FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Handzic je bezobrazan
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Što je bezobrazan?Pantelija je napisao/la:Handzic je bezobrazan
Da je loš, jest.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zato sto treci ili cetveti put ima nekoliko igraca otvorenih i on siluje loltu namjestajuci se da suta ili sta vec hoce a evo sat vremena nista uradio nijeBordoSarajevo je napisao/la:Što je bezobrazan?Pantelija je napisao/la:Handzic je bezobrazan
Da je loš, jest.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne gledam ovu utakmicu . zasto bezobrazan ??? Kad nan je donosio veliku radost , velicali smo ga . mozda ga nece , ali trci i borben je sigurno . Tako se ponasao u Tuzli , protiv Krupe (0:0) takodje . no ima svako pravo na svoje misljenje . Lazni su puno izgubili njegovim odlaskom iz Mostara . Ogradjujem se ,ako ima nesto sto ne znam .Pantelija je napisao/la:Handzic je bezobrazan
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako mrzim ovo kad se napiše da je neko loš, pa krene priča da nas je vadio, da je zabio par golova itd. Kaže se da je sad loš, a ne kakav je bio prije 56 kola.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Brazilac ima šlifa itekako
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Hajde Djani
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
De ba momak uopste nije zasluzio da ga pljujete, on zivi Sarajevo kao i svi Vi, nekad ga ne ide ali Boze moj, u ovom trenutku i nije toliko bitno, koliko je bilo bitnije protiv Atalante, zato ne serite bzvz
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa neka onda i Almira Bekića još četiri sezone, dao je onaj gol protiv Slobode 2015-te. Kad se treba kritikovati, neka se kritikuje, a ne da se pamti kakav je bio prije prošle godine.ledesma je napisao/la:De ba momak uopste nije zasluzio da ga pljujete, on zivi Sarajevo kao i svi Vi, nekad ga ne ide ali Boze moj, u ovom trenutku i nije toliko bitno, koliko je bilo bitnije protiv Atalante, zato ne serite bzvz
Ne do bog da je Hebib u njegovoj situaciji danas, ne bi živ opstao od stručnjaka, ali eto Hare je iz mahale pa se prešuti.
Molim vas samo nemojte te emocionalne izjave kao što je ova "živi za Sarajevo".
Da momak zivi Sarajevo, i dao je 3x vise od doticnog.AlfredNobel je napisao/la:Pa neka onda i Almira Bekića još četiri sezone, dao je onaj gol protiv Slobode 2015-te.ledesma je napisao/la:De ba momak uopste nije zasluzio da ga pljujete, on zivi Sarajevo kao i svi Vi, nekad ga ne ide ali Boze moj, u ovom trenutku i nije toliko bitno, koliko je bilo bitnije protiv Atalante, zato ne serite bzvz
Molim vas samo nemojte te emocionalne izjave kao što je ova "živi za Sarajevo".
Nema problema kada ide kritika, al kad se vrijeđa neko poput njega, to nece da moze.
Samo govori kakav ga šljam vrijeđa, cuj s noge na nog, kloc ovo ono...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
belminhordas
- Kontakt:
Handžić je prosječan igrač, trenutno je za osrednje timove iz PLBIH.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
A nije bezobrazan danas ? Znaci ako nisi uspio obezbjediti prvih 11 i ako je ahmet za tebe ronaldo, ne moras kad dobijes sansu da igras za sebe.
On je na jesen bio ekstra, odlican, ali na proljece šeta. Doslovno.
On je na jesen bio ekstra, odlican, ali na proljece šeta. Doslovno.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ako se suigraci otvaraju i krecu da im dodas, a ti nekoliko puta sutas i ne das lopte nikome, to znaci da je igrac bezobrazan iako zivi Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Pa konstruktivna kritika, uvijek može. Ali da se vrijeđa neko ko voli Sarajevo ko i mi, to ne ide. Isto kao kad bi na Sjeveru vrijeđao svog brata. Ne ide to ljudi bolan. Kritika uvijek...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Meni Hare sto je igrao je ok. Joker s klupe 20-30 min i to je njegova uloga koju je dobro odradio i dao par bitni golova. Definitivno ne moze biti u prvih 11. Domaci igrac kao joker sasvim ok.
Kako ne volim kod iskusnih igraca sto peglaju loptu . Gurni je brate ne igras sam...
- AlfredNobel
- Kontakt:
To stoji i slažem se, ne treba vrijeđati jer je i meni drag momak. Da je loš, loš je, i to ne samo danas, već neko vrijeme.
Mali Cruz je strašan, samo da naredne sezone dobije pravu šansu. Vidi se na prijemu da zna i da ima kvalitet i potencijal. Eventualna promjena trenera bi mu možda dobro i došla.
Mali Cruz je strašan, samo da naredne sezone dobije pravu šansu. Vidi se na prijemu da zna i da ima kvalitet i potencijal. Eventualna promjena trenera bi mu možda dobro i došla.
Fuj fuj fuj , fuj
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Cruz dobar, al treba mu mišića i veća masa da bude dosta bolji, samo da time ne izgubi brzinu, a nece.
Meni Resic nikako ne mirise, mislim da on nema sta traziti kod nas, dobar je za mali fudbal al za ovo, tanko.
Meni Resic nikako ne mirise, mislim da on nema sta traziti kod nas, dobar je za mali fudbal al za ovo, tanko.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.