Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
I koja utakmica uopste? Ako cemo se praviti glupi.Osim13 je napisao/la:Koja publika
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
jel bilo 20 ljudi na utakmici,al posteno,redari se ne broje i policija??Mokroguz je napisao/la:I koja utakmica uopste? Ako cemo se praviti glupi.Osim13 je napisao/la:Koja publika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ne pravi se glup @Rishovski i poštuj ramazan!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jos samo čekam Mancinija da mi napiše kako me nije stid i sram i imam li obraza da tako provociram...Osim13 je napisao/la:Ne pravi se glup @Rishovski i poštuj ramazan!

Bolje su posjete u kantonalnim ligama nego na Otoci...
Mnogo vise, samo vi nikad necete priznati.rishovski je napisao/la:jel bilo 20 ljudi na utakmici,al posteno,redari se ne broje i policija??Mokroguz je napisao/la:I koja utakmica uopste? Ako cemo se praviti glupi.Osim13 je napisao/la:Koja publika
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pa u pravu si,fudbal je igra u kojoj učestvuju 22 igrača na terenu,pa onda ako dodamo i rezervne igrače,trenera,medicinsko osoblje... svaka častMokroguz je napisao/la: Mnogo vise, samo vi nikad necete priznati.
Mozda na vasoj tekmi, na nasoj ne bilo vise.rishovski je napisao/la:Pa u pravu si,fudbal je igra u kojoj učestvuju 22 igrača na terenu,pa onda ako dodamo i rezervne igrače,trenera,medicinsko osoblje... svaka častMokroguz je napisao/la: Mnogo vise, samo vi nikad necete priznati.oko 50 u svakom slučaju...
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma razumijem ja tebe,samo nije lijepo lagati... I prisvajati npr tuđe navijače,tj brojati ih kao svoje,vama dođe 5 ljudi iz Tešnja i vi sretni...Mokroguz je napisao/la:Mozda na vasoj tekmi, na nasoj ne bilo vise.rishovski je napisao/la:Pa u pravu si,fudbal je igra u kojoj učestvuju 22 igrača na terenu,pa onda ako dodamo i rezervne igrače,trenera,medicinsko osoblje... svaka častMokroguz je napisao/la: Mnogo vise, samo vi nikad necete priznati.oko 50 u svakom slučaju...
Okej.rishovski je napisao/la:Ma razumijem ja tebe,samo nije lijepo lagati... I prisvajati npr tuđe navijače,tj brojati ih kao svoje,vama dođe 5 ljudi iz Tešnja i vi sretni...

200 - 5 = 195.
Da ti objasnim ovaj pojam i sta ovo gore znaci:
Ako ispruzis prst - to je sta si ti zamislio.
A sad ako ispruzis sve prste - to je koliko je puta vise bilo.
Preporucujem ti ovu knjigu:
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz je napisao/la:Okej.rishovski je napisao/la:Ma razumijem ja tebe,samo nije lijepo lagati... I prisvajati npr tuđe navijače,tj brojati ih kao svoje,vama dođe 5 ljudi iz Tešnja i vi sretni...
200 - 5 = 195.
STRAŠNO... KAKVA POSJETA
Pa ako mislis da je to jednako lose, sto nebi provocirao sa 200?rishovski je napisao/la:STRAŠNO... KAKVA POSJETATakvu posjetu nije imala ni Mladost iz Kačuna kod Busovače u kantonalnoj ligi...
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ove podatke što delegat odokativno upise, pogotovo na ovim utakmicama gdje nema raje bubne cifru da ne bude sramota, ti uzimaš za mjerilo? U čapljini, Čapljina TOŠK, znači 14 ljudi sa redarima, u zapisniku pisao 100.rishovski je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Okej.rishovski je napisao/la:Ma razumijem ja tebe,samo nije lijepo lagati... I prisvajati npr tuđe navijače,tj brojati ih kao svoje,vama dođe 5 ljudi iz Tešnja i vi sretni...
200 - 5 = 195.
STRAŠNO... KAKVA POSJETATakvu posjetu nije imala ni Mladost iz Kačuna kod Busovače u kantonalnoj ligi...
Pusti zapisnik
Dejo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vi mojoj cifri necete vjerovati, ja vasoj necu, i ovo je jedino neutralno i tome protestujete. Mada znam da vam se sve radi o tome da bi se sto vise svadjali sa nama pa nema veze koja je stvarna cifra na kraju krajeva.HeliosIzDomzala je napisao/la:Ove podatke što delegat odokativno upise, pogotovo na ovim utakmicama gdje nema raje bubne cifru da ne bude sramota, ti uzimaš za mjerilo? U čapljini, Čapljina TOŠK, znači 14 ljudi sa redarima, u zapisniku pisao 100.
Pusti zapisnik
Eto nek je pola covjeka bilo, ili je i to previse? Moze li 0.25 gledatelja?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kako je samo branio ove zadnjih 2-3 godine, k'o u filmovima.miky_hz je napisao/la:Dejo
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mislim da treba dati sansu Cemanu naredno kolo, ali i dobrih zadnjih veznih da mu pomognu i daju sanse. Nemam nista protiv Dzafica, ali mislim da je Ceman talentovaniji od njega, uz to i visok. Ono sto je prikazao u prijateljskoj ove polusezone mislim da je tacan mentalitet imao, nisu ga trebali zvati da se vraca nazad iz ofsajda, jer tako otvara prostore i zavara. Zato mu treba ova utakmica da malo testira, ali ozbiljno da dobije priliku, bar 60-ak minuta ako ne moze cijelih 90 odigrati. I Becirovic ili Becirbasic(zaboravih ko je ono bio jedan od boljih strijelaca prosle polusezone) i Halilagic bi trebali dobiti bar 10-ak minuta, jos su novi u seniorima.
Besirovic je spreman za sljedecu sezonu da bude standardan. Nek se fokusira na nas naredne 2-3 godine, tek ce onda vrijediti 500-600k € realno i onda ce imati dobre opcije dalje. U PL-u cojce ne daju igracu k'o Hirosu da bude standardan, a tako je talentovan, dobar igrac, Jusufi sjedio na klupi u PL-u, nema tu hajra.
Sto se Hirosa tice, ako ne bude u Mladosti dobio priliku ozbiljnu, nek' ga opet posude nama kad je vec u formi i uhodan sa nama.
I mislim da je bolja igra ove polusezone, vise napada, vise suteva, i radja plodom. Ne znam ko je unio to u ekipi, ali svaka mu cast.
Besirovic je spreman za sljedecu sezonu da bude standardan. Nek se fokusira na nas naredne 2-3 godine, tek ce onda vrijediti 500-600k € realno i onda ce imati dobre opcije dalje. U PL-u cojce ne daju igracu k'o Hirosu da bude standardan, a tako je talentovan, dobar igrac, Jusufi sjedio na klupi u PL-u, nema tu hajra.
Sto se Hirosa tice, ako ne bude u Mladosti dobio priliku ozbiljnu, nek' ga opet posude nama kad je vec u formi i uhodan sa nama.
I mislim da je bolja igra ove polusezone, vise napada, vise suteva, i radja plodom. Ne znam ko je unio to u ekipi, ali svaka mu cast.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sabit se toliko istrošio u toku sezone da intervju daje kao da je taman iz pojate izašao. Hijja seljačino 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Hvala na cestitkama, a vezano za ovo racunanje oko kojeg polemisete. Sracunaj ovo: Velez novi PL, a vi jos jednu sezonu u ovoj vukojebini od lige. Nadam se da vise se nikad sa vama necemo sresti.Mokroguz je napisao/la:Pa ako mislis da je to jednako lose, sto nebi provocirao sa 200?rishovski je napisao/la:STRAŠNO... KAKVA POSJETATakvu posjetu nije imala ni Mladost iz Kačuna kod Busovače u kantonalnoj ligi...
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.