Jes **** mu plemeredbull93 je napisao/la:Pogan je ovaj njemacki jezik, yebem ga ko ga izmislio.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jes **** mu plemeredbull93 je napisao/la:Pogan je ovaj njemacki jezik, yebem ga ko ga izmislio.
Ovi moji poznanici Hrvati sto su u Irskoj,kazu nista ne razumiju Irce kako pricaju engleski,pa pogotovo svoj maternji jezik koji se sve vise obnavlja i koristi u svakodnevnoj komunikacijijasmin10 je napisao/la:Samo zbog jezika bih vise volio Kanadu, Irsku od Njemacke.Barbarossa je napisao/la:
****** ti gavrilo mater pa zbog tebe nama njemački nije maternji jezik
Ucim ga evo sad ce mjesec. Fino ide ucenje ali engleski je nesto najljepše.
Ili što nam nije ušao u uho od malih nogu , a i sav program je uglavnom na engleskom , nije nam toliko prirodan kao engleskijasmin10 je napisao/la: Samo zbog jezika bih vise volio Kanadu, Irsku od Njemacke.
Probaj francuskiredbull93 je napisao/la:Pogan je ovaj njemacki jezik, yebem ga ko ga izmislio.
je suis jel se to u pola 11 leglo la spavatiDerdiyok je napisao/la:Probaj francuskiredbull93 je napisao/la:Pogan je ovaj njemacki jezik, yebem ga ko ga izmislio.
Oui, oui mon frereQUARTERBACK je napisao/la:
je suis jel se to u pola 11 leglo la spavati
hrana ti je ko kod nas otprilike. Kvalitetnija je (mislim na ono u trgovinama, ne na ovo iz baste nase haha), malo potrazis i raspitas se naci ces i kvalitetno i ukusno meso.jasmin10 je napisao/la:S obzirom da na netu ima raznih podataka koliko ko trosi u Njemackoj.
Moze li neko iz prve ruke reci koliko trosi na hranu mjesecno ? Ne pijem, ne pušim, osim nargile ponekad .kontam da sam u plusu na startu minimum 200 eura jer ne pusim i ne pijem.
Na netu se ljudi zale kako ne mogu zivjeti sa 2 hiljade neto.Pantelija je napisao/la:hrana ti je ko kod nas otprilike. Kvalitetnija je (mislim na ono u trgovinama, ne na ovo iz baste nase haha), malo potrazis i raspitas se naci ces i kvalitetno i ukusno meso.jasmin10 je napisao/la:S obzirom da na netu ima raznih podataka koliko ko trosi u Njemackoj.
Moze li neko iz prve ruke reci koliko trosi na hranu mjesecno ? Ne pijem, ne pušim, osim nargile ponekad .kontam da sam u plusu na startu minimum 200 eura jer ne pusim i ne pijem.
Skupo je ici jesti u gradu u restorane ....
Zale se oni koji su u Bosni stekli naviku izlaziti svaki petak i subotu, a nedjeljom rezmirati utiske. Moja sva raja je prezadovoljna i sa solidnom platom uspiju usparati i do 300-tinjak eura mjesecno.jasmin10 je napisao/la:Na netu se ljudi zale kako ne mogu zivjeti sa 2 hiljade neto.Pantelija je napisao/la:hrana ti je ko kod nas otprilike. Kvalitetnija je (mislim na ono u trgovinama, ne na ovo iz baste nase haha), malo potrazis i raspitas se naci ces i kvalitetno i ukusno meso.jasmin10 je napisao/la:S obzirom da na netu ima raznih podataka koliko ko trosi u Njemackoj.
Skupo je ici jesti u gradu u restorane ....![]()
Kontam da je samcu dovoljno nekih 300 eura za hranu i to da jede jednom dnevno vani nesto, tipa doner, hamburger itd.
Znam i ja ljude koji imaju dvoje-troje djece, zena ne radi, placaju kiriju, idu na odmore i voze auta 2013 godiste i novije.Pantelija je napisao/la:Brate, moj rodjak sa zenom i djetetom zivi, bio kod njih, puni frizider i ostava, karton nutele, kole, meso vazda jede uziva znaci, kaze da ne potrosi vise od 400 eura na hranu ... al zena mu kuha.
Pa sve zavisi sta zelis. Nisu svi ljudi isti, jgb.jasmin10 je napisao/la:S obzirom da na netu ima raznih podataka koliko ko trosi u Njemackoj.
Lidl:jasmin10 je napisao/la:S obzirom da na netu ima raznih podataka koliko ko trosi u Njemackoj.
Pantelija je napisao/la:Brate, moj rodjak sa zenom i djetetom zivi, bio kod njih, puni frizider i ostava, karton nutele, kole, meso vazda jede uziva znaci, kaze da ne potrosi vise od 400 eura na hranu ... al zena mu kuha.
jasmin10 je napisao/la:Samo zbog jezika bih vise volio Kanadu, Irsku od Njemacke.Barbarossa je napisao/la:
****** ti gavrilo mater pa zbog tebe nama njemački nije maternji jezik
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 12 gostiju.