FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
80 miliona je otislo na adresu Citya, ceka se odgovor.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trebalo bi biti dosta, nadam se da su se dogovorili i licni uvjeti sa Saneom. Za 80mil odlican transfer.Omerbavarac je napisao/la:80 miliona je otislo na adresu Citya, ceka se odgovor.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
80 mil, je taman, mjera, sve preko je previše, jer ako kod Pepuna sa terena pređeš na klupu onda mora da imaš neki problem.
Očigledno da nema problem sa igrom nego ponasanjem, krac bi inace bio na klupi. A i Pepun je egoista, jednom kad se na kosti natovari gotov si.sljivo je napisao/la:80 mil, je taman, mjera, sve preko je previše, jer ako kod Pepuna sa terena pređeš na klupu onda mora da imaš neki problem.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
S obzirom da je Guardiola dao zeleno svjetlo za transfer mislim da bi ovih 80 mil trebalo biti dovoljno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Hvala Pep na poklonu
Igrac koji vrijedi 100mil, dolazi za 80
Mada je prije dvije sezone mogao i za 40
Igrac koji vrijedi 100mil, dolazi za 80
Mada je prije dvije sezone mogao i za 40
Kad se panjine poput Dembela i Coutinha plaćaju po 150/160 mil onda je ova cijena za Sanea bagatela.Realna cijena na ovom tržištu je nekih 150 mil.
- Barbarossa
- Kontakt:
Nije Sane ono što se od njega očekuje , al' zadovoljit će asistencijama bez dileme.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Opet Bayern klupaša plaća 80+ miliona
Saurman je napisao/la:Kad se panjine poput Dembela i Coutinha plaćaju po 150/160 mil onda je ova cijena za Sanea bagatela.Realna cijena na ovom tržištu je nekih 150 mil.
Saurman je napisao/la:Po meni Dembele je već u prvoj sezoni u Bundesligi bolji igrač nego što su to bili Draxler i Sane.
Haso šalji prezentaciju odmah
Znao sam da će se Makaš a.k.a preturač tuđih postova pojaviti.Rajaz je napisao/la:Opet Bayern klupaša plaća 80+ miliona![]()
Saurman je napisao/la:Kad se panjine poput Dembela i Coutinha plaćaju po 150/160 mil onda je ova cijena za Sanea bagatela.Realna cijena na ovom tržištu je nekih 150 mil.Saurman je napisao/la:Po meni Dembele je već u prvoj sezoni u Bundesligi bolji igrač nego što su to bili Draxler i Sane.
Pa takav i jest bio nakon prve sezone čak sam ga želio vidjeti i u Bayernu, sreća pa me Uli nije poslušao.Kakva je prevara se kasnije moglo vidjeti.
edit : klupaš bi u Barceloni iz prvih 11 izbacio prevaru Coutinha i Osmana bez problema, mislim ionako su izbačeni sami od sebe al' eto.Totalni promašaji od 300 mil.
Rajaz je napisao/la:Opet Bayern klupaša plaća 80+ miliona![]()
Saurman je napisao/la:Kad se panjine poput Dembela i Coutinha plaćaju po 150/160 mil onda je ova cijena za Sanea bagatela.Realna cijena na ovom tržištu je nekih 150 mil.Saurman je napisao/la:Po meni Dembele je već u prvoj sezoni u Bundesligi bolji igrač nego što su to bili Draxler i Sane.
Veliki si fakin, redovno ulijeces klizece katalonskom bratu Sarmi
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jel to obecana desetka Saneu i desna aut linija? 
Nadam se da ga nece baciti lijevo a Comana desno...
PS. Ovih para je realan i vise ni marke se ne isplati dati..
Nadam se da ga nece baciti lijevo a Comana desno...
PS. Ovih para je realan i vise ni marke se ne isplati dati..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Još uvijek nije isključen dolazak Odoia,biće krila ko u priči. 
Nema ništa ljepše nego dvoličnjaku poput @Sarme uletit vako klizećilet3 je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Opet Bayern klupaša plaća 80+ miliona![]()
Saurman je napisao/la:Kad se panjine poput Dembela i Coutinha plaćaju po 150/160 mil onda je ova cijena za Sanea bagatela.Realna cijena na ovom tržištu je nekih 150 mil.Saurman je napisao/la:Po meni Dembele je već u prvoj sezoni u Bundesligi bolji igrač nego što su to bili Draxler i Sane.![]()
![]()
Veliki si fakin, redovno ulijeces klizece katalonskom bratu Sarmi
Pokušaj nekad, zabavno je
- Centre forward
- Kontakt:
Hajd', za Makaša znamo da je u šoku od četvorke Redsa pa se gubi k'o abdest, al' šta je sa mandraxom ? Ti si bar zagazio u četvrtu deceniju. Ne pristaje ti skakanje s teme na temu.
Đe ste iskopali da smo poslali 80 milki za Sanea, je li to tačna informacija ? Daj, završavaj to, da pravimo igranku 'namah sad.
Postim, još mi frka na poslu danas cijeli dan, al' ova je informacija olakšala pretežak dan.
Đe ste iskopali da smo poslali 80 milki za Sanea, je li to tačna informacija ? Daj, završavaj to, da pravimo igranku 'namah sad.
Postim, još mi frka na poslu danas cijeli dan, al' ova je informacija olakšala pretežak dan.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Zašto postač konstantno smara o godinama
Da se, ne daj mi bože, ne stidi svojih slučajno
Fabrizio Romano prenio, poprilicno pouzdan novinar. A i cim je Uli rekao javno nesto o tome, znaci kuha se.Centre forward je napisao/la: Đe ste iskopali da smo poslali 80 milki za Sanea
- Barbarossa
- Kontakt:
Nije Sane neki pretjerano efikasan golgeter , teško sam sebi kreira šut(valjda posljedica toga što ljevak igra na lijevom krilu), ali je zato kao asistent nenadyebiv,pa samo je Sterlingu u zadnje dvije sezone namjestio pa barem 15 tap in golova, da ne govorim za Aguera i Jesusa.
Ovdje bi bio isplativ najviše Lewandowskom.

Ovdje bi bio isplativ najviše Lewandowskom.

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Centre forward
- Kontakt:
@harden

'bijedio si ovaj put, priznajem. Endžoj.Rajaz je napisao/la:Zašto postač konstantno smara o godinama![]()
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.