???Pantelija je napisao/la:Fuj fuj fuj , fuj
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobar je Ševko nemoj zaebavat, tehnika mi se sviđa kod njega. Meni dobar.
Al' ide na qurac ova sebičnost, pa mogli su najmanje još dva zabiti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ovo sto rade tatar i handzic... u nebitnoj utak.ici toliko sebicnosti i nwkolegijalnosti. Sad je tataru bio sam handzic i na povratnoj dersvisagic i on iz okreta sutira ...bordobijeli je napisao/la:???Pantelija je napisao/la:Fuj fuj fuj , fuj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Gol koji je doveo do dilirijuma Istok je gol FK Valjanje . Samo je li nas ne valja ? Sad evo konacno i Mustafic valja . 135 min. potrebno za gol ili asis.ledesma je napisao/la:De ba momak uopste nije zasluzio da ga pljujete, on zivi Sarajevo kao i svi Vi, nekad ga ne ide ali Boze moj, u ovom trenutku i nije toliko bitno, koliko je bilo bitnije protiv Atalante, zato ne serite bzvz
ahmetovicu 189 min , velkoskom 241 min . Ostavimo emocije po strani , statistika neumoljiva . I kad je igrao protiv Tuzle i Krupe igrao osakaceni tim ili premoreni saigraci . HVALA TI HANDZE MAJSTORE . Hvala Ti na 300 tE kad si kao dijete isao u svijet .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jest tehničar, i zna sve s loptom, zato sam i spomeno mali fudbal, al da se gura s ovim ostalim, tesko, da pretrci nekog, moze al tesko, nema mi neku snagu da de moze nositi sa krkanima.AlfredNobel je napisao/la:Dobar je Ševko nemoj zaebavat, tehnika mi se sviđa kod njega. Meni dobar.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bravo keno majstpre nije ko je nanijetio nego kome je od Boga
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dervisagic bravooooo
2 0
2 0
FK Sarajevo
Bravo Keno!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pade i GOŠK, ne vratili se nikad više, adio.
FK Sarajevo
Bravo momci, extra, taman zavrsismo na bodovnoj razlici kako i dolikuje 
U novi boj ...
19 suteva na gol 
Bravo šampioni
Bravo šampioni
Na kraju +5 u odnosu na drugoplasiranog.Bravo momci 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma hajde kraj sezone osvojena dupla imaju pravo malo oduska uzeti.Pantelija je napisao/la:Ovo sto rade tatar i handzic... u nebitnoj utak.ici toliko sebicnosti i nwkolegijalnosti. Sad je tataru bio sam handzic i na povratnoj dersvisagic i on iz okreta sutira ...bordobijeli je napisao/la:???Pantelija je napisao/la:Fuj fuj fuj , fuj
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije sve u snazi, fudbal se igra mozgom, a ne krkanski. Primjer ti je Busquets, iako je drugačija pozicija od ove koju igra Resić.BordoSarajevo je napisao/la:Jest tehničar, i zna sve s loptom, zato sam i spomeno mali fudbal, al da se gura s ovim ostalim, tesko, da pretrci nekog, moze al tesko, nema mi neku snagu da de moze nositi sa krkanima.AlfredNobel je napisao/la:Dobar je Ševko nemoj zaebavat, tehnika mi se sviđa kod njega. Meni dobar.
Dervišagić pored gola ostavio odličan utisak, odličan!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
- Bordostrik
Svaka vam čast! Ne treba puno da se zaključi kad je neko istinski, objektivni, a opet srcem vezan stari navijač voljenog kluba! Živi i zdravi bili dugo godina..Samozdravlje je napisao/la:Gol koji je doveo do dilirijuma Istok je gol FK Valjanje . Samo je li nas ne valja ? Sad evo konacno i Mustafic valja . 135 min. potrebno za gol ili asis.ledesma je napisao/la:De ba momak uopste nije zasluzio da ga pljujete, on zivi Sarajevo kao i svi Vi, nekad ga ne ide ali Boze moj, u ovom trenutku i nije toliko bitno, koliko je bilo bitnije protiv Atalante, zato ne serite bzvz
ahmetovicu 189 min , velkoskom 241 min . Ostavimo emocije po strani , statistika neumoljiva . I kad je igrao protiv Tuzle i Krupe igrao osakaceni tim ili premoreni saigraci . HVALA TI HANDZE MAJSTORE . Hvala Ti na 300 tE kad si kao dijete isao u svijet .
Neka frka, a?!
- AlfredNobel
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da si spomeno Messija, Toreiru, Valbuenu i ostale niske igrače, uredu, al gdje nađe Busquetsa, možda nije jak al čovjek je visok, brz.AlfredNobel je napisao/la:Nije sve u snazi, fudbal se igra mozgom, a ne krkanski. Primjer ti je Busquets, iako je drugačija pozicija od ove koju igra Resić.BordoSarajevo je napisao/la:Jest tehničar, i zna sve s loptom, zato sam i spomeno mali fudbal, al da se gura s ovim ostalim, tesko, da pretrci nekog, moze al tesko, nema mi neku snagu da de moze nositi sa krkanima.AlfredNobel je napisao/la:Dobar je Ševko nemoj zaebavat, tehnika mi se sviđa kod njega. Meni dobar.
Meni Resa nema ni brzinu, ni snagu, ni skok, ništa što prolazi kod nas u ovoj ligi i na ovim terenima. Zna on sve s loptom al na većini terena to ni ne može pokazati, plus, kod nas se igra tako da je sve na ho-ruk, da prolazi snaga, kondicija, jačina i ostalo, to je najvažnije, po meni on to nema i po meni on nema mjesta kod nas. To je moje mišljenje.
Ovaj mi se Dervišagić svidio, Đokanović dobar, Salčin majstor al treba se uozbiljiti...
FK Sarajevo
Bravo R'ajvo
Završena sezona pobjedom kako i doliči.
Sad malo odmarat, kalkulisat ko dolazi ko odlazi i naravno koga ćemo derat u Evropi.
Završena sezona pobjedom kako i doliči.
Sad malo odmarat, kalkulisat ko dolazi ko odlazi i naravno koga ćemo derat u Evropi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Busquets brz?
Spomenuo sam ti njega jer nema snagu, mršav, ali ima intelekt. Nije snaga najbitnija. Također, Cruz ovako omalen može napraviti dar-mar i to je pokazao. Nisi Tuzla City, pa da furaš samo sirovu snagu.
Spomenuo sam ti njega jer nema snagu, mršav, ali ima intelekt. Nije snaga najbitnija. Također, Cruz ovako omalen može napraviti dar-mar i to je pokazao. Nisi Tuzla City, pa da furaš samo sirovu snagu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, Napapijri i 9 gostiju.