FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 22 maj 2019, 18:55

Arnelv52 je napisao/la:Za iskorak u Europi prvo se mora ojačati budžet. Bez jakih i stabilnih finansija ne možemo ništa, a pri tome se mora paziti da se ne ugrozi likvidnost kluba što znači da bih ja, lično, svakog u upravi ko bi se isprsio i rekao ajmo se zadužiti i dovesti par igrača pa da probamo iskorak u Europi strijeljao na sred Baščaršije jer je neozbiljan i amater.

A kadar se može (i treba) ojačati iznutra. Svi ovi igrači koji ostanu... njihova je dužnost prema sebi i prema nama da sledeće sezone budu bolji nego ove. Cruz, Crnički, Kovačevć, Mustafić, Resić, Šabanović, Pidro... svi oni su dovoljno talentovani da mogu postati vrhunski igrači samo to trebaju i pokazati. Ako nemaju takve ambicije neka prestanu igrat fudbal, ima Bingo traži radnike.
Bas tako , samo ovo o ugrozavanju likvidnosti kluba je nepotrebno . Ko moze ugroziti likvidnost kluba ? Samo vlasnik moze ugroziti likvidnost kluba , ali ako je budala , a cisto sumnjam da jeste . Ako jeste neces ga stici , mozda neka carsija u Hanoi ili Saigon :rol: :rol:
Nema vise gladnih ociju , ali i da ima , samo bi sebi u stomak skocili . Nazalost D.Selimovic nije mogao da odoli , Direktorica i Emir izgleda znaju da bi ih to u crno zavilo . Nema pravog investitora koji moze popusiti istu foru 2x .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 maj 2019, 19:10

Treba dovesti Ordagica, Konvektora, 2 do 3 bugara i nekog austro-ugara.
U suprotnom, Hadzic out.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 maj 2019, 19:12

prvo destruktivca
jer ga nemamo više
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 maj 2019, 19:12

Cudi me da nemate povjerenja u 19-snje fudbalere Kurdica i Mustafica . Pokazali su bar na trenutke i pojedine tekme da znaju . Mislite da su Kapic(23),Stanojevic(25),Rahmanovic(25),Crepulja(25) bili veci talenti od njih sa 19. Ako neko zna nek me demantuje .Momci su ambiciozni i mogu bar u 25 domacih utakmica u PL biti starteri , kad su mogli protiv Laznih i Listice(kup) mogu i protiv Zelje,Radnika,MDK,Celika,Zvijezde ,Tuzle , Slobode ...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 maj 2019, 19:14

AlfredNobel je napisao/la:I zvanično je otvorena sezona sanarenja. Kakvih pet miliona.. :think:
Eura. Mislis da je malo ?
Ako je gazda milijarder sta je problem ? To je odsteta, vidimo se.
Ja znam da ti imas drugacije misljenje al mi postojimo za rezultat a ne ko zamjena za stanicu Podlugovi.

@Denchi

Da znali smo prije njega, i za bolje i za vise. Ne predstavljaj ga ko svetu kravu, ne bi propali bez njega, nije jedini, itd..

Ti meni ne trebas pokazat samo mi reci koji klub sa nekim ambicijama to radi, kakve ti igrace gledas, tvojom logikom Real je trebao rasprodat tim poslije prve titule ls, a ne cekat da osvoji 3.

Najbolje je da se nag*zimo i ispunjavamo zelje igracima, to je tvoja realnost ?

E cuj sad optimalni moment :facepalm: za sta molim te ? Jel nam to gori pod nogama pa ne smijemo imat dobar tim ?
Sad je prijatelju moj optimalni moment za jos bolje pripreme i jace treninge, da se spremimo za Evropu, od toga nam zavisi buducnost.

Velika je razlika izmedju Intera i nas, mi imamo vlasnika sa vise para i imamo igrace sa bukvalno 1000 puta manjom platom. Nek poveca plate zaposlenim, ostace sigurno..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 22 maj 2019, 19:14

Kad cujem Ordagic, ja se najezim. Nek ide u Slobodu nama ne treba. Ne znam po cemu ga toliko dizete? Bolja su sva nasa djeca od njega.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 maj 2019, 19:15

Prije iskoraka u evropi, treba napraviti dosta drugih iskoraka na drugim poljima.

-Kontinuitet u državnom prvenstvu i kupovima, smanjili smo prosjek godina osvajanja titula, nije više 7 godina čekanja, već dosta manje, sad treba biti cilj da odbranimo titulu, ako ne, onda bar da svake druge godine budemo prvaci ali ambicija svake sezone mora biti titula.
-Iskorak u transferima, tu mislim na veće transfere, ne zadovoljavati se transferima od 200-300 hiljada eura, već težiti da isti budu višemilionski. Nakon Cimirota čekali smo malo duže na sljedeći milionski transfer (Mujakić). Za starije bolje igrače ništa ispod 500 hiljada eura, a za Kovačevića, Pidru i ostale talente, ništa ispod 800 hiljada eura. Veliki je napredak na tom polju, i treba težiti da se nastavi napredovat.
-Veće plate, slijedom gore navedenog, plate moraju biti povećane, naravno onim koji zaslužuju kako bi imali zadovoljne igrače. Razlike u platama trebaju biti drastične u odnosu na druge klubove tipa Radnik, Sloboda, Mladost, Velež itd kako bi najbolji igrači tih klubova više "maštali" o bordo dresu i isti obukli prije nego odu u Slovačku drugu ligu.
-Ulaganje u omladinski pogon i dovođenje svih talenata iz države u akademiju.

Samo osvajanje titule donosi velike pare što od sponzora, što od minimalno četiri utakmice u evropi.
Koeficijent za evropu raste, što znači "lakši" protivnici u budućnosti, što je uslovljeno kontinuitetom dobrih rezultata u državnom prvenstvu.
Veći transferi donose mogućnost ulaganja u sve "pore" kluba.
Veće plate će natjerati najbolje igrače lige u najveći klub u državi.

Kada u tim poljima budemo napredovali par godina zaredom, tek onda možemo maštati o iskoraku u evropi, a na dobrom smo putu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 maj 2019, 19:23

simidobar je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:I zvanično je otvorena sezona sanarenja. Kakvih pet miliona.. :think:
Ja znam da ti imas drugacije misljenje al mi postojimo za rezultat a ne ko zamjena za stanicu Podlugovi.

@Denchi

Da znali smo prije njega, i za bolje i za vise. Ne predstavljaj ga ko svetu kravu, ne bi propali bez njega, nije jedini, itd..

Ti meni ne trebas pokazat samo mi reci koji klub sa nekim ambicijama to radi, kakve ti igrace gledas, tvojom logikom Real je trebao rasprodat tim poslije prve titule ls, a ne cekat da osvoji 3.

E cuj sad optimalni moment :facepalm: za sta molim te ? Jel nam to gori pod nogama pa ne smijemo imat dobar tim ?
Sad je prijatelju moj optimalni moment za jos bolje pripreme i jace treninge, da se spremimo za Evropu, od toga nam zavisi buducnost.

Velika je razlika izmedju Intera i nas, mi imamo vlasnika sa vise para i imamo igrace sa bukvalno 1000 puta manjom platom. Nek poveca plate zaposlenim, ostace sigurno..
hajde reci jedan transfer vrijedan spomena(milion nečega) prije ovih?
malo spusti loptu sa poređenjima, mi smo galaksijama daleko od Dinama a tri zone sumraka od tih Reala i Intera....
a gledaj svi najbolji igrači su na prodaju i zvezdi,dinamu,mariboru....najnormalnije a budžeti su im 14 puta naš...
treba iskoristit momenat kad je igračima najveća cijena, jer mogu sljedeću odigrat nikako, preko kurza ili se ozljedit....sve i jedan je sposoban za to , viđeno ove sezone....apsolutno za nijednog ne možeš reći vau ne možemo ga zamjenit....Lazić eventualno da je najbliži tome....

nemamo mi vlasnika sa više para od Suning grupe vlasnika Intera ne lupaj života ti.....treba ići po bolje igrače od ovih...a ima ih i to i slobodnih...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 22 maj 2019, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 maj 2019, 19:24

Samozdravlje je napisao/la:Cudi me da nemate povjerenja u 19-snje fudbalere Kurdica i Mustafica . Pokazali su bar na trenutke i pojedine tekme da znaju . Mislite da su Kapic(23),Stanojevic(25),Rahmanovic(25),Crepulja(25) bili veci talenti od njih sa 19. Ako neko zna nek me demantuje .Momci su ambiciozni i mogu bar u 25 domacih utakmica u PL biti starteri , kad su mogli protiv Laznih i Listice(kup) mogu i protiv Zelje,Radnika,MDK,Celika,Zvijezde ,Tuzle , Slobode ...
Mogu biti starteri, ali bi mi bili daleko od prvog mjesta.
Bez Stanojevića i Crepulje vidjeli smo kako je išlo.

Mustafića i Kurdića bi uzela bilo koja veza u ligi, i kad bi njih uprarili i kad bi im davali 25 utakmica u sezoni, mi bi bili u rangu kona a naš odnos prema njima bi bio kao i odnos kona prema Hajdareviću i Šabanadžoviću (psovke skoro cijelog stadiona).

Da su talenti - jesu, da znaju - znaju. Da su sposobni uraditi ono što rade Stanojević i Crepulja - NISU.
Da mogu napredovat - mogu i hoće. Polako im povećavati minutažu i uparivati ih sa iskusnijim igračima. A ni posudba nije loša, slučaj Pidro.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 maj 2019, 19:34

BordoSarajevo je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Cudi me da nemate povjerenja u 19-snje fudbalere Kurdica i Mustafica . Pokazali su bar na trenutke i pojedine tekme da znaju . Mislite da su Kapic(23),Stanojevic(25),Rahmanovic(25),Crepulja(25) bili veci talenti od njih sa 19. Ako neko zna nek me demantuje .Momci su ambiciozni i mogu bar u 25 domacih utakmica u PL biti starteri , kad su mogli protiv Laznih i Listice(kup) mogu i protiv Zelje,Radnika,MDK,Celika,Zvijezde ,Tuzle , Slobode ...

Mustafića i Kurdića bi uzela bilo koja veza u ligi, i kad bi njih uprarili i kad bi im davali 25 utakmica u sezoni, mi bi bili u rangu kona a naš odnos prema njima bi bio kao i odnos kona prema Hajdareviću i Šabanadžoviću (psovke skoro cijelog stadiona).

Da su talenti - jesu, da znaju - znaju. Da su sposobni uraditi ono što rade Stanojević i Crepulja - NISU.
Da mogu napredovat - mogu i hoće. Polako im povećavati minutažu i uparivati ih sa iskusnijim igračima. A ni posudba nije loša, slučaj Pidro.
Za Mustafića apsolutno sezona posudba, Čelik, Mladost, Velež, nebitno, samo da odigra cijelu....

Za Kurdića vidjet šta je plan sa stoperima, ako neko ide sa stopera, bilo bi dobro njemu dat to jedno mjesto, jer fizički je momak građen za stopera, samo klikere da upali a to mu treba neko iskusan uz njega i imat ćemo novog mladog odličnog stopera...kao zadnji vezni nema baš šlifa...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 maj 2019, 19:41

Denchi je napisao/la:
simidobar je napisao/la:

@Denchi

hajde reci jedan transfer vrijedan spomena(milion nečega) prije ovih?
malo spusti loptu sa poređenjima, mi smo galaksijama daleko od Dinama a tri zone sumraka od tih Reala i Intera....

treba iskoristit momenat kad je igračima najveća cijena, jer mogu sljedeću odigrat nikako, preko kurza ili se ozljedit....sve i jedan je sposoban za to , viđeno ove sezone....apsolutno za nijednog ne možeš reći vau ne možemo ga zamjenit....Lazić eventualno da je najbliži tome....

nemamo mi vlasnika sa više para od Suning grupe vlasnika Intera ne lupaj života ti.....treba ići po bolje igrače od ovih...a ima ih i to i slobodnih...
Super, imas takav stav, uopste mi se ne svidja al postujem, necu dalje.
Kod nas je grupa siromasnih vlasnika valjda su zato i plate 1000 puta manje.
Ako igraju preko kur*a il nikako bolje da se ne povezuju uopste sa nama.

Ako se uspjeh mjeri u parama ti si upravu, nema price. Onda ove mozemo gledat ko osnivace. Nismo postojali prije njih.
Za Safeta S. ako smo 100 k uzeli dobro je.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 maj 2019, 19:49

bordobijeli je napisao/la:Sto ne grbavica? Pa bila bi puna ko sipak grmimo kad nam zdenku daju a mozes misliti pun istok i sjever da zagrme. tako da mislim sto se tice atmosfere bila bi bolja nego na koševu a njima bi bilo gore gledaju FKS na svom stadionu u LP.
Ne bi bilo prvi put da igramo na Grbavici , kao domacini .

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 maj 2019, 19:52

@simidobar
Kakvih pet miliona, znaš li šta je pet miliona za naše uslove? Ko je to još otišao za pet miliona? Evo ne za pet, ko je za dva miliona eura? Niko.

Šta je s vama ljudi dragi, ne bubajte bezveze nekakve cifre, jer je to nerealno i neće se ostvariti još godina i godina. Tek kad u konstanti budemo ponavljali ovakvu sezonu, radili na svim poljima kao ove sezone, kad sve to bude kontinuitet, onda će i igrači ići za toliko. Za sada, vratimo se realnosti i idemo po onom receptu 'step by step'.

Kakve veze ima to što je gazda milioner? Nema nikakve. Eto doći će sad CZ i pljunuti odmah pet miliona, jer eto gazda nam je milioner. Veze s logikom nema. Jedan gigant u svijetu fudbala kakav je Barca već dobar broj godina ne može prodati svoje igrače po korektnim cijenama, već im idu za siću i neke mizerne pare. Primjer možda i nije najbolji, ali nadam se da si skontao šta sam htio reći.
Vidio sam da je još neko neki dan pisao isto nešto tako, u smislu tražiću ja toliko, oni će to odmah dati i svi zadovoljni. Jeste, ali malo sutra. Bojim se da ne znate kako to ide, uz dužno poštovanje.

Po meni, Kovačević vrijedi neki 1,2 miliona plus neki manji procenat od narednog transfera. I to zato što ima veliki ugovor, tj. do 2023. i što je mlad. Kad bi ostao ovdje još godinu, ponovio ovu sezonu, plus neki eventualni nastup za repku u nekim prijateljskim mečevima, moglo bi to ići još gore.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 22 maj 2019, 19:52

Ni DZG nam ravan nije...Rijeka uze Kup, Modri ostali bez duple krune :mrgreen: :bih:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 maj 2019, 19:52

simidobar je napisao/la:
Super, imas takav stav, uopste mi se ne svidja al postujem, necu dalje.
Kod nas je grupa siromasnih vlasnika valjda su zato i plate 1000 puta manje.
Ako igraju preko kur*a il nikako bolje da se ne povezuju uopste sa nama.

Ako se uspjeh mjeri u parama ti si upravu, nema price. Onda ove mozemo gledat ko osnivace. Nismo postojali prije njih.
Za Safeta S. ako smo 100 k uzeli dobro je.
pa nisu siromašni ali nisu ni ultra bogata kategorija jbg
baš zato što imaju ja smatram da trebamo bolje od ovih trenutnih dovesti...
sa parama od prodaje ovih koji su po meni odigrali do svog vrhunca...neki i preko...

imali smo mi vrhunske igrače to stoji, samo nismo nešto naplatili posebno dosad....
ali eto ova nova era 5 godina 4 trofeja dobro je a moglo je i bolje....

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 maj 2019, 19:58

BordoSarajevo je napisao/la:

Nisam ni mislio da igraju u paru kao zadnji vezni . Jedino u zajedno ,ako tu utakmicu Kurdic igra stopera . Bitno je da ih smatras ovo bold .

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 22 maj 2019, 20:05

AlfredNobel je napisao/la:@simidobar
Kakvih pet miliona, znaš li šta je pet miliona za naše uslove? Ko je to još otišao za pet miliona? Evo ne za pet, ko je za dva miliona eura? Niko.

Šta je s vama ljudi dragi, ne bubajte bezveze nekakve cifre, jer je to nerealno i neće se ostvariti još godina i godina. Tek kad u konstanti budemo ponavljali ovakvu sezonu, radili na svim poljima kao ove sezone, kad sve to bude kontinuitet, onda će i igrači ići za toliko. Za sada, vratimo se realnosti i idemo po onom receptu 'step by step'.

Kakve veze ima to što je gazda milioner? Nema nikakve. Eto doći će sad CZ i pljunuti odmah pet miliona, jer eto gazda nam je milioner. Veze s logikom nema. Jedan gigant u svijetu fudbala kakav je Barca već dobar broj godina ne može prodati svoje igrače po korektnim cijenama, već im idu za siću i neke mizerne pare. Primjer možda i nije najbolji, ali nadam se da si skontao šta sam htio reći.
Vidio sam da je još neko neki dan pisao isto nešto tako, u smislu tražiću ja toliko, oni će to odmah dati i svi zadovoljni. Jeste, ali malo sutra. Bojim se da ne znate kako to ide, uz dužno poštovanje.

Po meni, Kovačević vrijedi neki 1,2 miliona plus neki manji procenat od narednog transfera. I to zato što ima veliki ugovor, tj. do 2023. i što je mlad. Kad bi ostao ovdje još godinu, ponovio ovu sezonu, plus neki eventualni nastup za repku u nekim prijateljskim mečevima, moglo bi to ići još gore.
Tito te yebo čitam i ne vjerujem u kakvim iluzijama neki ljudi žive. Najbolji igrači lige odlaze u Južnu Koreju, Belgiju, Tursku drugu ligu, a ovaj bi ko biva da neko plati koliko mi zinemo. Šta sve neću pročitati ovdje, eto neko jedva čeka da pljune 5 miliona za igrača iz 101-e lige svijeta. :facepalm: :facepalm:

A od ovih što mlate o milionima su mi gori ovi koji napišu ime Amer Ordagić. Na osnovu čega? Na osnovu 2016te godine? Jel ga ikad iko od vas gledao od tada? :facepalm:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 maj 2019, 20:12

Cuj kakve veze ima sto je gazda milioner, pa dal je moguce da me to pitas. Slucajno moze kupit 5-6 zvezdi u kompletu sa kosarkom, rukometom itd..

Ti znas kako ide ?
Ako sam ja je*eni vlasnik, pun ko brod i nemam nikakve ambicije za fudbal, bicemo u krugu BiH.
Ako sam ja vlasnik, pun ko brod i zelim da napravim posao, moram izac u evropu.
Ako *** ** *******, pun ko brod i volim fudbal malo je 5 mil za Kovacevica, hocu dobar tim.

Eto iz tog razloga je malo 5 mil.

Ovde su znali da postoji bolji trener od onog koji je donio duplu titulu, znaju da na trzistu ima puno boljih i uz to besplatnih igraca, znaju da su ovi nasi poslije duple zasiceni Sarajeva...

Znal neko sta su ambicije kluba sa novim vlasnicima, da proslave titulu ko Tan i nestanu il da naprave posao ?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 maj 2019, 20:15

SarajevoJeBordo je napisao/la: Tito te yebo čitam i ne vjerujem u kakvim iluzijama neki ljudi žive. Najbolji igrači lige odlaze u Južnu Koreju, Belgiju, Tursku drugu ligu, a ovaj bi ko biva da neko plati koliko mi zinemo. Šta sve neću pročitati ovdje, eto neko jedva čeka da pljune 5 miliona za igrača iz 101-e lige svijeta. :facepalm: :facepalm:

A od ovih što mlate o milionima su mi gori ovi koji napišu ime Amer Ordagić. Na osnovu čega? Na osnovu 2016te godine? Jel ga ikad iko od vas gledao od tada? :facepalm:
samo ne konta lik da se na glavu nasađuju u našoj ligi da uzmu milion maraka a ne eura pa ne mogu a 4 titule zaredom dižu, nego smo razmaženi uzmeš milion eura za igrača, odmah daj 2, 3, 5! kako mogu oni anam veliki, moramo i mi :rol:

ma glavne igrače svana, stranci, izuzetnih sposobnosti, fizičkih,tehničkih, to se uzima i ako šta izleti bez ugovora od lokalnih dobro i jest da pomogne, ostalo Akademija :salut: i samo brusit :thumbup: :clap:

tu smo trenutno, ne treba se zavaravat da ovi momci mogu do nekog rezultata ako im daš troduple plate, sve se vidjelo ove sezone i maximum i minimum šta mogu....odlično je bilo, sretno im dalje, idemo novi ciklus, pred nama je teži zadatak sada....odbraniti ovo stečeno....sa djecom :thumbup:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 maj 2019, 20:20

SarajevoJeBordo je napisao/la:

Tito te yebo čitam i ne vjerujem u kakvim iluzijama neki ljudi žive. Najbolji igrači lige odlaze u Južnu Koreju, Belgiju, Tursku drugu ligu, a ovaj bi ko biva da neko plati koliko mi zinemo. Šta sve neću pročitati ovdje, eto neko jedva čeka da pljune 5 miliona za igrača iz 101-e lige svijeta. :facepalm: :facepalm:

Ma i meni je to smiješno, uz dužno poštovanje @simidobaru. Znam ja da smo sad u euforiji zbog duple, da sad neki kontaju da je to sve i sad smo neko i nešto na Balkanu. Ovo je tek početak, odnosno drugi početak, jer smo prvi imali kad smo osvojili 2015-te. Na repeat staviti ovu sezonu, ponavljati iz sezone u sezonu ovakav rad iz rezultate i vidjećemo tek onda kako će lijepo biti. Ne samo rezultate na terenu, već u svakom aspektu Kluba. Ne sad mi odradili brutalnu dobru sezonu, nakon nekoliko loših u kojima je bilo svakakvih afera i blamova i kao sad smo mi neka veličina. Polako, samo strpljenja.

Ja sam prvo presretan što je došao Vijetnamac, koji me oduševio koliko je zainteresovan za Klub. Ima već sad dosta love za igrače, a biće je sve više i više. Ubjeđen sam da ćemo s njim napraviti velike stvari, ali samo polako, ne može sve za nekoliko mjeseci.

Ma kakav Ordagić, meni padne mrak na oči kad ga neko spomene. Bio atraktivan prije par sezona i to je to. Koliko znam, imao je prilike doći, hoće neće, pritisak mu i to je sve. Ne znam ni jel živ lik, mislim da tamo nije ni konstantan. Ne bi jednog Crepulju majstora mijenjao za njega.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Jet2Holiday i 3 gosta.