Pun nam je ku*ac projekata , koliko ih imamo mozemo otvoriti muzej projekata i idejnih rjesenja stadionatuzla075 je napisao/la:Izvinjavam se.U pitanju je istocna trebina.tuzla075 je napisao/la:Evo jedna dobra.Napravljen je novi projekat sjeverne tribine.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Slazem se, treba vratiti Smajica, on bi se sa ovim svojim igracima sigurno plasirao u Rapan ili Intertoto kup.mirza24 je napisao/la:Zivi bili pa za koji dan vidili ko je upravu , Trener koji u 5 kola osvoji 1 bod sve kaze o kvalitetu trenerakatarakta je napisao/la:Uprava je za Nalićev ostanak. On sad mnogo bolje poznaje našu ligu, već je skrenirao neke igrače koji su nam interesantni. Tipovi poput mirze su registrovani na forum s ciljem njegovog diskreditiranja radi interesa onih koji razbijaju Slobodu svaki dan. Zvuči ovo malo komunistički i populistički
Pa to je projekat sto sam pricao prije 2 mjeseca, bez etazne tribine, krova itd a isto paratuzla075 je napisao/la:Izvinjavam se.U pitanju je istocna trebina.tuzla075 je napisao/la:Evo jedna dobra.Napravljen je novi projekat sjeverne tribine.
Pa to je projekat sto sam pricao prije 2 mjeseca, bez etazne tribine, krova itd a isto para, nakon zavrsetka prve faze koja je kostala milion km ( kopanje i sipovi) a gdje je grad kroz budzet 2015 i 2016 obezbjedio pare . Kroz budzete za 17,18,19 je obezbjrdjeno vise id 2 miliona km al radovi su kasnili aj mozemo rec iz objektivnih razliga a jer je tek nakon 2 god elektroprivreda izmjestila glavni vid za dragodol, al zasto se nije krenulo od marta, zasto se naprasno mjenja plan isticne tribine u kojoj je bilo predvidjeno sve od sadrzaja koji ispunjava neke minimalne standarde za odigravanje a cijena ostaje ista. Stvarno zalosnotuzla075 je napisao/la:Izvinjavam se.U pitanju je istocna trebina.tuzla075 je napisao/la:Evo jedna dobra.Napravljen je novi projekat sjeverne tribine.
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 22 maj 2019, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ti kao JI prije 4 godine na promociji projekta 100 firmi za Slobodu pa ne zna koja je koja tribina.tuzla075 je napisao/la:Izvinjavam se.U pitanju je istocna trebina.tuzla075 je napisao/la:Evo jedna dobra.Napravljen je novi projekat sjeverne tribine.
tuzlanska Sloboda
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Kada ce se rjesiti problem omladinskog pogona i FK Sloboda 1919...
Kada ce se ugasiti taj kvazimodo i djeca vratiti Slobodi...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Kad se nadje neko dovoljno sposoban i uticajan da rastjera lopovcine nekih 80 %, kad klub bude dovoljno stabilan i da ne zavisi od racuna OP.Brcanskamalta je napisao/la:Kada ce se rjesiti problem omladinskog pogona i FK Sloboda 1919...
Da li su u nekoj vezi Bingo i projekat na Brčanskoj Malti i istočna tribina i da li je zato došlo do promjene projekta istoka?
Da li postoji veza Bingo - Grad - Stadion Tušanj? Da li se ponovo pojavljuje slijeganje zemljišta u Tuzli?
Da li postoji veza Bingo - Grad - Stadion Tušanj? Da li se ponovo pojavljuje slijeganje zemljišta u Tuzli?
& $ ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Neki dan kopali da nadju sipove i nisu uspjeli. Valjda se slegli. Ko zna mozda nove izliju.klma1 je napisao/la:Da li su u nekoj vezi Bingo i projekat na Brčanskoj Malti i istočna tribina i da li je zato došlo do promjene projekta istoka?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nikakav . Senad je prije 10 godina kupio u privatizaciji transervis kod pecare, rento ga pojedinim prevoznicima, sad odlucio tu da gradi i to je toklma1 je napisao/la:Da li su u nekoj vezi Bingo i projekat na Brčanskoj Malti i istočna tribina i da li je zato došlo do promjene projekta istoka?
Ah da, pored najava borbe za Evropu, evo i najave za nadogradnju stadiona.
Šta još ima od izlizanih fora?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Evo od mene i datum početka izgradnje , 6 mjeseci prije lokalnih izbora poliranje šipova i farbanje u crvenowobly92 je napisao/la:Ah da, pored najava borbe za Evropu, evo i najave za nadogradnju stadiona.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Danas nam je dan odluke 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Tu bi or not tu bi,amanijarabi.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Jutros na kafi dobijam info da cickovo ulje koji je neznam cijom odlukom nagradjen premjestajem u OP -kadeti, ponovo buni odane igrace, clanove stare uprave i skupstine, protiv nove uprave. Sreca zakasnio je da se obrati savezu u procesu licenciranja jer po njemu nestrucni ljudi sad vode slobodu
Nek je čičak stručan i sposoban da vodi Sloboduxeksor je napisao/la:Jutros na kafi dobijam info da cickovo ulje koji je neznam cijom odlukom nagradjen premjestajem u OP -kadeti, ponovo buni odane igrace, clanove stare uprave i skupstine, protiv nove uprave. Sreca zakasnio je da se obrati savezu u procesu licenciranja jer po njemu nestrucni ljudi sad vode slobodu
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
desperados
- Kontakt:
Najjaci sportski direktor u historiji fudbala. 
Jos senad juce u zivinicama sabire igrace za slobodu , a u drustvu juce on Nala, milenko, azmir.....
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DamirT je napisao/la:http://sport.ske.ba/nalic-cvijecem-rije ... ku-dilemu/
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.