Pogine toliko bauštelaca za 3-4 mjeseca za 2X manje para. A 95% ih ništa nesposobnije od prosječnog drota nije.jasmin10 je napisao/la:Ok. Reci to onda porodicama poginulih policajaca. Trojica u zadnjih godinu dvije.
Odlazak u inostranstvo
Moderator/ica: insider
Re: Odlazak u inostranstvo
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ne govorim ja za to. Nego za razliku od poslova tipa posta, elektroprivreda, telecom i slicno, u policiji ima opasnosti.Penaltiky je napisao/la:Pogine toliko bauštelaca za 3-4 mjeseca za 2X manje para. A 95% ih ništa nesposobnije od prosječnog drota nije.jasmin10 je napisao/la:Ok. Reci to onda porodicama poginulih policajaca. Trojica u zadnjih godinu dvije.
Ovaj govori o definiciji uhljebskog posla. Lik u elektroprivredi ima oko 2 hiljade platu i jedini posao mu je da javlja kotu vode.
Pa ti vidi sta je vise uhljebski.
Pa kakva je razlika između tog lika i drota koji smjenu presjedi u kladari? Ep makar zaradi svoje plate.
- ASD
- Kontakt:
Garantujem da u svim navedenim puno vise ljudi radi nego u policiji (govorimo o postotku).
A ne postujem nijedne.
A ne postujem nijedne.
EP je sistem na kojem tačno vidiš rezultate. Dok i kod policije vidimo rezultate.
E ybg ti. Pa nije samo policija ovi obicni sto setaju po gradu, idu iz klade do klade i kafane do kafane.Penaltiky je napisao/la:Pa kakva je razlika između tog lika i drota koji smjenu presjedi u kladari? Ep makar zaradi svoje plate.
- ASD
- Kontakt:
Haman su jedini reprezenti ti sto su poginuli, a reprezent EP je lik kojeg je stranka sklonila da ne radi nista.
Da si radio dvije godine kao ja na njihovim objektima, ne bi tako govorio.ASD je napisao/la:Garantujem da u svim navedenim puno vise ljudi radi nego u policiji (govorimo o postotku).
A ne postujem nijedne.
- ASD
- Kontakt:
Pa svi mi imamo posla sa nabrojanima.
Ja ti kazem da su najveci neradnici u policiji ubjedljivo, penaltiky to zna i bolje od mene.
Ja sam recimo dva puta usao u Mup u Tuzli, on je vjerovatno vise puta. Tacno se sve vidi.
A ulazak u policijsku stanicu na miladijama u Tuzli mi je jedan od najgorih ulazaka u neki objekt ikad.
Ja ti kazem da su najveci neradnici u policiji ubjedljivo, penaltiky to zna i bolje od mene.
Ja sam recimo dva puta usao u Mup u Tuzli, on je vjerovatno vise puta. Tacno se sve vidi.
A ulazak u policijsku stanicu na miladijama u Tuzli mi je jedan od najgorih ulazaka u neki objekt ikad.
Mah, posao policajca nije sekunde lahak, bio taj neko primjeran ili gleda fuseriti na poslu. Nikad ne znas kad ti odredjeni zadatak moze biti posljednji i na kakvu budalu mozes naletjeti.
Jedi vnagoASD je napisao/la:Pa svi mi imamo posla sa nabrojanima.
- ASD
- Kontakt:
Jel ga Bego zaposlioPenaltiky je napisao/la:Jedi vnagoASD je napisao/la:Pa svi mi imamo posla sa nabrojanima.
A ulazak u policijsku stanicu na miladijama u Tuzli mi je jedan od najgorih ulazaka u neki objekt ikad.najbolji jaran mi je inspektor tako da znam dosta toga, koji su to majmuni i uhljupi nevjerovatno, kradu gume, akumulatore, gorivo iz službenih vozila, sapun, toalet papir, o odjelu Ratnih Zločina MUP TK je smiješno o pričati.
Ma jok u vrijeme Mutapčića. Jedino doba kad se Tuzlak regularno mogao u MUP zaposliti. To je jedini put da su Tuzlaci zaposleni u omjeru u kojem su zastupljeni u kantonu. Obično Kalesija i Banovići uzmu pola mjesta ostatak kantona pola.
- ASD
- Kontakt:
Ma prijasnji policajci, dok su imali ovlasti, tad se moralo i raditi.
Kasnije je to postalo bas ustanova za uhljebljenje. Sa ovlastima se i zadaci gubili.
Kasnije je to postalo bas ustanova za uhljebljenje. Sa ovlastima se i zadaci gubili.
Danas mi dugogodisnji prijatelj i kolega sa faxa 'ladno napisa da ne volim Bosnu jer idem u De. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- ASD
- Kontakt:
Pa upravu je.
Samo meni licno koji ostajem kada neko kaze da ne volim Bosnu me ne pogodi sekunde. Eh sad ako tebe to pogadja koji ides, to je vec problem.
Samo meni licno koji ostajem kada neko kaze da ne volim Bosnu me ne pogodi sekunde. Eh sad ako tebe to pogadja koji ides, to je vec problem.
To moze samo napisat budala koja nije zadovoljna sama sobom,Sabinho sretno tebi u novom boljem zivotu

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Marsal
- Kontakt:
Prošle godine su poginula i trojica mašinovođa na dužnosti pa se za njima niko nije okrenuo.jasmin10 je napisao/la:Ok. Reci to onda porodicama poginulih policajaca. Trojica u zadnjih godinu dvije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
To je druga tema. I danas je poginuo radnik na stupu.Marsal je napisao/la:Prošle godine su poginula i trojica mašinovođa na dužnosti pa se za njima niko nije okrenuo.jasmin10 je napisao/la:Ok. Reci to onda porodicama poginulih policajaca. Trojica u zadnjih godinu dvije.
Nego pricam o uhljebima i koji su najveci uhljebi. Pa i ti sam znas da posao policajca nije najveci uhljeb posao kod nas. Znas da i oni trpe sve i svašta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.