FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@nobel, sta mislis o Govedarici, mada smo tu pretrpani, plus par akademaca imamo?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Staro je to za FKS , a i ne bi nesto konkurenciju ostetili . Neka njih tamo , pojacali bi Lazne , a oslabili Celik .Kamuflazn je napisao/la:Treba uzeti ovu trojicu sto su upala na listu sa nasim hahaha.
Da je bilo pravde bili bi tu Crepulja , Lazic i Velkoski .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
U17 Siroki - FKS 1-2
uzeli neki dan titulu od Zelje i danas vratili
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Dobro dosao . Tako mlad , a pametan . Salim se , izvini .Pirkehzsa je napisao/la:Pozdrav svima,novi sam na forumu.
Prije svega želim nam svima čestitati duplu krunu ove sezone i nadam se da ćemo uz pametnu strategiju i u budućnosti nastaviti sa ovakvim rezultatima,te smatram da je sad glavna prekretnica za to.Jednu ovakvu šansu nismo iskoristili 2015,nadam se da ovaj put hoćemo ako Bog da.
Da te volim oduvijek sam znaoooooo
Potpuno se slazem s tobom . U Evropi obezbjediti 2 boda (cinimi se 1 bod po automatizmu od Titule , proci drugo pretkolo EL(nosioci) 0,5 bodova i onaj dodatni koeficijent za BiH klubove).Ono sto su Lazni napravili prosle god. Titula je bitna , jer 3 sezone ovako u Evropi i bili bi nosioci u 1. pretkolu vjer.
Naravno ne bjezati od grupa EL .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma kakvi konkurenti . Dali nam jedan gol na 4 utakmice . Nama se desio pad forme i zamor inacebi to zavrsilo sa + 11 . Nije to igrac za nas(ne vrijedjam), Catakovic tesko , pa Hadzic , Emirov rodjak .Kaunas je napisao/la:Ma za nasu ligu odlican, a i uzimas najboljeg igraca jednom od 2 najveca konkurenta.AlfredNobel je napisao/la:Još godinu.Kaunas je napisao/la:Kakav je Bagaric sa ugovorom?
Kakav Bagarić, šta će nam on.
Eno Stanoji komšije buše u stanu nešto, ne može da se odmara kako treba

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
sta kaze uzimi bager srusi sveBenkara21 je napisao/la:Eno Stanoji komšije buše u stanu nešto, ne može da se odmara kako treba![]()
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
Samozdravlje
- Kontakt:
jos samo ovo za danas :
GODISNJE KARTE , ocito Uprava ne popusta , bez razlike na pritisak @Pantelije i moje malenkosti . Karte ostaju 5 ,8 i 10 .
ZATO PREPORUKA: Penzioneri , ucenici stedite pare za GODISNJU KARTU , jako dobra investicija .Utakmica te dodje ispod 3 KM .
Nemojte reci da Vas nisam upozorio i da Vam nisam prijatelj .
GODISNJE KARTE , ocito Uprava ne popusta , bez razlike na pritisak @Pantelije i moje malenkosti . Karte ostaju 5 ,8 i 10 .
ZATO PREPORUKA: Penzioneri , ucenici stedite pare za GODISNJU KARTU , jako dobra investicija .Utakmica te dodje ispod 3 KM .
PostenoZukanovic je napisao/la:U17 Siroki - FKS 1-2
Mislim da ce raditi nesto po pitanju tih cijena. Mora se uvesti kategorizacija.Samozdravlje je napisao/la:jos samo ovo za danas :
- Osttribine
- Kontakt:
I sutra Gabela, pa do nekog novog vidjenja, meni onako drago gostovanje, Hercegovina topliji kraj 
Idemo ispratiti momke poslednji put u ovoj sjajnoj sezoni. Nadam se sutra da ce Husref dati sansu svim tim mladim igracima, rezultat je nevazan.
Idemo ispratiti momke poslednji put u ovoj sjajnoj sezoni. Nadam se sutra da ce Husref dati sansu svim tim mladim igracima, rezultat je nevazan.
Hvala hvala hahahaSamozdravlje je napisao/la:Dobro dosao . Tako mlad , a pametan . Salim se , izvini .Pirkehzsa je napisao/la:Pozdrav svima,novi sam na forumu.
Prije svega želim nam svima čestitati duplu krunu ove sezone i nadam se da ćemo uz pametnu strategiju i u budućnosti nastaviti sa ovakvim rezultatima,te smatram da je sad glavna prekretnica za to.Jednu ovakvu šansu nismo iskoristili 2015,nadam se da ovaj put hoćemo ako Bog da.
Da te volim oduvijek sam znaoooooo
Potpuno se slazem s tobom . U Evropi obezbjediti 2 boda (cinimi se 1 bod po automatizmu od Titule , proci drugo pretkolo EL(nosioci) 0,5 bodova i onaj dodatni koeficijent za BiH klubove).Ono sto su Lazni napravili prosle god. Titula je bitna , jer 3 sezone ovako u Evropi i bili bi nosioci u 1. pretkolu vjer.
Naravno ne bjezati od grupa EL .![]()
![]()
Ma sigurno pokušati što bolje proći u Evropi,mada za sve je potrebno i dosta sreće,a nadam se da ćemo je i imati pa makar pri ovom ždrijebu parova.Bilo bi perfektno proći makar prvo pretkolo LP, jer donosi još četiri tekme minimalno, ali dosta važnije je domaće prvenstvo.Moramo ostati spuštani na zemlju jednostavno (to je najvažnije,),treba nam još dosta stvari da bi mogli pucati na vece uspjehe.Postepeno trebamo da se dižemo i to će biti ključ uspjeha.Svakim danom sve je to bolje,evo vidim i Sabrina na nekoj konferenciji u Londonu,jednostavno moramo praviti sto veci brend od kluba,da kad se ljudi probude u tri ujutro prva pomisao bude FKS.Onda isto po uzoru i na velike klubove poput Bayern,Juventusa i ostalih uzimati od konkurenata,a i ostalih najbolje iz lige,jer samim tim sebe jacas , a i njih direktno slabis.Jednostavno imamo sve predispozicije da bi svak trenutno iz PL želio da igra za nas : stabilan klub za naše područje,dupla kruna,kvalifikacije kroz Evropu itd.Nadam se isto i da će se koliko toliko je moguće zadržati kostur ekipe jer je i to važna karika,ali eto vidjet ćemo u narednim danima mnoge stvari,aBd uspješne i sretne za nas.
Nadam se da će naše Sarajevo svakim danom biti u svim sportskim a i društvenim segmentima sve vece i uspješnije,a na nama je da pratimo voljeni klub i navijamo,losa posjeta ove godine,ali valjda će i ova dupla trznuti malo raju.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobar je bio u Slobodi, dobro se sjećam. Sad ne znam, mada mislim da se može ciljati na dosta veće. Ne bih dovodio.belosevic28 je napisao/la:@nobel, sta mislis o Govedarici, mada smo tu pretrpani, plus par akademaca imamo?!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Da je kako natjerat ovaj lopovski savez da uvede puno vece standarde sto se tice infrastrukture, kvalitet lige bi skocio najmanje 100%.
Na jesen se i moze pogledat kvalitetnih utakmica al proljece je katastrofa. Sa bar 10 dobrih terena u PL igraci bi napredovali drasticno brze.
Lakse bi dosli bolji igraci, vise navijaca bi bilo definitivno.
Ko jos zeli da gleda tudju muku i jos da plati za to, budimo realni, nije posteno ocekivat neku vecu posjetu u ovom okruzenju.
Zamislite kako je igracima, na tv-u gledaju kako i u nekim cetvrtim ligama imaju puuuno bolje uslove od njih, kako im je izac na teren kao onaj u Bijeljini npr. Da si ne znam ti kako jak psihicki ono te mora bacit u crnjak.
Ko da predjes iz mercedesa u ficu, i to ficu starije godiste.
Cak covjek moze tvrdit da mi nismo vidjeli ni 50% mogucnosti ovog tima.
Na jesen se i moze pogledat kvalitetnih utakmica al proljece je katastrofa. Sa bar 10 dobrih terena u PL igraci bi napredovali drasticno brze.
Lakse bi dosli bolji igraci, vise navijaca bi bilo definitivno.
Ko jos zeli da gleda tudju muku i jos da plati za to, budimo realni, nije posteno ocekivat neku vecu posjetu u ovom okruzenju.
Zamislite kako je igracima, na tv-u gledaju kako i u nekim cetvrtim ligama imaju puuuno bolje uslove od njih, kako im je izac na teren kao onaj u Bijeljini npr. Da si ne znam ti kako jak psihicki ono te mora bacit u crnjak.
Ko da predjes iz mercedesa u ficu, i to ficu starije godiste.
Cak covjek moze tvrdit da mi nismo vidjeli ni 50% mogucnosti ovog tima.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
belosevic28
- Kontakt:
Slazem se. Pripremam jedan opsezniji materijal slobodnih igraca, imat ces sta ''tabiriti'' dva danaAlfredNobel je napisao/la:Dobar je bio u Slobodi, dobro se sjećam. Sad ne znam, mada mislim da se može ciljati na dosta veće. Ne bih dovodio.belosevic28 je napisao/la:@nobel, sta mislis o Govedarici, mada smo tu pretrpani, plus par akademaca imamo?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:Dobar je bio u Slobodi, dobro se sjećam. Sad ne znam, mada mislim da se može ciljati na dosta veće. Ne bih dovodio.belosevic28 je napisao/la:@nobel, sta mislis o Govedarici, mada smo tu pretrpani, plus par akademaca imamo?!
Šta je nemate ti beli tala, pa "ne bih dovodio"
Providni ste, ako vam se javi, mogli bi razgovarati jelde?
On je igrač iz moje agencije, odyebite.
- AlfredNobel
- Kontakt:
@beli
Rješavaj ovog anonimusa, ne zna u šta se upušta.
Ma pripremaj ti, ne ebe to Hadžija ni dva posto.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Dam Husrefu 20% i završimAlfredNobel je napisao/la:@beli
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
I Sabrini parfem kupim.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Old Spice.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Ammko99, bordobijeli, Serha i 58 gostiju.