Istina samo neki imaju godisnji kad im ekipa ispadne, nidje ih nemaalemsa je napisao/la:Clutch
Alem
Justin
Bosnia
Ep/nez
First team ovog podforuma
Facts
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
-
drakensang
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Ne znam koji, svi prisutni s liste 
Jake ti logikealemsa je napisao/la:Pa i to, oni koji najvise pisu znaci da imaju sta reci, poznaju materiju, logika.GOAT je napisao/la:a po aktivnosti onda ok.Ja mislio ti nabrojo po znanju.
epid napise 20 recenica i tu samo mozes zakljucit dokle idu granice ljudske gluposti.Tebi svaki drugi post o hardenu koji isto nema smisla.Ako cemo gledat kvalitet poostova onda stavi nezalaganjje na prvo,drugo i trece mjesto.
fact
23
- Donnie Darko
- Kontakt:
mislio da si rangirao po znanju, ne bil upecao koga za zaposlit umjesto coach nihada
Mora i aktivnost imat uticaja nije fazon, tekme odigrane forumske. Donnie ima manje od broja koji ga kvalifikuje realno
pratim je sveDonnie Darko je napisao/la:mislio da si rangirao po znanju, ne bil upecao koga za zaposlit umjesto coach nihada
23
Creep show se nastavlja, GOAT preuzima vodstvo od Bostona u borbi za najvecu amebu podforuma 
zahvali se ranofi sto ti je uzo forumsku kantu ispred nosa i zamoli covjeka da ostane na forumu makar jos jednu sezonu.Epidaurus je napisao/la:Creep show se nastavlja, GOAT preuzima vodstvo od Bostona u borbi za najvecu amebu podforuma
23
Nista dok me ne pomenes u novoj knjizi ko najvecu neznalicuGOAT je napisao/la:zahvali se ranofi sto ti je uzo forumsku kantu ispred nosa i zamoli covjeka da ostane na forumu makar jos jednu sezonu.Epidaurus je napisao/la:Creep show se nastavlja, GOAT preuzima vodstvo od Bostona u borbi za najvecu amebu podforuma
Ja cu vec sutra otici do kakvog antropoloskog instituta i predlozit im da te dobro izuce. Ovakav primjerak amebe u ljudskom obliku mislim da jos nije zabiljezen, mozda ko i kakvu nagradu pokupi zbog otkrica nove ljudske podvrste
Ima 30k postova. Zasluzio je penziju.alemsa je napisao/la:Mora i aktivnost imat uticaja nije fazon, tekme odigrane forumske. Donnie ima manje od broja koji ga kvalifikuje realno
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
drakensang je napisao/la:Istina samo neki imaju godisnji kad im ekipa ispadne, nidje ih nemaalemsa je napisao/la:Clutch
Alem
Justin
Bosnia
Ep/nez
First team ovog podforuma
Facts
tad kosarka postane nebitna pa se pocinju pisati postovi kao ovaj gornji
- BosniaBoston
- Kontakt:
@alemsa Mislim da Bernard zasluzuje honorable mention,da nema njega kao moderatora ovo bi licilo na temu prepucavanja.Jedina mana je to sto je cesto u filip-mode sto se tice postova
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
treba otvorit nba prepucavanjaBosniaBoston je napisao/la:@alemsa Mislim da Bernard zasluzuje honorable mention,da nema njega kao moderatora ovo bi licilo na temu prepucavanja.Jedina mana je to sto je cesto u filip-mode sto se tice postova
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
GOAT je napisao/la:treba otvorit nba prepucavanjaBosniaBoston je napisao/la:@alemsa Mislim da Bernard zasluzuje honorable mention,da nema njega kao moderatora ovo bi licilo na temu prepucavanja.Jedina mana je to sto je cesto u filip-mode sto se tice postova
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
220 milBecause Rudy Gobert won defensive player of the year last year and was named to an All-NBA team this year, he joins Giannis Antetokounmpo, Damian Lillard and Kemba Walker as qualifying for the supermax. Gobert can sign a supermax extension next summer.
Edit: Promasi temu
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
@nez i ja na ovom podforumu imamo najvise radnog staza ako cemo realnoJustin je napisao/la:Ima 30k postova. Zasluzio je penziju.alemsa je napisao/la:Mora i aktivnost imat uticaja nije fazon, tekme odigrane forumske. Donnie ima manje od broja koji ga kvalifikuje realno
@bosnia
Bernanrd nikad nije usao u diskusiju za 20 godina na forumu, da ne navija za Boston ne bi se znalo ni za kog navija,niti koga (ne)gotovi od igraca, nista. Ali rega je lik
Meni se cini da je Durant svoje odigrao za Warriorse.Ozbiljnija je ozljeda nego sta se mislilo.Steta da se na ovaj nacin oprasta od ekipe.
ma i da je ostao zdrav nebi to bio nikakav poseban oprostaj, skontao je i on davno da mu niko ne daje poseban credit za ovo sto je uspio sa GS, pa sama cinjenica da se jos uvijek vode diskusije o tome dali je on uopste potreban GS-u valjda sve govori...
Stvarno elitni defanzivac, ali jako ogranicen u napadu.Clutch je napisao/la:220 milBecause Rudy Gobert won defensive player of the year last year and was named to an All-NBA team this year, he joins Giannis Antetokounmpo, Damian Lillard and Kemba Walker as qualifying for the supermax. Gobert can sign a supermax extension next summer.
Edit: Promasi temu
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Srdjan i Darko, jel moguce??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.