Zatvori mu reket, i ubacivat ce samo iz kontri i eventualno ako upadne neka frljoka. S druge strane, nema pass igru, da kompenzira, kao sto npr ima Kawhi. Konstantno ga udvajaju/utrajaju i ne znam da li je jednom prodao loptu, uglavnom je bila ili odlicna asistencija ili predasistencija, sto bi braca hrvati rekli.alemsa je napisao/la:Dje ovaj Giannis igra'l
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Greek Brick 
- AshburtonG
- Kontakt:
Toronto previse zuri sa napadima. Imaju 20 razlike, i ljudi zavrsavaju napade na 15-16s, covjece trosi vrijeme, odmaraj glavnog igraca, ako smanje na 10 opet ce bit klaonica zadnje 2-3min..
Sta ti gledas da mi je znati. Pa Giannis je bolji asistent od Kawhia.AshburtonG je napisao/la:Zatvori mu reket, i ubacivat ce samo iz kontri i eventualno ako upadne neka frljoka. S druge strane, nema pass igru, da kompenzira, kao sto npr ima Kawhi. Konstantno ga udvajaju/utrajaju i ne znam da li je jednom prodao loptu, uglavnom je bila ili odlicna asistencija ili predasistencija, sto bi braca hrvati rekli.alemsa je napisao/la:Dje ovaj Giannis igra'l
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Vainglorious
- Kontakt:
Moram se sloziti sa Magom da se pretjeruje sa pohvalama na racun bucksa. Daleko je ovo sto vidimo u seriji sa kanadjanima od njihovog najboljeg izdanja, daleko bas od avog maksimuma. Sva sreca pa imaju strasno dugu klupu pa uspjevaju sakriti totalno nekonzostentne predstave glavnih igraca. A svaki mec je bukvalno i toronto mogao uzeti. Bledsoe je katastrofa ovu seriju ofanzivno, Ante također zna pobaciti. Ne bih otpisivao kawhija i druzinu, ma koliko kawhi bio potrosen i rovit.
Kako Middleton igra

Slabo u napadu sad
Bravo Marc i Siakam.
Slabo u napadu sad
Bravo Marc i Siakam.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- AshburtonG
- Kontakt:
Mislim na kosarkaski iq, koji je svjetlosnim godinama na strani drugog.Justin je napisao/la:Sta ti gledas da mi je znati. Pa Giannis je bolji asistent od Kawhia.AshburtonG je napisao/la:Zatvori mu reket, i ubacivat ce samo iz kontri i eventualno ako upadne neka frljoka. S druge strane, nema pass igru, da kompenzira, kao sto npr ima Kawhi. Konstantno ga udvajaju/utrajaju i ne znam da li je jednom prodao loptu, uglavnom je bila ili odlicna asistencija ili predasistencija, sto bi braca hrvati rekli.alemsa je napisao/la:Dje ovaj Giannis igra'l
Kakva trojka
- Barbarossa
- Kontakt:
2-2 veceras
I onda idemo lagano u 7
I onda idemo lagano u 7
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Vainglorious
- Kontakt:
Mislim na kosarkaski iq, koji je svjetlosnim godinama na strani drugog.Justin je napisao/la:Sta ti gledas da mi je znati. Pa Giannis je bolji asistent od Kawhia.AshburtonG je napisao/la:Zatvori mu reket, i ubacivat ce samo iz kontri i eventualno ako upadne neka frljoka. S druge strane, nema pass igru, da kompenzira, kao sto npr ima Kawhi. Konstantno ga udvajaju/utrajaju i ne znam da li je jednom prodao loptu, uglavnom je bila ili odlicna asistencija ili predasistencija, sto bi braca hrvati rekli.alemsa je napisao/la:Dje ovaj Giannis igra'l
Druze, malo si se pogubio. To sto kawhiju komplementiras je glavna mana njegove igre. Ako bi imao i to, bio bi LeBron+ level.
Ako ova trojka s klupe Raptorsa bude igrala barem 50% iducu utakmicu ne vidim kako mogu izgubit utakmicu. Jos su veceras i odmorili kolko tolko Kawhia..
P. S. Kawhi je bolji igrac od grka.
Ma igrači s klupe su redovno bolji kućiMago je napisao/la:Ako ova trojka s klupe Raptorsa bude igrala barem 50% iducu utakmicu ne vidim kako mogu izgubit utakmicu. Jos su veceras i odmorili kolko tolko Kawhia..
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Doktor.
Zato i kazem 50%.Bobadilla je napisao/la:Ma igrači s klupe su redovno bolji kućiMago je napisao/la:Ako ova trojka s klupe Raptorsa bude igrala barem 50% iducu utakmicu ne vidim kako mogu izgubit utakmicu. Jos su veceras i odmorili kolko tolko Kawhia..
Lin u grabage time pokazuje sto mrtvi FVV igra...
- Vainglorious
- Kontakt:
Tekma pokazala da su Bucksi jos zeleni... Ipak im je ovo prvi po sa ozbiljnijom ulogom i velikim ocekivanjima. Toronto ima koji vise... Izgleda Lowry ipak zna da se probudi, i ne bude choker u PO. 
I da... ko god da prodje u finale, lakse nego sto ocekujemo pusi od dubsa...
I da... ko god da prodje u finale, lakse nego sto ocekujemo pusi od dubsa...
Chuck bas gotovi Toronto 
- AshburtonG
- Kontakt:
@Vainglorious
Jesi li ti gledao utakmicu?
Ubacili su vecinu trojki, nakon pravljenja viska na udvajanja Kawhia. S druge strane, Giannis ako ne prodje na fiziku, ide vracanje nazad, pa probaj ponovo ili daj nekome loptu, pa opet ponovo. Gotivim ga, ali protiv ovako postavljene odbrane, njegov ucinak nikad nece bit kao u RS. Boston je to isto pokazao u prvoj tekmi, i onda su odlucili da ne zele davat previse suteva, pa pustili Grka da ih penetrira.
Ovdje ste nakon prve tekme, skoro svi pisali da je lagano setanje za Buckse, iako se iz aviona vidjelo, da su ravnopravan protivnik, u najmanju ruku.
Kawhi u PO, 32ppg, 52%fg, 39%3pt i 90%ft.
Jesi li ti gledao utakmicu?
Ubacili su vecinu trojki, nakon pravljenja viska na udvajanja Kawhia. S druge strane, Giannis ako ne prodje na fiziku, ide vracanje nazad, pa probaj ponovo ili daj nekome loptu, pa opet ponovo. Gotivim ga, ali protiv ovako postavljene odbrane, njegov ucinak nikad nece bit kao u RS. Boston je to isto pokazao u prvoj tekmi, i onda su odlucili da ne zele davat previse suteva, pa pustili Grka da ih penetrira.
Ovdje ste nakon prve tekme, skoro svi pisali da je lagano setanje za Buckse, iako se iz aviona vidjelo, da su ravnopravan protivnik, u najmanju ruku.
Kawhi u PO, 32ppg, 52%fg, 39%3pt i 90%ft.
Kawhi trenutno prvi igrac PO, curry odmah rame uz rame sa njim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.