FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oni moraju skoro citavu ekipu renovirati. Tu nam je sansa ako zadrzimo veliki broj igraca da opet budemo prvaci.
Napadač nije potreban. Ima Cruz ima Crnički, oba mladi igrači aBd da ekslpodiraju u narednoj sezoni ili možda već sada na ljeto 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nama je bitnije da sacuvamo igracki kadar s 2 pojacanja mi smo opet koplje ispred svih. Problem ce biti ako ode 5-6 koji su bili nosioci igre a tako se nesto naslucuje.
U15 - Sarajevo -:- Željezničar stream
Bitno je napad zadrzati kakav je i vezni red. Nova odbrana se moze nesto uigrati na pripremama i kroz 4,5 kola. Odbrambenim igracima je lakse, jer nemaju potrebe biti kreativni, njegovo je nabij, izbij, dodaj, skoci. Bekovi gore/dole. U ovom slucaju bi dobro bilo zadrzati Sofranca onda.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 22 maj 2019, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nama ce samo problem biti odbrana ako prodamo Lazica,ostalo i nece bas i lahko je nadomjestiti po jednog igraca, ovako ako ode i Lazic ti bukvalno pola sezone igras sa komplet novom odbranom(dva nova stopera+LB dok se Pidro ne oporavi,plus postoji mogucnost da ce se Hebib vise gurati na krilu).Dakle potpuni remont odbrane,tu eventualno vidim problem neki pogotovo za Evropu jel se nece stici uigrati ta zadnja linija.bordobijeli je napisao/la:Nama je bitnije da sacuvamo igracki kadar s 2 pojacanja mi smo opet koplje ispred svih. Problem ce biti ako ode 5-6 koji su bili nosioci igre a tako se nesto naslucuje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako je istina za Milanovica i Hadzica Lazni opet rade prave stvari i na vrijeme uzimaju ono malo igraca sto valja kod nas.
Ne svidja mi se to nimalo. Cekamo tvoj potez Hadzija!!!
Ne znam,al Kovačević ima dobar ugovor,i sve ispod 1,5 m eura je malo,o kakvom se golmanu radi.Nadam se da ce uprava dobro trgovati,i da će ovo biti minimum,mada on moze i vise.Mislim da ovo za Zvezdu i nije neka cifra,koliko kasnije mogu na njemu uzeti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moramo baš dovesti 2-3 kvalitetna pojedinca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma Hadzic je OK ali iskreno nije mi nesta aman. Drugacije je kad igras u jednom Radniku i svaka lopta ide prema tebi. Svi samo u tebe gledaju. A drugacije je kada dođeš u klub gdje ne dobijaš sve lopte a opet moraš dati doprinos. Ne kažem da nije dobar igrač ali nije vala ni nešta aman koliko se pjeni za njim ovdje.
Mislim da se čeka odluka za Musemica jel ostaje ili ide.ado-hz je napisao/la:Ako je istina za Milanovica i Hadzica Lazni opet rade prave stvari i na vrijeme uzimaju ono malo igraca sto valja kod nas.
Ne možeš bez trenera ništa raditi,valjda se i ta sapunica oko trenera riješi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad kad Hadzija vrati udarac i dovede 3 novih ranga Lazica 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Husref ceka potez uprave zeli ostati ali uslov je da se zadrzi kostur tima. Uskoro cemo vidjeti na cemu smo.amypitar je napisao/la:Mislim da se čeka odluka za Musemica jel ostaje ili ide.ado-hz je napisao/la:Ako je istina za Milanovica i Hadzica Lazni opet rade prave stvari i na vrijeme uzimaju ono malo igraca sto valja kod nas.
https://en.wikipedia.org/wiki/Yugoslav_Second_League
League format
Over the years, the league changed its format many times:
- In 1946–47 each of the six Yugoslav federal republics had its own league (SR Bosnia and Herzegovina, SR Croatia, SR Macedonia, SR Montenegro, SR Serbia and SR Slovenia)
- In 1947–48 the leagues were merged into a single national "Unified League" (Jedinstvena liga)
Seasons
Seasons Group leagues Champion Second place Third place Promoted to First League
Republics leagues
1946–47 FK Sarajevo[1]
Znaci po ovome i mi imamo pravo na trofej te Republicke lige. A zanimljivo je da zajednicka liga pocinje od sezone 1947/48 kao i druga
League format
Over the years, the league changed its format many times:
- In 1946–47 each of the six Yugoslav federal republics had its own league (SR Bosnia and Herzegovina, SR Croatia, SR Macedonia, SR Montenegro, SR Serbia and SR Slovenia)
- In 1947–48 the leagues were merged into a single national "Unified League" (Jedinstvena liga)
Seasons
Seasons Group leagues Champion Second place Third place Promoted to First League
Republics leagues
1946–47 FK Sarajevo[1]
Znaci po ovome i mi imamo pravo na trofej te Republicke lige. A zanimljivo je da zajednicka liga pocinje od sezone 1947/48 kao i druga
Ja ne sumnjam u Hadžiju nimalo, profesionalac i kapacitet za velike klubove. Naš Monchi. Kovačević kakav ugovor ima, i kakav je talenat, ispod 2 miliona eura i procenat od 25% ne bih pričao!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Hadzic je sportski direktor, oko igraca se on pita.amypitar je napisao/la:Mislim da se čeka odluka za Musemica jel ostaje ili ide.ado-hz je napisao/la:Ako je istina za Milanovica i Hadzica Lazni opet rade prave stvari i na vrijeme uzimaju ono malo igraca sto valja kod nas.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako budemo sve kontra radili u odnosu na onu sezonu poslije osvojene titule 2015 godine, bit ćemo ponovo prvaci.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa pita se ali valjda uz dogovor sa trenerom.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
belosevic28
- Kontakt:
Treba kukati jer zrinjski pregovara sa 3 igraca iz PL. Stvarno Hadzicu sta cekss??? Odlazi !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.