Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Zbog čega se on registrovao!? Zabranjeno kloniranje a neki po pet nickova imaju. I nijedan post normalan ne napiše jer jednostavno normalnu rečenicu ne može smisliti. 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancinijev1babo je napisao/la:Kad je pregled golova od vikenda da mali i ja gledamo ?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
OLIMPIK: Hadžić, Milović, Jusić, Osmanović, Muminović, Džafić, Jusufi, Beširović, Sadiković, Zeba, Drljević.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nema veze. Još jedan penal i riješen problem. 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Eo ga na ss.ba stoji narandžasto HT što znači vakat je vaditi novčanik, ne ide ovako 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sad treba Olimpik ko i Velež dići paniku kako ih kradu i kako je regularnost upitna. Majoriziranje.
Dva penala u tri utakmice. Slučajno!? A još kakvi penali!?Admir74 je napisao/la:Sad treba Olimpik ko i Velež dići paniku kako ih kradu i kako je regularnost upitna. Majoriziranje.
Sviraj penal da ovjere pobjedu!

Sviraj penal! Lakrdiju do kraja napravi.
I dođu ti pričati o poštenju.

I dođu ti pričati o poštenju.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 22 maj 2019, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Smeće jedno ljudsko, 27 kola vam se nateže, kupujete i namještate sebi plus ostalim namještate da bi se vama moglo pustiti i poslije svega te nije sramota pričati nešto? Čitava država vidi šta radite. Smijali ste se kada se pričalo o SIPI i da se prate sudije, smijite se sad još malo, više sreće sljedeće godine. Možda i uđete za Veležom ako vam je ostalo išta para. Sve najgore vam želim!Mancini je napisao/la:Sviraj penal! Lakrdiju do kraja napravi.![]()
![]()
![]()
I dođu ti pričati o poštenju.![]()
![]()
![]()
Forzza Velez
Ne trebate cekati ovaj pregled golova, boli
Na šta spade Velež i Red Army da se prepiru na ovoj temi, a sa Borusijom ste igrali.
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Što bi Mancini tvoj drug rekao:Admir74 je napisao/la:Na šta spade Velež i Red Army da se prepiru na ovoj temi, a sa Borusijom ste igrali.
Forzza Velez
- Stone Island
- Kontakt:
Zbogom zohari.