Samo ne postavljaj avatar ili slike pa mozda i dozivimoOsim13 je napisao/la:Štila, Zečina, iza 3 muda na sredini.
E što fukara more maštati, al ne dirajte me. Makar fantazirat
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Osim13 nek pazi sta ce uraditi.LjoZee je napisao/la:Samo ne postavljaj avatar ili slike pa mozda i dozivimoOsim13 je napisao/la:Štila, Zečina, iza 3 muda na sredini.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Kontam Pitare iduće sezone izredat na avataruLjoZee je napisao/la:Samo ne postavljaj avatar ili slike pa mozda i dozivimoOsim13 je napisao/la:Štila, Zečina, iza 3 muda na sredini.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Cetrsto ih na tm u a od napadaca im ih sto pedesetREGISTROVANI je napisao/la:Mogao bi leći još jedan Sinan , samo sto je ovaj napadač
Štilić
-
perodeformero
- Kontakt:
On nazalost nikada nije prekucao ovu ligu, kada je trebalo otisao vaniRokoko87 je napisao/la:Naravno, klasa ostaje klasa, uz dobru pripremu bi ponovo prekucao ovu ligu.braco je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/semir-stil ... ubu/320049
Jeste li za njegov povratak?
Kralju moj on je prekuco ligu kad je pobaco petoricu likova i zabio go u prvoj svojoj sezoni, ne znam sjecal se ko, mislim da je bilo protiv Leotara ili tako nesto, Kozara mozda, sjecam se da je to peti-sesti gol na utakmici bioperodeformero je napisao/la:On nazalost nikada nije prekucao ovu ligu, kada je trebalo otisao vaniRokoko87 je napisao/la:Naravno, klasa ostaje klasa, uz dobru pripremu bi ponovo prekucao ovu ligu.braco je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/semir-stil ... ubu/320049
Nikad veci talenat nije zaigro na nasim terenima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Semir ce se vratiti kad mu dojadi vise, da li je to ove godine ili neke naredne to samo on zna, sve zavisi kakav plan ima i zeli li jos negdje bar godinu uzeti fine pare
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Prekucavo ligu. Od igre, slobodnog, kornera, suta izvan 16.perodeformero je napisao/la:On nazalost nikada nije prekucao ovu ligu, kada je trebalo otisao vaniRokoko87 je napisao/la:Naravno, klasa ostaje klasa, uz dobru pripremu bi ponovo prekucao ovu ligu.braco je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/semir-stil ... ubu/320049
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Eric
Beganovic,Rodin, Graovac, Pavic
Jamak, Tomic
Veselinovic, Stilic, Ermin
Dialiba
Klupa: fejzic, stanic, sipovic, osmanovic, hajdarevic, ramovic, zubanovic

Jamak, Tomic
Dialiba
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- prisonbreak
- Kontakt:
Brganovic, Jamak imaju ugovore.kerimatomic1921 je napisao/la:Eric
Jamak, Tomic
Dialiba
Ne znam dal bi hili sprembi platiti odstetu za Jamak..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Budi se Osime. Eto Blagoja i Svrake nazad.Osim13 je napisao/la:Štila, Zečina, iza 3 muda na sredini.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Za prvog ne znam a Jamak ima amaterski ugovor.prisonbreak je napisao/la:Brganovic, Jamak imaju ugovore.kerimatomic1921 je napisao/la:Eric
Jamak, Tomic
Dialiba
23
- prisonbreak
- Kontakt:
Od prosle sezone svaki igrac koji nastupa za seniore MORA da ima profesionalni ugovor.GOAT je napisao/la:Za prvog ne znam a Jamak ima amaterski ugovor.prisonbreak je napisao/la:Brganovic, Jamak imaju ugovore.kerimatomic1921 je napisao/la:Eric
Jamak, Tomic
Dialiba
Sve super, ali zasto navijaci drugih klubova pisu na ovoj temi? Imaju opste diskusije, ako zele dijalog
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
@prison
Nisam znao ja mislio da u nk celik svi igraci imaju amaterske ugovore.Svejedno ako brko ne nadje bolje rjesenje onda je Jamak nas isto kao i mujezinovic.
Nisam znao ja mislio da u nk celik svi igraci imaju amaterske ugovore.Svejedno ako brko ne nadje bolje rjesenje onda je Jamak nas isto kao i mujezinovic.
23
- prisonbreak
- Kontakt:
Kao i u februaru.GOAT je napisao/la:@prison
kerimatomic1921 je napisao/la:Eric
Jamak, Tomic
Dialiba
UhRooney88 je napisao/la:Budi se Osime. Eto Blagoja i Svrake nazad.Osim13 je napisao/la:Štila, Zečina, iza 3 muda na sredini.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vazda ista prica,dok mi mastamo drugi rade.
Ljudiiiiiii, zamislite sutra Bogicevic odigra zadnju za nas i poslije kaze da ide u penziju

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I nećemo,nisam siguran da mu važi ugovor za cvajtuprisonbreak je napisao/la:Brganovic, Jamak imaju ugovore.kerimatomic1921 je napisao/la:Eric
Jamak, Tomic
Dialiba
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lekqqq1921, mavi, Zeljoo1921 i 26 gostiju.