j.ebes too..Meni najjace bilo kad su slagali da su odbili 2,5 miliona od anonimnog kluba za Lendrica.Fakat kad bi covjek piso sve bisere prosle uprave,trebalo bi par dana da sve pofatas.Bezideja je napisao/la:Kakvi kraljevi, pronasli sredstvo za koje nece biti potrebna voda.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
23
Kakvi su to elegantni preveranti bili. Zali Boze vremena koje su imali, zali Boze podrske navijaca i raje u svakom smislu. Od novcane do podrske na tribinama.GOAT je napisao/la:j.ebes too..Meni najjace bilo kad su slagali da su odbili 2,5 miliona od anonimnog kluba za Lendrica.Fakat kad bi covjek piso sve bisere prosle uprave,trebalo bi par dana da sve pofatas.Bezideja je napisao/la:Kakvi kraljevi, pronasli sredstvo za koje nece biti potrebna voda.![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
A šatro ponuda od 400.000 eura za DuljevićaGOAT je napisao/la:j.ebes too..Meni najjace bilo kad su slagali da su odbili 2,5 miliona od anonimnog kluba za Lendrica.Fakat kad bi covjek piso sve bisere prosle uprave,trebalo bi par dana da sve pofatas.Bezideja je napisao/la:Kakvi kraljevi, pronasli sredstvo za koje nece biti potrebna voda.![]()

A tada ganjali sponzore da nam plate led na jugu i da ucestvuju u onoj prvoj rekonstrukciji stadiona na početku 2016 ista plejada ljudi samo sto Misimović nije imao funkciju predsjednika kluba , bilo pa prošlo pričat ce se sa desetak i više godina
Moze li dan proci da navijaci Zelje ne pricaju o Upravama, pozitivno ili negativno svejedno je? De malo o igracima, djeci u Op i tim stvarima. 100 puta jedno te isto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ima li kakvih info ko bi nas mogao napustiti na ljeto od igrača? Pored prodaja, interesuje me za koje igrače stručni štab smatra da nemaju kvalitet za narednu sezonu. Znam da većina raje razmišlja da treba otjerat 15-16 igrača ali sumnjam da će se ići na full remont.
-
- Kontakt:
Sutra drugi tim izvesti , svakako nebitna utakmica , ali vjerujem da nista od toga nece biti , Amar do kraja drzi povodac
Zna se da Bogicevic odlazi i da od novog ugovora nema nista , vjerujem i da je on svjestan da više fizički ne moze ispratiti ovaj tempo takmičenja , jedan od meni licno omiljenijih igraca zadnjih desetak godina a kada se sve sabere u Želji je preko šest godina , nije mala stvar jbg
U startu ostajemo dakle bez Bogicevica , Klepača (istice posudba) i Šabanadžovića
Zahvaliti se Osmankoviću , Bajiću i eventualno Zajmoviću , jer tjeranja kao prije više nema to je svima jasno , do prvih Evropskih utakmica ce biti malo više od mjesec dana a do početka lige malo više od dva i u toj konstalaciji tjerati deset igraca i uigravati ih za taj period nemoguće je
A treba uzeti u obzir i eventualni odlazak Krpića ili Kjosevskog , vjerujem da ce ovaj prelazni rok biti jedan od najzanimljivij u zadnjih par godina , igraca na trzistu bruka prvenstveno slobodnih za dž, bit ce zanimljivo u svakom smislu

Zna se da Bogicevic odlazi i da od novog ugovora nema nista , vjerujem i da je on svjestan da više fizički ne moze ispratiti ovaj tempo takmičenja , jedan od meni licno omiljenijih igraca zadnjih desetak godina a kada se sve sabere u Želji je preko šest godina , nije mala stvar jbg
U startu ostajemo dakle bez Bogicevica , Klepača (istice posudba) i Šabanadžovića
Zahvaliti se Osmankoviću , Bajiću i eventualno Zajmoviću , jer tjeranja kao prije više nema to je svima jasno , do prvih Evropskih utakmica ce biti malo više od mjesec dana a do početka lige malo više od dva i u toj konstalaciji tjerati deset igraca i uigravati ih za taj period nemoguće je
A treba uzeti u obzir i eventualni odlazak Krpića ili Kjosevskog , vjerujem da ce ovaj prelazni rok biti jedan od najzanimljivij u zadnjih par godina , igraca na trzistu bruka prvenstveno slobodnih za dž, bit ce zanimljivo u svakom smislu

- kolezeljovac
- Kontakt:
Upitao sam E.Zeca za licencu.
Odgovor:
"Vjeruj,znam ko i ti,jedni kazu da smo dobili,drugi da nismo,nadam se da cemo dobiti."
Zato molim ovim putem clanove a i goste da se suzdrze svoje kakvih dojava, izvora i slicno.
Odgovor:
"Vjeruj,znam ko i ti,jedni kazu da smo dobili,drugi da nismo,nadam se da cemo dobiti."
Zato molim ovim putem clanove a i goste da se suzdrze svoje kakvih dojava, izvora i slicno.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sad tek vidjeh da Zec i Zajmovic imaju ugovor do 2020

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Većina ih ima validne ugovore i sasvim pristojne plate(dao im neko) valja glupanu objasniti da nije poželjan,a da imaju i malo morala u sebi,uzeli bi sami ispisnice.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
@REGISTROVANI
Siniša je isto bivši
Siniša je isto bivši
MIGRANTI iz METROPOLE!
Ma mi smo zapusteni u sportskom smislu dobre crtori godine. Unazadili su kčub, 5 Amara ne moze nista uraditi.
Ovo ce biti krpljenje rupa i to je to.
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Bezideja je napisao/la:Ma mi smo zapusteni u sportskom smislu dobre crtori godine. Unazadili su kčub, 5 Amara ne moze nista uraditi.

Naravno, klasa ostaje klasa, uz dobru pripremu bi ponovo prekucao ovu ligu.braco je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/semir-stil ... ubu/320049
Jeste li za njegov povratak?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Zamislite E.Zeca i Stilu potpuno zdrave i spremne.
Realno treba nam novi golman,štoper,desni bek,dva veznjaka,jedno ili dva krila( Veseli jedini liči na krilo),i napadač.
Realno treba nam novi golman,štoper,desni bek,dva veznjaka,jedno ili dva krila( Veseli jedini liči na krilo),i napadač.
-
- Kontakt:
Mogao bi leći još jedan Sinan , samo sto je ovaj napadač 
Štilić

Štilić

Stila mi ne zvuci nimalo realno. Sigurno on jos moze naci klub vani za dosta vise love. Ali bi svakako bilo dobro vratiti ga.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Al da može uvezati 5 mečevaREGISTROVANI je napisao/la:Mogao bi leći još jedan Sinan , samo sto je ovaj napadač
Štilić
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Štila, Zečina, iza 3 muda na sredini.
E što fukara more maštati, al ne dirajte me. Makar fantazirat
E što fukara more maštati, al ne dirajte me. Makar fantazirat

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nesto kontam neki dan Zajmovic je prekuco talenat Elsnera. Ono kad nabi loptu u gol aut i trci. Fakat jest
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 32 gosta.