znaci po tome Pepova sljedeca destinacija je Getafe
ps. Juve osvaja LP kad zavrsi 3. u ligi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Što si naporan s PepomFCBAYERN je napisao/la:Moze, ali eto bar znas da Pepun nije, i to je napredak.Rajaz je napisao/la: Pošteno, kad odrediš koji je taj, javi i nama, čisto da znamo![]()
(Osim ako ne kazes da su svi krivi samo Pep nije. Ove sezone je Laporte, sljedece mozda Walker)

IlPrincipino je napisao/la:I naravno spominjanjem Sarrija poceli su se spominjati i igraci koje on gotivi. Naravno Jorghino je prvi. A sa dolaskom Sarrija vjerujem da bi i Higuain imao mjesta.
Jorghino ne bi bio losa investicija.
E sad si mi se nagovorioFCBAYERN je napisao/la:Ne znam ja ko je naporan, vi koji svako isticanje nedostataka u vasim mentalnim konstrukcijama i idealizacijama savrsenog trenera napadate i lijepite se sa svojim "argumentima", ili ja koji napisem da mi je nejasno da klub koji je opsesivan "klempom" dovodi lika koji je nesposoban za titulu (mimo njegovih idealnih okolnoati) u tom takmicenju. Covjek je nakon Barce vodio mega-tim i sada vodi tim prema svojoj zelji i u jednom se brukao u polufinalima a u drugom je nesposoban polufinale izboriti uz nevjerovatno povoljan zrijeb i protivnike po mjeri. Ali kad se spomene to, dolaze apologeti Pepa i brane ga, a vidim i ti si uskocio odmah pa ti vidi ko je ovdje impulsivan: ja koji samo navodi nedostatke njegove, u jednom takmicenju (a nikad nisam nista lose rekao o ostatku njegovog znanja niti sam ga proglasio losim trenerom samo nedovoljno dobrim za odredjen format takmicenja) ili ekipica koja pokusava fakte uvijek okrenuti u Kataloncevu korist. Niko nije garant za Ligu sampiona, ali valjda bi trebalo da "trenerski ideal" uspijeva nekako smanjiti brukanje ili iskoristiti okolnosti koje mu idu na ruku, a on to nije u stanju. Toliko o tome.Rajaz je napisao/la: Što si naporan s Pepom![]()
Skontali smo da imaš averziju prema istom, ja te po treći put pitam ko je garant za LP ?
Imali ste Ancelottija, jednog od dvojice u historiji loptanja koji ima više klempi od Guardiole, i ispali ste u četvrtfinalu ukoliko me pamćenje služi
Hoćeš reći da je Zidane jedini i pravi čovjek za Bayern i Juventus

U sridu. Ima nekoliko nivoa na kojim neki tim moze biti. Prvi je nepoznanica. Drugi je dobra ekipa. Treci je biti kandidat. I zadnji nivo,biti ekipom od koje se to nekako ocekuje.Pogba je napisao/la:Ovi sto su striktno anti-Pep, mozda nece osvojiti ni ovdje, ali podcjenjuje se uticaj i filozofija koju ce prvo uvesti, a možda i ostaviti u klubu. Mislim da klubu kao Juve treba da uvidi filozofiju ofanzivnog, totalnog nogometa iz prve ruke kako bi napravili otklon od tradicije i približili se realnom nadanju u osvajanje LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.