/la:Hoće li stvarno biti ta rekonstrukcija terena? Zar ne treba nešto dugo vremena da se to odradi, tekme u junu, zar se može uraditi tako brzo?
Boli ih cosak za nase tekme
Tako da na sergijici vjerovatno igramo
A liga more bit I na otoci?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sorry na upadu. Koliko znam kraj maja je rok za početak rekonstrukcije terena AFH.Denchi je napisao/la:Pa hoce ali njima je rok italija tj. OktobarAlfredNobel je napisao/la:Hoće li stvarno biti ta rekonstrukcija terena? Zar ne treba nešto dugo vremena da se to odradi, tekme u junu, zar se može uraditi tako brzo?
Boli ih cosak za nase tekme
Tako da na sergijici vjerovatno igramo
A liga more bit I na otoci?
Treba napravitiakcihu jedan navijac jedan red tribina. Svakako koliko nas dolazi na tekme fino bi se rasporedili. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Boli nas ****, na Otoci ligaške komotno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Stolica 100 KM, uz stolicu dobiješ sezonsku kartu. Stolica na tvoje ime, znači samo ko učestvuje u akciji gleda Sarajevo uživo.revolt je napisao/la:Treba napravitiakcihu jedan navijac jedan red tribina. Svakako koliko nas dolazi na tekme fino bi se rasporedili.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad bi dobili teren sa vrhunskom travom, sa trenutnim igrackim kadrom bi to znacilo, da smo vec dobili jedno super "pojacanje" za iducu sezonu 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Vjeruj mi da se veselim tome , mogu I cuku povestMortemHz je napisao/la:Boli nas ****, na Otoci ligaške komotno.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa gdje bi ti? U Zenicu?drinagold je napisao/la:Kakva sergijica jeste normalni vi
Bolje i zenica nego onim ciganima pa da se poslije jos nasladjujuDenchi je napisao/la:Pa gdje bi ti? U Zenicu?drinagold je napisao/la:Kakva sergijica jeste normalni vi
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.