2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
pa sigurno da bi i sad bio medju boljim igracima koji bi ulazili s klupe ali on to ocito ne zeli, pa nece on dozvoliti sebi da bude cetvrta ili peta violina u napadu, ocigledno i dalje misli da je jedan od najboljih scorera
klasican primjer igraca koji zivi od stare slave
Ma na to sam mislio, da ga neko proba urazumit i da dobija minute sa klupe, ne mogu da vjerujem da ga niko nije potpisao ove sezone nakon buyota, nije zar da vlada tako mišljenje medju GMovima o njemuBalon je napisao/la:pa sigurno da bi i sad bio medju boljim igracima koji bi ulazili s klupe ali on to ocito ne zeli, pa nece on dozvoliti sebi da bude cetvrta ili peta violina u napadu, ocigledno i dalje misli da je jedan od najboljih scorera

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- BuffonGigi
- Kontakt:
O tome koliko je dobar i koristan postao govori i cinjenica da su Oklahoma i Houston postale bolje ekipe kad su ga otjerali. Nije to slucajnost bas.
Ja sam ga prvi branio cesto, uostalom covjek je sigurni hall of famer, ali ovakav Melo ne treba nikom.
Ja sam ga prvi branio cesto, uostalom covjek je sigurni hall of famer, ali ovakav Melo ne treba nikom.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Svaka na mjestu, i za Muscalu i za Magica i za Waltona.Epidaurus je napisao/la: Dao je Zubca i jos pick za apsolutno beskorisnog igraca. Pokusao se na osnovu toga vadit za propust s Brookom. Ustvari Muscala nije beskoristan igrac, on je smece od igraca. Ovaj nacin na koji je branio tu odluku je klasicno alem style spinovanje i okretanej price da on ispadne pozitivac. Momka od 21 godine koji pri tome ima i sasvim solidan potencijal ne dajes za smecara od igraca i jos pride pick. Jerry West je lijepo ismijao taj potez, a niko normalan ne bi trebao imat sumnju da je Jerry West Bog u ovom poslu.
Ovaj dio gdje se buni sto nije mogao sve zivo odlucivat, a pozicija koju je imao mu nije bila prioritet je jos odvratniji.
Walton je dokazao da je ku.rac od trenera cim tacno ? Time sto u 3 sezone nije imao priliku da sastavi tim koji mu odgovara ? Time sto je prosle godine sa mladim igracima kao nositeljima ostvario 35 pobjeda i to sa ogromnim problemima s povredama Balla i Ingrama. Povredama u trenucima kad su obojica poceli prikazivat odlicne igre. Covjek bi se hladno borio za PO da tih povreda nije bilo. Ovu sezonu ne treba ni spominjat, Magic mu od samog pocetka nije planirao dat postenu sansu. Napravio mu je nakaradan roster bez postenog sutera i bukvalno ga je bolio ku.rac koga Luke zeli a koga ne.
U Kingsima ce pokazat da je itekako dobar, pogotovo jer je konacno dobio roster sa igracima koji mu odgovaraju.
Samo što ja mislim da je Joerger bolji trener ipak, ne samo zbog ove zadnje sezone u Sacramentu, nego i radi posla u memphisu.
Kyrie Irving has the Celtics, Knicks and Nets all ahead of the Lakers as his preferred destinations, per @WindhorstESPN
- Vainglorious
- Kontakt:
Potpisujem.Epidaurus je napisao/la: Dao je Zubca i jos pick za apsolutno beskorisnog igraca. Pokusao se na osnovu toga vadit za propust s Brookom. Ustvari Muscala nije beskoristan igrac, on je smece od igraca. Ovaj nacin na koji je branio tu odluku je klasicno alem style spinovanje i okretanej price da on ispadne pozitivac. Momka od 21 godine koji pri tome ima i sasvim solidan potencijal ne dajes za smecara od igraca i jos pride pick. Jerry West je lijepo ismijao taj potez, a niko normalan ne bi trebao imat sumnju da je Jerry West Bog u ovom poslu.
Ovaj dio gdje se buni sto nije mogao sve zivo odlucivat, a pozicija koju je imao mu nije bila prioritet je jos odvratniji.
Walton je dokazao da je ku.rac od trenera cim tacno ? Time sto u 3 sezone nije imao priliku da sastavi tim koji mu odgovara ? Time sto je prosle godine sa mladim igracima kao nositeljima ostvario 35 pobjeda i to sa ogromnim problemima s povredama Balla i Ingrama. Povredama u trenucima kad su obojica poceli prikazivat odlicne igre. Covjek bi se hladno borio za PO da tih povreda nije bilo. Ovu sezonu ne treba ni spominjat, Magic mu od samog pocetka nije planirao dat postenu sansu. Napravio mu je nakaradan roster bez postenog sutera i bukvalno ga je bolio ku.rac koga Luke zeli a koga ne.
U Kingsima ce pokazat da je itekako dobar, pogotovo jer je konacno dobio roster sa igracima koji mu odgovaraju.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
@epidarius
waltona branis?Nemas ti pojma kako funkcionise ova igra ako mislis da je on dobar trener.
waltona branis?Nemas ti pojma kako funkcionise ova igra ako mislis da je on dobar trener.
23
Nemam, zato si ti sa imaginarnom knjigom najveci strucnjak koji je planetom hodao. Drzi se jahanja Jamesove ki.te, to ti ide od ruke.
Kad nemas argumenata za odgovor samo napisi bronsexual,knjiga itd..uvjek prolaziEpidaurus je napisao/la:Nemam, zato si ti sa imaginarnom knjigom najveci strucnjak koji je planetom hodao. Drzi se jahanja Jamesove ki.te, to ti ide od ruke.

23
A ti si mi argumentovao u 3 pi.cke lijepe materne 

Isto kao sto si ti argumentovao da je dobar trenerEpidaurus je napisao/la:A ti si mi argumentovao u 3 pi.cke lijepe materne

Dovoljno mi je bilo kad sam vidio da ne zove TO na 34 sec do kraja da napravi akciju 2 za 1 protiv Orlanda al ne kontas ti sta je tu poenta.O njegovim rotacijama nema potrebe ni da pricam,spomenut cu samo jednu Rondo,KCP,Hart,Lance,Lebron

Seme u napadu ne postoje ili su toliko providne da se napad zavrsi bacanjem lopte u out ili nerezonskim sutem.Itd,itd nema potrebe ici dalje.
23
I ja sam izgubio sav respekt za Waltona u toj utakmici protiv Orlanda 
Ali dobro, mora se priznati da okruzenje + povrede nisu bili idealni, tako da sacekati da ga vidimo u Kingsima.

Ali dobro, mora se priznati da okruzenje + povrede nisu bili idealni, tako da sacekati da ga vidimo u Kingsima.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ima i ta mjesta ali prije trade deadline-a je bio direktan krivac za 6-7 poraza.Clutch je napisao/la:I ja sam izgubio sav respekt za Waltona u toj utakmici protiv Orlanda
23
[Porzingis] point-blank said to us, 'I don't want to be here,'" Mills said. "'I'm not going to re-sign with the Knicks and I'm going to give you seven days to trade me, or I'm going back to Europe.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Kad ti uprava potpise igrace bez da te ista puno pita, i to takve oj.ebine tipa Lancea, Beasleyja i slicnih onda Bog ne moze normalne rotacije napravit. Kad ti uprava na tim koji je sezonu prije imao ogromnih problema sa sutem potpise sve redom kamenjare onda Bog kvalitetan napad ne moze sastavit. Pogotovo ne u 2019. godini gdje ti je trica osnova svega. Naravno, da ne zaboravimo slag na kraju i LeBronov bezobrazluk epskih razmjera gdje je odbranu igrao pogledom. O situaciji gdje je zajedno s Magicom i Rich Paulom unistio do kraja odnose u ekipi ne treba ni pricat. Walton je ubjedljivo najmanji problem ovih Lakersa bio.
Naravno, ja sam svjestan da ti je tesko sagledat realnost i cinjenice jer valja bacit silju na LeBrona pa onda ko svaki posteni dickrider laznog GOATa krivit svakog zivog za njegove neuspjehe. Samo malo ste se vi dickrideri zaj.ebali zajedno sa citavom LeBronovom medijskom masinerijom jer Lakersi i LA nisu Cavsi i Cleveland gdje mu spinovanje i demagogija mogu proci. Mediji i navijaci Lakersa nece popusit njegovu pricu i prenemaganje kako je jadan primoran sve sam nego ce ga razapet u slucaju novog neuspjeha i dobro mu unistit trenutni status.
Taj neuspjeh postaje prilicno izgledan jer tesko da ce ijedan igrac koji dovoljno drzi do sebe doci u ovaj cirkus na sta Lakersi lice pocevsi sa glupacom na celu kluba pa do toksicnog okruzenja koje LBJ stvara oko sebe. Niko ko ima iole mozga nece trpit da ga se blati i omalovazava za svaki timski neuspjeh, a onda da se njegova uloga totalno zanemari naustrb LeBrona u slucaju nekog uspjeha.
Da je pameti i autoriteta u klubu tipa pokojnog Dr. Bussa il Jerry Westa pa i Kobea, LeBronu bi odavno bilo receno da prestane glumit idiota i pocne igrat kako dolikuje il da mu u suprotnom slijedi trejd jer Lakersi nisu njegova prcija. Opet ponavljam, ne ocekujem da ti ista shvatis jer je LeBronova ki.ta preduboko u tvojim ustima i nema naznaka da ces je izvaditi. Do tada se drzi imaginarnih knjiga, imaginarnih vratolomija oko salary capa i slicnih idiotizama prikladnih tvom nivou i nivou havera ti @BosniaBostona.
Naravno, ja sam svjestan da ti je tesko sagledat realnost i cinjenice jer valja bacit silju na LeBrona pa onda ko svaki posteni dickrider laznog GOATa krivit svakog zivog za njegove neuspjehe. Samo malo ste se vi dickrideri zaj.ebali zajedno sa citavom LeBronovom medijskom masinerijom jer Lakersi i LA nisu Cavsi i Cleveland gdje mu spinovanje i demagogija mogu proci. Mediji i navijaci Lakersa nece popusit njegovu pricu i prenemaganje kako je jadan primoran sve sam nego ce ga razapet u slucaju novog neuspjeha i dobro mu unistit trenutni status.
Taj neuspjeh postaje prilicno izgledan jer tesko da ce ijedan igrac koji dovoljno drzi do sebe doci u ovaj cirkus na sta Lakersi lice pocevsi sa glupacom na celu kluba pa do toksicnog okruzenja koje LBJ stvara oko sebe. Niko ko ima iole mozga nece trpit da ga se blati i omalovazava za svaki timski neuspjeh, a onda da se njegova uloga totalno zanemari naustrb LeBrona u slucaju nekog uspjeha.
Da je pameti i autoriteta u klubu tipa pokojnog Dr. Bussa il Jerry Westa pa i Kobea, LeBronu bi odavno bilo receno da prestane glumit idiota i pocne igrat kako dolikuje il da mu u suprotnom slijedi trejd jer Lakersi nisu njegova prcija. Opet ponavljam, ne ocekujem da ti ista shvatis jer je LeBronova ki.ta preduboko u tvojim ustima i nema naznaka da ces je izvaditi. Do tada se drzi imaginarnih knjiga, imaginarnih vratolomija oko salary capa i slicnih idiotizama prikladnih tvom nivou i nivou havera ti @BosniaBostona.
Bice zanimljivo citati Epia za godinu dana 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma dobar je epi vidio bi ga kakve bi rantove pisao da navija za ekipu ciji je vlasnik james dolan
Meni nece biti problem priznat da nisam bio upravu ako se LeBron dogodine iskupi za ovo smece koje je priustio ove godine. Prizeljkujem 2 kvalitetna igraca i borbu za titulu samo je zaista veliko pitanje koliko je to realno. Kawhi i KD skoro sigurno nece doci, Kemba il Butler su realno nedovoljni, Klay je i nedovoljan i nerealan, a ove ostale tipa Middletona il Vucevica ne zelim ni zamisljat. Jedino se Kyrie cini kao moguca opcija zbog svog onog izdr.kavanja s LeBronom al i on sam je nedovoljan da se osvoji titula. NOP po svim prilikama ne planira trejdati ADa u Lakerse, a sigurno je da ce se nac neka ekipa koja ce biti voljna riskirat za ADa i poslat Boga oca Pelsima. Pogotovo ako nakon PGa prosle godine i Kawhi ostane u Raptorsima.
Diskutujemo o Waltonovom trenerskom umjecu a covjek napise post od 16 redova od kojih se 90% kosi sa temom.Dosta za veceras ja vas pozdravljam.
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.