Kako bolja zenica brate, mislim ko stadion jest ali da li bi posjete bilo?
Uzeli bi love na sergijici siguran sam, rasprodali bi je
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma prodace oni njeg i kozari ako ponude dobru lovu a ne zvezdi.Stroj1946 je napisao/la:**** im zvezda pleme, ako ga njima prodaju, nek se kupe odma iz kluba
Sto?Stroj1946 je napisao/la:**** im zvezda pleme, ako ga njima prodaju, nek se kupe odma iz kluba
Ma Kosevo samo kvalitetno renovirati i staviti krov, nece biti boljeg stadiona.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Jako bi skupo izašlo rušenje tribina na Koševu. Negdje sam čitao da bi to bio višemilionski iznos.skoroalen je napisao/la:@Kurdic kani se ba mene i mojih žena, ubleho tešanjska.
Hipotetički gledano, da li bi bilo preskupo rušit tribine Koševa i uradi 4 male tribine okolo? Štrumfice ona tribina došla oko 2 miliona KM. 4 tribine, od tog jedna barem s krovom, ne bi trebale da koštaju preko 10 miliona KM. Nisu to neke pare, a ne bi se lokacija ganjala i tražilo zemljište koje bi samo koštalo koliko cijela izgradnja.
Naravno, ovo sve hipotetički, kad bismo u nekom ludom scenariju dobili AFH pod koncesiju itd.
Koševo je jednostavno rupa bez dna. Nek teren rade da nas služi par godina, a naši nek pronađu neku lokaciju za manji stadiončić i super.
Odlazi vani, jucer je bio neki intervju s njim.BordoSarajevo je napisao/la:Meni je želja Galić, uh kakav bi to bio udarac za zrinjski a mi bi potvrdili time ponovo najveće ambicije za narednu sezonu
Nije plakanje, samo spominjemo konkurenta, oni će nam i sljedeće sezone biti glavni konkurent za trofeje. Šta fali pratit i komentarisat, ako se baš pojačaju morat ćemo i mi, al ništa spešl, odlazi im Galić i Filipović, dolaze ova dva vjerovatno, ništa jači nisuzagor1987 je napisao/la:Sad opet ovo plakanje ko prosle sezone svi dovode sami mi ne dovodimo
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 12 gostiju.