Pa ako imaš neke informacije reci. Ako je savez objavio da si dobio licencu znači da si do zadatog roka ispunio sve sto treba da bi igrao u Euro takmičenje i to je to...FKMLADOSTDK je napisao/la:hehe, ko lupa, treba li mi više info. isl, upratite narednih dana.
FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Ti nisi upratio da smo dobili licencu i nema potrebe da se vadis i nesto slicno. To.je cinjenica ako imam neka cinjenica koju mi nismo upratili bujrum kazi a ne palamudit bezveze.
Dobro nemoj napadati čovjeka i onako nam neće trebatianeks je napisao/la:Ti nisi upratio da smo dobili licencu i nema potrebe da se vadis i nesto slicno. To.je cinjenica ako imam neka cinjenica koju mi nismo upratili bujrum kazi a ne palamudit bezveze.
- L' Imperator
- Kontakt:
@FKMLADOSTDK, Ako misliš na "slučaj Vehab", postignut je sporazum sa Upravom Rudara. Mušija je jedan dio uplatio prošli mjesec, a do kraja ovog mjeseca će i ostatak uplatiti. Tako su mi javili iz Rudara.
Što se evrope tiče, realno, niste je ni zaslužili na terenu. Kiksali ste par puta kad niste trebali i po meni je ona već davno izgubljena. Al' treba odigrati maksimalno i ovu zadnju utakmicu i pokloniti klubu pobjedu za 60. rođendan. Legijo, i Vi bi to trebali ispratiti u malo većem broju!
Nego, najvažnija stvar ove godine su infrastrukturni radovi koji bi, nadam se, uskoro trebali početi. Ako iko ima informaciju više o tome, to je naš Addict?
Što se evrope tiče, realno, niste je ni zaslužili na terenu. Kiksali ste par puta kad niste trebali i po meni je ona već davno izgubljena. Al' treba odigrati maksimalno i ovu zadnju utakmicu i pokloniti klubu pobjedu za 60. rođendan. Legijo, i Vi bi to trebali ispratiti u malo većem broju!
Nego, najvažnija stvar ove godine su infrastrukturni radovi koji bi, nadam se, uskoro trebali početi. Ako iko ima informaciju više o tome, to je naš Addict?
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Dobio sam informaciju da je u Mladosti sve u najboljem redu. Obe licence su dobili na prvostepenoj komisiji. Menadžeri redovno dolaze i prate igrače, te postoji mogućnost da će biti nekoliko velikih izlaznih transfera. 
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Još jedan info.
U subotu mala svečanost povodom 60. rođendana kluba. Iz kluba planiraju obradovati navijače prigodnim poklonima, a bit će i proglašen najbolji igrač za ovu sezonu. Ulaz je besplatan!
U subotu mala svečanost povodom 60. rođendana kluba. Iz kluba planiraju obradovati navijače prigodnim poklonima, a bit će i proglašen najbolji igrač za ovu sezonu. Ulaz je besplatan!
#samoRudar #zauvijek
Ti baratas sa više informacija od nasL' Imperator je napisao/la:Dobio sam informaciju da je u Mladosti sve u najboljem redu. Obe licence su dobili na prvostepenoj komisiji. Menadžeri redovno dolaze i prate igrače, te postoji mogućnost da će biti nekoliko velikih izlaznih transfera.
Ako ce biti izlazni transferi tipa Secerovicevo "inostranstvo" teško nam se hshsh
- L' Imperator
- Kontakt:
Pa to je pomalo i tužno. Ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu da je moj Rudar u situaciji kao što je Mladost. Bolje i više mi i ne bi bilo potrebno. Siguran sam da nikad ne bi bilo ispod hiljadu ljudi na utakmicama. Niste ni svjesni kakav klub imate.. Ne znam zbog čega Vam je opala zainteresovanost..Wolffire je napisao/la:Ti baratas sa više informacija od nas
Ako ce biti izlazni transferi tipa Secerovicevo "inostranstvo" teško nam se hshsh
Što se transfera tiče, vidjet ćemo, pred nama je. Ali činjenica je da su igrači Mladosti zanimljivi menadžerima i da ih sve više i više prate. Bili su u Tuzli, a protiv Krupe su se najavili u još većem broju!
#samoRudar #zauvijek
Kome nama? Ljudi koji su pratili Mladost prije prate i sada. Interesovanje je palo običnim gledaocima a za to je kriv kvalitet utakmica, promjenjiva forma i marketing kluba.L' Imperator je napisao/la:Pa to je pomalo i tužno. Ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu da je moj Rudar u situaciji kao što je Mladost. Bolje i više mi i ne bi bilo potrebno. Siguran sam da nikad ne bi bilo ispod hiljadu ljudi na utakmicama. Niste ni svjesni kakav klub imate.. Ne znam zbog čega Vam je opala zainteresovanost..Wolffire je napisao/la:Ti baratas sa više informacija od nas
Ako ce biti izlazni transferi tipa Secerovicevo "inostranstvo" teško nam se hshsh![]()
Što se transfera tiče, vidjet ćemo, pred nama je. Ali činjenica je da su igrači Mladosti zanimljivi menadžerima i da ih sve više i više prate. Bili su u Tuzli, a protiv Krupe su se najavili u još većem broju!
- L' Imperator
- Kontakt:
Na Crvenu Legiju mislim. Znao vas se fin broj skupiti, a i navijali ste. Posebno je to lijepo izgledalo kad ste navijali sa tribine koja se nalazi iza gola.
#samoRudar #zauvijek
-
belosevic28
- Kontakt:
Nalic? Koliko ima istine u tome?
Jedan menadzer koji se 'vrzma' oko Musije prije par minuta objavio sliku s Nalicem...
Jedan menadzer koji se 'vrzma' oko Musije prije par minuta objavio sliku s Nalicem...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Vidio sam da i na Slobodinoj temi neko to spomenu. Ako dodje nadam se da neće forsirati mrtvu defanzivu kao sa slobodom. Nisi su proslavili sa golovima ove godine. Iskreno se nadam da je to vise do manjka kvalitetnih napadača.belosevic28 je napisao/la:Nalic? Koliko ima istine u tome?
- L' Imperator
- Kontakt:
Ne bi to bilo loše, dobar je Nala. Mladost se i treba sljedeće sezone najviše fokusirati na defanzivu, jer sramota je koliko ste golova primili ove sezone.
#samoRudar #zauvijek
-
belosevic28
- Kontakt:
Sve je stvar izbora igraca. Ako ima dobre napadace bit ce i golova jbg.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ako Nala i Sloboda uzmu bod Radniku, i trebate ga onda dovesti. 
Onda se samo nadajte da Željo neće dobiti licencu.
#samoRudar #zauvijek
Sretan ti rođendan voljeni klube!
60 godina ponosa i ljubavi.
25.05.1959. - 25.05.2019.
60 godina ponosa i ljubavi.
25.05.1959. - 25.05.2019.
Nit će Nala na selo nit će se lomit da uzme bod Radniku, s obzirom da je Krstrajić u Tuzli maltene domaći. Ne kažem da će pustiti al neće vala ni poginuti.L' Imperator je napisao/la:Ako Nala i Sloboda uzmu bod Radniku, i trebate ga onda dovesti.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sretan rodjendan matori. 60 kuka danas to treba fino proslaviti.
-
belosevic28
- Kontakt:
E cuj nece Nala na selo, a Nala trenutno okruzen sa svih strana seljacima. Malo vise respekta za svakoga nebi skodilo.
Sretan rodjendan MDK
Sretan rodjendan MDK
Dosadno mi pa provocirambelosevic28 je napisao/la:E cuj nece Nala na selo, a Nala trenutno okruzen sa svih strana seljacima. Malo vise respekta za svakoga nebi skodilo.
Sretan rodjendan MDK
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.