Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ma ovaj novi je na OBN
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- legenda reala
- Kontakt:
ma onaj Devil nikad nije raspoložen ,te Zvezda izgubila ,te pao na kladionici i sve kaže sutra ćemo i tako tema zamrla , sve zbog one CZV što non stop gubi nama umire tema ,valjda će više početi pobjeđivati zbog teme ,a i da nam devil bude raspoloženijinevjernik je napisao/la:ma jok survivor, to ionako gledam samo u ovom terminu, nego zapustili ste onu tamo temu pa me nema
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja cijeli dan čekam to i kad ono vidim da je išla emisija u 19:00, tako piše na teletextu.Pravo sam se razočarao, jer sam se baš bio nafuro na Survivor.nevjernik je napisao/la:ma jok survivor, to ionako gledam samo u ovom terminu, nego zapustili ste onu tamo temu pa me nema
- legenda reala
- Kontakt:
Bosco ,šta je to bilo večeras na forumu ,ja malo samo upratio ,večeras sam propustio zanimljivosti ,jesi li ti bio tu na vrijeme
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
urnebes..legenda reala je napisao/la:Bosco ,šta je to bilo večeras na forumu ,ja malo samo upratio ,večeras sam propustio zanimljivosti ,jesi li ti bio tu na vrijeme
znas sta bude kad se neka forumasica pojavi na chatu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ja dok sam bio Megamon se zaljubio u Lily,a ona rekla da ne voli Sarajlije i još su neki pokušavali ali ih je odbila.legenda reala je napisao/la:Bosco ,šta je to bilo večeras na forumu ,ja malo samo upratio ,večeras sam propustio zanimljivosti ,jesi li ti bio tu na vrijeme
- legenda reala
- Kontakt:
ma kad se pojavi žensko odma svi navale ,kad se Ajla pojavila ja ne pamtim nikad puniji Chat ,Bosco nije bio on je tad gledo CSI
a vidim da ste i vas dvojica ,pokušavali Megamonu da otmete curu ,
Hajd što ja, al' što T-MAC, pa on ima djevojku.legenda reala je napisao/la:ma kad se pojavi žensko odma svi navale ,kad se Ajla pojavila ja ne pamtim nikad puniji Chat ,Bosco nije bio on je tad gledo CSI
ee moj bosco,ta ljubav bi kratkog vjeka...Bosco je napisao/la:Hajd što ja, al' što T-MAC, pa on ima djevojku.legenda reala je napisao/la:ma kad se pojavi žensko odma svi navale ,kad se Ajla pojavila ja ne pamtim nikad puniji Chat ,Bosco nije bio on je tad gledo CSI
a vidim da ste i vas dvojica ,pokušavali Megamonu da otmete curu ,Sram te bilo nečasni forumašu.
mislis da bi ja ganjao ovda po forumu da mi je neka u medzuvremenu osvojila srce....ja sam ti postenjacina od covjeka...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Dobro veče svima!!!
- legenda reala
- Kontakt:
a juče kaže on nikad nije vidio poštenijeg insan od sebe ,a danas bi momku preoteo curu.Bosco je napisao/la:Hajd što ja, al' što T-MAC, pa on ima djevojku.legenda reala je napisao/la:ma kad se pojavi žensko odma svi navale ,kad se Ajla pojavila ja ne pamtim nikad puniji Chat ,Bosco nije bio on je tad gledo CSI
a vidim da ste i vas dvojica ,pokušavali Megamonu da otmete curu ,Sram te bilo nečasni forumašu.
evo Ajle ali nema joj one crtice između
Joj biće provala ako ova ostane na chatu.
T-MAC, pa kud je ranije puklo majku mu ?
Koje crtice???!legenda reala je napisao/la:a juče kaže on nikad nije vidio poštenijeg insan od sebe ,a danas bi momku preoteo curu.Bosco je napisao/la:Hajd što ja, al' što T-MAC, pa on ima djevojku.legenda reala je napisao/la:ma kad se pojavi žensko odma svi navale ,kad se Ajla pojavila ja ne pamtim nikad puniji Chat ,Bosco nije bio on je tad gledo CSI
evo Ajle ali nema joj one crtice između
- legenda reala
- Kontakt:
ma ona što se onda prva javila imala je crticu između Ajla-CR7 i što navija za Real ona ima 37 postova .ovo nas opet neko od forumaša hoće da zajebaje
ma joj nije islo,ja sam imao neke drugacije poglede na svijetBosco je napisao/la:Joj biće provala ako ova ostane na chatu.![]()
Ja neznam ništa o tome niti me to zanima!!
Šta ima kod vas??!
Šta ima kod vas??!
Guzite li sta djeco?
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
Nista evo, kod tebe..AjlaCR7 je napisao/la:Ja neznam ništa o tome niti me to zanima!!
Šta ima kod vas??!
Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! 
ha ha ha jel ti visiš ovdje na forumuZeljovka je napisao/la:Nista evo, kod tebe..AjlaCR7 je napisao/la:Ja neznam ništa o tome niti me to zanima!!
Šta ima kod vas??!
Al' cim se pojavi Ajla, pojavi se i Zeljovka
Bice zanimljivo.
Bice zanimljivo.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.