epidarus i sarmelino su all-team 1stBosniaBoston je napisao/la:Ja ako ne dobijem 10 bodova od epija i sarme za kantu godine,bit cu iznenaden
edit:ustvari 8,10ka za GOATA rezervisana
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
23
goat prilikom logovanja na forum

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Skinuo si me sa crne liste hvalaGOAT je napisao/la:epidarus i sarmelino su all-team 1stBosniaBoston je napisao/la:Ja ako ne dobijem 10 bodova od epija i sarme za kantu godine,bit cu iznenaden
edit:ustvari 8,10ka za GOATA rezervisana
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ko je odigrao bolju jednu sezonu i ko je bolji generalno su razlicite stvari.filip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la:Jokic je odigrao vise utakmica i imao bolji timski omjer —> izglasan u 1. tim NBA za regularnu sezonufilip13 je napisao/la:ne,vjerovacemo misljenju nekog anonimusa u to da je ovaj igrac bolji od onog igraca,pa cemo shodno tome tako i vrednovati igrace kroz istoriju,ne kroz zvanicne podatke,nagrade,uspjehe,pitacemo anonimuse ko je bolji
Ko je bolji igrac je nesto drugo
cekaj,koga smatrati najboljim centrom u ligi ako je jokic izabran u najbolju petorku lige,embiid da nije odigrao dovoljni tekmi da udje u konkurenciju ne bi ga ni birali valjda
da ne bude zabune,ja sam ocekivao embiida u prvoj petroci,jer je po meni to zasluzio
George KD situacija jos jedan primjer.
A slazem se s tobom da je individualno Embiid trebao biti u 1. timu ali eto ovi sto su glasali su prevagnuli na stranu Jokica zbog timskog rezultata i vise odigranih utakmica (jeste Embiid bio u konkurenciji ali cesto sam nailazio na taj argument kod novinara da je Jokic odigrao 20ak utakmica vise i da to uzimaju u obzir).
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 23 maj 2019, 23:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ustani kad spominjes legendu.Sarmelino je napisao/la:kako ti se cita ovo ime nish patel, ne kontam ja tu nishGOAT je napisao/la:Ja svakako za par dana idem na godisnji odmor od 30 dana,tako da ti to dodje na istoSarmelino je napisao/la:de banujte mene trajno samo da banujete bosnu i goata na mjesec
23
Pazi samo kakvu su gresku sa ovim super maxom napravili. Zapravo je timovima bolje da njihov igrac ne zavrsi u all nba timovima. Evo Hornetsi ce sada Kembi morati ponuditi super max i zakljucati si cap prostor. A realno nije vrijedan toga.Clutch je napisao/la: -
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Sama ideja nije greska ali ovako kako je trenutno je katastrofa za timove.Justin je napisao/la:Pazi samo kakvu su gresku sa ovim super maxom napravili. Zapravo je timovima bolje da njihov igrac ne zavrsi u all nba timovima. Evo Hornetsi ce sada Kembi morati ponuditi super max i zakljucati si cap prostor. A realno nije vrijedan toga.Clutch je napisao/la: -
Mogli bi to ispraviti tako da promijene da se supermax dio ne racuna protiv capa, odnosno da se vodi kao klasicni max, a da igrac bude vise placen.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mislili su da ce tako pomoci fransizama da zadrze igrace. Ali igraci svakako zaradjuju mnogo da im tih nekoliko miliona vise (sitnicaClutch je napisao/la:Sama ideja nije greska ali ovako kako je trenutno je katastrofa za timove.Justin je napisao/la:Pazi samo kakvu su gresku sa ovim super maxom napravili. Zapravo je timovima bolje da njihov igrac ne zavrsi u all nba timovima. Evo Hornetsi ce sada Kembi morati ponuditi super max i zakljucati si cap prostor. A realno nije vrijedan toga.Clutch je napisao/la: -
Mogli bi to ispraviti tako da promijene da se supermax dio ne racuna protiv capa, odnosno da se vodi kao klasicni max, a da igrac bude vise placen.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Sve je to pravito sa razlogom, da se sto vise trosi, da se placa sto veci tax da ima i drzava i nba liga sama sve vise i vise od svega toga.
Clutch
Alem
Justin
Bosnia
Ep/nez
First team ovog podforuma
Facts
Alem
Justin
Bosnia
Ep/nez
Facts
Po cemu?alemsa je napisao/la:Clutch
Alem
Justin
Bosnia
Ep/nez
Facts
23
- majestic24
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Clutch
Alem
Justin
Bosnia
Ep/nez
Facts
Gdjw sam ja?? Najbolja defanzivna petorka ???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nisi aktivan, kao ni donnie ni miki, ubacite se tu i tamo. Sarma i ne diskutuje slabo, ima jos tu likova dobrih ali aktivnost 0.majestic24 je napisao/la:alemsa je napisao/la:Clutch
Alem
Justin
Bosnia
Ep/nez
Facts
Gdjw sam ja?? Najbolja defanzivna petorka ???
Ovih 5-6 drze podforum facts
- BosniaBoston
- Kontakt:
2016 PO-479 strana
2017-otprilike 450(Playoffs+Finals
2018-385
2019-535 (do kraja PO oko 700)
Moram napomenuti i da smo i na nba sezona temi napisali oko 30 vise strana nego prosle godine,iako smo do februara imali sporiji tempo pisanja
Ko je zasluzan za ovaj nagli porast aktivnosti?
2017-otprilike 450(Playoffs+Finals
2018-385
2019-535 (do kraja PO oko 700)
Moram napomenuti i da smo i na nba sezona temi napisali oko 30 vise strana nego prosle godine,iako smo do februara imali sporiji tempo pisanja
Ko je zasluzan za ovaj nagli porast aktivnosti?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
nemam potrebe da diskutujem kad sam always rightalemsa je napisao/la:
Nisi aktivan, kao ni donnie ni miki, ubacite se tu i tamo. Sarma i ne diskutuje slabo, ima jos tu likova dobrih ali aktivnost 0.
Ovih 5-6 drze podforum facts
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Jaca druga petorka od prve kad bi se gledala ukupna sezona
Pa i to, oni koji najvise pisu znaci da imaju sta reci, poznaju materiju, logika.GOAT je napisao/la:a po aktivnosti onda ok.Ja mislio ti nabrojo po znanju.
ljudi s knjigama moraju u prvu
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.