FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ultrabosnia
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Magacioner iz megamiksa.Bezideja je napisao/la:Ko je skautiro Zaima kad ga je dovodio?UBIPITAR je napisao/la:Ovo je naš momak iz Amerike,igra za neku školu tamo,ovaj portugalac,mrka kapa,Zaim izdvajao se po gluposti,Klepač najzapaženiji al nema završnicu,Asim trckarao okolo,uglavnom dobar remont nam treba,u prvom poluvremenu se u jednom trenutku nije vidjela razlika uopšte.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Šta sve ljudi rade radi klikova,portal isto žuta štampa,fuj
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Ne znam sta je manje istinito, to da ulaze Selimovici u klubu ili to da su jedna od najbogatijih porodica u regionu 
Ljudi su sve zivo rasprodali zadnjih par godina zbog lose finansijske situacije, jedino im pivara i oslobodjenje ostalo
Ljudi su sve zivo rasprodali zadnjih par godina zbog lose finansijske situacije, jedino im pivara i oslobodjenje ostalo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
I pivu su syebali da valja.irfo je napisao/la:Ne znam sta je manje istinito, to da ulaze Selimovici u klubu ili to da su jedna od najbogatijih porodica u regionu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma smijesno, uspjeli su jedan Klas i Sprind dovesti do propadanja, i prica se o njima ka uspjesnim biznismenimaOsim13 je napisao/la:I pivu su syebali da valja.irfo je napisao/la:Ne znam sta je manje istinito, to da ulaze Selimovici u klubu ili to da su jedna od najbogatijih porodica u regionu
Nemoze nas ni Dzeko izvuc.
Da nije ovo bačeno u eter sad pred drugostepenu...
ma ste ce Sinan bacat u eterOsim13 je napisao/la:Da nije ovo bačeno u eter sad pred drugostepenu...
Selimovic je vlasnik Oslobodjenja koje je vlasnik onog anamo foruma, eto jedne zanimljivosti
https://sportsport.ba/fudbal/josip-corl ... ega/319757
Izgleda da odabra Hadzic Zrinjski, a i ovaj Corluka mi se svidjo ko igrac
Izgleda da odabra Hadzic Zrinjski, a i ovaj Corluka mi se svidjo ko igrac
Mi da pokažemo interes za Ronalda Zrinjski bi ga odveo, čudo nam i tribinu nisu deinstalirali i preko Bradine povukli.
Osim13 je napisao/la:Mi da pokažemo interes za Ronalda Zrinjski bi ga odveo, čudo nam i tribinu nisu deinstalirali i preko Bradine povukli.
Hej Zrinjski, imamo jak interes da zadrzimo Bogicevica
Ermin Zec u suprotnom smijeru.Osim13 je napisao/la:Mi da pokažemo interes za Ronalda Zrinjski bi ga odveo, čudo nam i tribinu nisu deinstalirali i preko Bradine povukli.
Šalu na stranu. Konkurenti, ako ih više tako možemo i nazvati, su već uveliko u dogovorima. Sa naše strane šutnja, stega i naizmjenične optužbe.
Kapitensku mu dajemo i 300k sedmično a on neće, ej Plemići čujtel vi.irfo je napisao/la:
Hej Zrinjski, imamo jak interes da zadrzimo Bogicevica
To i ja isto kontam. Ne znam, valjda znaju šta rade.Admir74 je napisao/la:Ermin Zec u suprotnom smijeru.Osim13 je napisao/la:Mi da pokažemo interes za Ronalda Zrinjski bi ga odveo, čudo nam i tribinu nisu deinstalirali i preko Bradine povukli.
Šalu na stranu. Konkurenti, ako ih više tako možemo i nazvati, su već uveliko u dogovorima. Sa naše strane šutnja, stega i naizmjenične optužbe.
Bože na hajr i dobro. Amare dragi trgni se.Osim13 je napisao/la:To i ja isto kontam. Ne znam, valjda znaju šta rade.Admir74 je napisao/la:Ermin Zec u suprotnom smijeru.Osim13 je napisao/la:Mi da pokažemo interes za Ronalda Zrinjski bi ga odveo, čudo nam i tribinu nisu deinstalirali i preko Bradine povukli.
Izgleda i Radovac ode u starMo.
Zato malo manje čitanja nakih portala i pogotovo povezivanja sa nekim igračima(slučaj Horic),ljudi imaju svoj plan,uveliko rade na igračkom kadru,nije ni završila sezona,već su nas povezali sa 10 igrača.Admir74 je napisao/la:Ermin Zec u suprotnom smijeru.Osim13 je napisao/la:Mi da pokažemo interes za Ronalda Zrinjski bi ga odveo, čudo nam i tribinu nisu deinstalirali i preko Bradine povukli.
Znam da smo svi nestrpljivi,al bolje u tišini nego ko prije da onaj securitas ima informaciju prije trenera.
Sabur
MIGRANTI iz METROPOLE!
Nadajmo se da je to tako, niko sretniji od nas svih .UBIPITAR je napisao/la:Zato malo manje čitanja nakih portala i pogotovo povezivanja sa nekim igračima(slučaj Horic),ljudi imaju svoj plan,uveliko rade na igračkom kadru,nije ni završila sezona,već su nas povezali sa 10 igrača.Admir74 je napisao/la:Ermin Zec u suprotnom smijeru.Osim13 je napisao/la:Mi da pokažemo interes za Ronalda Zrinjski bi ga odveo, čudo nam i tribinu nisu deinstalirali i preko Bradine povukli.
Znam da smo svi nestrpljivi,al bolje u tišini nego ko prije da onaj securitas ima informaciju prije trenera.
Sabur
Hvala Bogu da nije dosao kod nas. Bas sam se obradovao 
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.