FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema on puno vremena da se zajebaje sa klupom ima 4 dobre sezone I onda da zavrsi karijeru negdje, to su 2-3 transfera jos...SarajevoJeBordo je napisao/la:Ne kontam da postoji sportista koji bira sredinu po principu "tamo nemam konkurenciju, odoh tamo", to mi je peachkasto.AlfredNobel je napisao/la:Nemam.belosevic28 je napisao/la: Ok. Evo prenio sam im.
Imas PP.
Sumnjam da bi Hadžić došao, jer nema osigurano mjesto.
Normalno je da hoce da igra...ne vjerujem da ce nama...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- hordasDoboj
- Kontakt:
Odusevio me Cruz, mislio sam da onako sitan nece bas dobro proci u ovoj ligi, ali one dvije situacije su mi promijenile misljenje, prva kad je Tataru suđen ofsajd on između 2-3 igraca nekako provuče loptu i druga kad je kod aut linije prosao i neko ga pokosio.
Ja bih ga sljedeće sezone u prvih 11 odmah.
Mustafić također jako dobar, kao i Đokanović na neprirodnoj poziciji. Šaban tanko danas.
Btw jel danas poslije utakmice trebalo biti izvlačenje one nagradne igre ili ?
Mustafić također jako dobar, kao i Đokanović na neprirodnoj poziciji. Šaban tanko danas.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Cruz bi mogao biti jako bitan igrač u narednom periodu, čak i reprezentativni kalibar - ako ga budemo forsirali sljedeće sezone, čak bih ga i u evropske utakmice stavio da igra! Što se tiče Šabana, ja lično vjerujem u njega, možda jeste danas tanko odigrao, ali on kad uđe u formu imat ćemo igrača za narednih par godina!hordasDoboj je napisao/la:Odusevio me Cruz, mislio sam da onako sitan nece bas dobro proci u ovoj ligi, ali one dvije situacije su mi promijenile misljenje, prva kad je Tataru suđen ofsajd on između 2-3 igraca nekako provuče loptu i druga kad je kod aut linije prosao i neko ga pokosio.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
hehhehe za kojim stolom si bioskoroalen je napisao/la:@benko21 viđen si u Azzuru.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Reprezentativni sta? Dobar jeste ali malo budite realni 
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Za 3 dana mu je tek 20 godina. Ako bude igrao konstantno, imao minutažu, pokazivao znanje, uz ostale iskusne igrače mogli bismo zaraditi dobro na njemu, a u tom naumu bi nam trebali i iz Saveza pomoći tako što ga pozovu u reprezentaciju.Zastone je napisao/la:Reprezentativni sta? Dobar jeste ali malo budite realni
Meni se Prosinečki ne sviđa upravo zbog toga što ne pomaže našim ligaškim igračima da naprave neki transfer vani, od čega bi i klubovi u ligi profitirali.
Reprezentacija i fudbaleri iz domaćeg prvenstva moraju biti povezani i to je put ka uspjehu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Misliš li da bi mogao igrati prije Neymara,Coutinha i Douglasa Coste?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Cruz bi mogao biti jako bitan igrač u narednom periodu, čak i reprezentativni kalibar ako ga budemo forsirali sljedeće sezone, čak bih ga i u evropske utakmice stavio da igra! Što se tiče Šabana, ja lično vjerujem u njega, možda jeste danas tanko odigrao, ali on kad uđe u formu imat ćemo igrača za narednih par godina!
ISTINA ZA VEDRANA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jedan je Ricardo BaianoZastone je napisao/la:Reprezentativni sta? Dobar jeste ali malo budite realni
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nadam se da je mislio da bude nas Eduardo hahaLecler je napisao/la:Misliš li da bi mogao igrati prije Neymara,Coutinha i Douglasa Coste?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Cruz bi mogao biti jako bitan igrač u narednom periodu, čak i reprezentativni kalibar ako ga budemo forsirali sljedeće sezone, čak bih ga i u evropske utakmice stavio da igra! Što se tiče Šabana, ja lično vjerujem u njega, možda jeste danas tanko odigrao, ali on kad uđe u formu imat ćemo igrača za narednih par godina!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Skloni se NeymareZastone je napisao/la:Reprezentativni sta? Dobar jeste ali malo budite realni
A jeste ludi pitari ocam
Dobrila nas opucala sve razumijem al jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ono društvo odmah nasuprot tebe, 4 momka i 4 cure. Ja sam onaj u plavoj košulji.benko21 je napisao/la:hehhehe za kojim stolom si bioskoroalen je napisao/la:@benko21 viđen si u Azzuru.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
aha i pretpostavio cim su cure bile tuskoroalen je napisao/la:Ono društvo odmah nasuprot tebe, 4 momka i 4 cure. Ja sam onaj u plavoj košulji.benko21 je napisao/la:hehhehe za kojim stolom si bioskoroalen je napisao/la:@benko21 viđen si u Azzuru.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Valjda Kurdić ne dolazi u Ilijaš.benko21 je napisao/la: aha i pretpostavio cim su cure bile tu
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne smijem reć, čita pakash forum. Prerovit će mi profil i nać i ovu novu.AlfredNobel je napisao/la:Jel to skoro prebolio Kurdićevu?:shisha:
hahaah cisto sumnjamskoroalen je napisao/la:Valjda Kurdić ne dolazi u Ilijaš.benko21 je napisao/la: aha i pretpostavio cim su cure bile tu
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ništa, samo fake profili, zaključaj, stavi neke bogovske šifre da ne može ni SIPA ući.skoroalen je napisao/la:Ne smijem reć, čita pakash forum. Prerovit će mi profil i nać i ovu novu.AlfredNobel je napisao/la:Jel to skoro prebolio Kurdićevu?:shisha:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jel Hurtic vise u klubu ?
-
belminhordas
- Kontakt:
NeHeraklitMracni je napisao/la:Jel Hurtic vise u klubu ?
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HZ1987Graz, Napapijri i 39 gostiju.