NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
GSW je 4 utakmicu protiv Blazersa igrao u ponedjeljak 20-tog a finale ce igrati u cetvratak 30-tog maja. Puno dana za odmor, i prikupljanje energije za finalnu seriju.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I ocekuje ih prva tekma bez ritma,jer je sad ocigledno da ce ova serija potrajati.Moze biti skupa tekma,jer smo vidjeli sta je pauza MIL uradila.BernardBarnjak je napisao/la:GSW je 4 utakmicu protiv Blazersa igrao u ponedjeljak 20-tog a finale ce igrati u cetvratak 30-tog maja. Puno dana za odmor, i prikupljanje energije za finalnu seriju.
Sad ne valja ni sto su odmorni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da da, vec zadnjih par godina citamo zasto GSW nece biti prvak i sta im sve ne ide u prilog, kao sto smo citali za Lakerse.
I eto nekim cudom oni to sve obicno prevazidju.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
A sad ti je dobar jelMago je napisao/la:FVV![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Niko to ne kaze.To vrijedi samo za prvu tekmu.Brokula je napisao/la:Sad ne valja ni sto su odmorni
Ne vrijedi ni za prvu tekmu, vrijedilo bi za neke novoformirane ekipe mozda za GS ne
pa ako je iko uigran u ovoj ligi onda je to GS, eno ljud izbacise Houston bez KDa ko da ga Bog nije dao, jos onaj mali frajer ubaci 33 poena za 22 minute...
pa ako je iko uigran u ovoj ligi onda je to GS, eno ljud izbacise Houston bez KDa ko da ga Bog nije dao, jos onaj mali frajer ubaci 33 poena za 22 minute...
- Vainglorious
- Kontakt:
Ma nije mi bila namjera poentirati ko je bolji od njih dvojice, vec samo skrenuh paznju da citanje igre, cinjenje svojih saigraca boljim i asistiranje nisu kawhijeve prednosti, bas naprotiv, njegove mane. A da to ima, bio bi level LBJ+. A ti si ga bas zbog toga okivao u zvijezde.AshburtonG je napisao/la:@Vainglorious
Jesi li ti gledao utakmicu?
Ubacili su vecinu trojki, nakon pravljenja viska na udvajanja Kawhia. S druge strane, Giannis ako ne prodje na fiziku, ide vracanje nazad, pa probaj ponovo ili daj nekome loptu, pa opet ponovo. Gotivim ga, ali protiv ovako postavljene odbrane, njegov ucinak nikad nece bit kao u RS. Boston je to isto pokazao u prvoj tekmi, i onda su odlucili da ne zele davat previse suteva, pa pustili Grka da ih penetrira.
Ovdje ste nakon prve tekme, skoro svi pisali da je lagano setanje za Buckse, iako se iz aviona vidjelo, da su ravnopravan protivnik, u najmanju ruku.![]()
Kawhi u PO, 32ppg, 52%fg, 39%3pt i 90%ft.
Nisu ni Grkove u tolikoj mjeri ako cemo realno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema veze uigranost sa gubljenjem ritma.To je oduvijek bio problem za sve ekipe u POu koje imaju duzu pauzu.Sjeti se samo svojih LAL protiv PHI 2001. nakon duze pauze.Balon je napisao/la:Ne vrijedi ni za prvu tekmu, vrijedilo bi za neke novoformirane ekipe mozda za GS ne
- Slatinash_7
- Kontakt:
Sta im je uradila,rasuli Toronto prve dvije tekme..Ima ritam neke veze,ali ne bas toliko,pogotovo kad je finale lige upitanju..Elem, Toronto izgleda skontao MIL, ili su samo ovamo zakazali igraci sa klupe, sto je i ocekivano..Ultra zanimljiv PO sto se mene tice,bas sam prezadovoljan vidjenim, pogotovo su me iznenadili Wariorsi bez KD-a,mislim da se Green i Iggy mogu nositi da Khawaiem i Giannisom relativno dobro te da uzimaju finale 4-2..NEZALAGANJE je napisao/la:I ocekuje ih prva tekma bez ritma,jer je sad ocigledno da ce ova serija potrajati.Moze biti skupa tekma,jer smo vidjeli sta je pauza MIL uradila.BernardBarnjak je napisao/la:GSW je 4 utakmicu protiv Blazersa igrao u ponedjeljak 20-tog a finale ce igrati u cetvratak 30-tog maja. Puno dana za odmor, i prikupljanje energije za finalnu seriju.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Rasuo MIL TOR ,1. tekmu?Jedva je MIL izvukao tu utakmicu,prijatelju.Bas se vidjelo na njihovoj igri da su odmarali i da je vise od 3/4 trebalo da pronadju svoju igru.Na kraju se to i desilo u kombinaciji sa umorom TOR.Slatinash_7 je napisao/la:Sta im je uradila,rasuli Toronto prve dvije tekme..Ima ritam neke veze,ali ne bas toliko,pogotovo kad je finale lige upitanju..Elem, Toronto izgleda skontao MIL, ili su samo ovamo zakazali igraci sa klupe, sto je i ocekivano..Ultra zanimljiv PO sto se mene tice,bas sam prezadovoljan vidjenim, pogotovo su me iznenadili Wariorsi bez KD-a,mislim da se Green i Iggy mogu nositi da Khawaiem i Giannisom relativno dobro te da uzimaju finale 4-2..NEZALAGANJE je napisao/la:I ocekuje ih prva tekma bez ritma,jer je sad ocigledno da ce ova serija potrajati.Moze biti skupa tekma,jer smo vidjeli sta je pauza MIL uradila.BernardBarnjak je napisao/la:GSW je 4 utakmicu protiv Blazersa igrao u ponedjeljak 20-tog a finale ce igrati u cetvratak 30-tog maja. Puno dana za odmor, i prikupljanje energije za finalnu seriju.
Bez KDa sumnjam da GS uzima,ali vidicemo sve.
- Slatinash_7
- Kontakt:
@nezalaganje
a u biti isto ce se desiti i u finalu,umorni Raptorsi ili Bucksi vs odmorni i bez ritma Warriorsi koji se u ovakvim situacijama nalaze haman petu godinu zaredom i to ce i presuditi sigurno za tu prvu tekmu a za dalje vidjet cemo,mada sam ja poprilicno siguran da GSW uzima ovo,iskustvo je na njihovoj strani,trehnuli su HOU koji je projektovan kao najtezi protivnik,puni su samopouzdanja,od glavnih igraca pa sve do zadnjeg role playera svi mogu odigrati i to je jako vazno..eh sad,posto ce prvu tekmu igrati u gostima,to bi im moglo napraviti problem,mozda cak i ozbiljan,da udju odma u minus sa cim se nisu susreli pa da ih to poljulja mada cisto sumnjam..KD im daje opciju ali ovakvi Wariorsi sa igrom na koju su navikli su jos uvijek opasni i favorit za titulu
a u biti isto ce se desiti i u finalu,umorni Raptorsi ili Bucksi vs odmorni i bez ritma Warriorsi koji se u ovakvim situacijama nalaze haman petu godinu zaredom i to ce i presuditi sigurno za tu prvu tekmu a za dalje vidjet cemo,mada sam ja poprilicno siguran da GSW uzima ovo,iskustvo je na njihovoj strani,trehnuli su HOU koji je projektovan kao najtezi protivnik,puni su samopouzdanja,od glavnih igraca pa sve do zadnjeg role playera svi mogu odigrati i to je jako vazno..eh sad,posto ce prvu tekmu igrati u gostima,to bi im moglo napraviti problem,mozda cak i ozbiljan,da udju odma u minus sa cim se nisu susreli pa da ih to poljulja mada cisto sumnjam..KD im daje opciju ali ovakvi Wariorsi sa igrom na koju su navikli su jos uvijek opasni i favorit za titulu
Slatina Bog i batina
ako bude durant zdrav to je unaprijed jasno
ako ne bude, moglo bi to na 4-1 ili 4-2
ako ne bude, moglo bi to na 4-1 ili 4-2
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
GS je i bez KDa favorit za osvajanje,jer su i sampioni i imaju vece iskustvo.Moje misljenje je samo da bi MIL bez njega mogao uzeti.HOU je projeciran kao tezi protivnik,ali smo se jos jednom uvjerili da izolacije ne rade protiv vrhunskih timova.Prvi sam pogrijesio u toj procjeni,jer sam smatrao da ih HOU moze uzeti.MIL ne igra izolacije i to je jedan od razloga zasto im dajem sansu,mada ce im velika mana biti neiskustvo i ofanzivni nedostaci Giannisa.Slatinash_7 je napisao/la:@nezalaganje
wobly92 je napisao/la:A sad ti je dobar jelMago je napisao/la:FVV![]()
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Igra kawhi igra i pobjedi
Golden State je najbolja defanzivna ekipa kad to žele
- BuffonGigi
- Kontakt:
Gdje nestaje Kevin Durant, tu se pojavljuje Dray Svemoguci Green 
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.