Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
18
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
23%
neko drugi
14
8%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 186

Policeman
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Policeman » 25 maj 2019, 15:18

Smirite se katalonci De Ligt ima ponude Barce PSG Uniteda i Bayerna sta odmah panicite da ce u United jeste da je United u ovoj prici najveci klub ali opet...

Mozemo dodati jos 2 igraca na listu Junior Firpo lijevi bek iz Betisa(s kojim navodno vec i pregovaramo €25mil) i Sergio Ramos :lol: jel moguce da se svaki dan pojavi po 2 ili 3 nova imena

Kad katalonci nekom pricaju da igraci negdje igraju zbog para a njihov klub daje €100mil vise na plate od drugog :problem: :facepalm:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 maj 2019, 15:27

let3 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Ma koga boli qrc sto ne igras LP kada drugu najbolju ponudu nadmasis za duplo? De Ligt nije moja zelja, to je Koulibaly ali se stisalo oko Senegalca. Primamljivijih svakako da ima, ali ne pali to vise ako ponudis manje. Pa i oni su dobili Coutinha i Dembelea zato sto su ih masno platili. Sigurno ponuda nije bila najmanja ali eto lijepo vrijeme u Katalonji i upoznat ces Messija.
Pa realno, samo ce tenkre izabrati sadašnji United ispred Barce, ali ako je sve u parama i ako mu se igra EL umjesto LP, onda sa srecom.
Sto onda ne ponudite Messiu 3 puta manju platu? Mozete navesti kako ga je Barca stvorila, kljukala hormonima rasta, podigla kao svoje dijete i napravila najboljeg svih vremena... qrc bi prihvatio, odletio bi Edu u ruke ili teniseru, Pepu, nekom cetvrtom bez pola rijeci. O cemu ni ba pricamo? Igranje LP podrazumjeva velike prihode sto agentima i igracima znaci vise lose. United to ocigledno ima i bez rezultata, jedino ti i imamo doduse. Prekinite bgti vise s pricom da je LP najbitnija, ponuda loju stavis na stol je najbitnija. Igranje LP ili ne se moze kompenzirati, ovo prvo NE. I to je jedina istina. Pogledaj koliko ste platili Coua i Dembelea. Mislis da su LFC i BvB dobili toliko novca jer ste ih jedino vi htjeli? Nema sanse, to moras biti lud da vjerujes. Nadmasili ste ponude drugih klubova i zato su dosli vama. Ne zato sto igrate redovno LP i imate Messija u ekipi. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 25 maj 2019, 15:31

Glupo se s njima raspravljati likovi potpisali De Jonga za €14mil po sezoni ali kad United "nudi" €14mil De Ligtu to je nemoralno i tu su pare presudne :crazy: i De Ligt ide za parama
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 25 maj 2019, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 25 maj 2019, 15:34

Ma ponudit mu 20 samo ga uzet.
Zeljeznicar! 1921 !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 maj 2019, 15:35

Policeman je napisao/la:Smirite se katalonci De Ligt ima ponude Barce PSG Uniteda i Bayerna sta odmah panicite da ce u United jeste da je United u ovoj prici najveci klub ali opet...

Mozemo dodati jos 2 igraca na listu Junior Firpo lijevi bek iz Betisa(s kojim navodno vec i pregovaramo €25mil) i Sergio Ramos :lol: jel moguce da se svaki dan pojavi po 2 ili 3 nova imena

Kad katalonci nekom pricaju da igraci negdje igraju zbog para a njihov klub daje €100mil vise na plate od drugog :problem: :facepalm:
Zašto pišeš u množini :rol: kada je samo jedan "katalonac" upao.

I šta ste se uspanicili što vam se kaže istina, kako ti voliš reci na temi Barce :P

Samo kažem glupo je izabrati igranje EL ispred LP ;) da nisam šta pogriješio ili slagao.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 maj 2019, 15:35

Pa to je licemjerno i bezobrazno onda. Kao da samo oni koji su sampioni svojih drzava smiju platiti nekog masno. Ostali neka postuju besmislenu hijerarhiju.

I za, nadam se, kraj diskusije na ovu temu. Radije bih taj novac dao Koulibalyu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 maj 2019, 15:37

let3 je napisao/la:
Poligon10 je napisao/la:Zato je Barca bez trenera sa Messijem kao jedinom vrlinom bajna opcija. :?

Naravno da Utd nema šanse kada bi se poredio sa bilo kim od velikana trenutno, ali imaju tu kupovnu moć gdje mogu parirati i nadjačati mnoge. Nemam pojma šta će biti sa De Ligtom, Utd ima minimalne šanse, ali ne vidim potrebu o nekom omalovazavanju kluba koji je najveći brend na svijetu.
Drug, niko nikoga ne omalovažava ;) United je sam sebe dovoljno ponizio i omalovažio sa svojim rezultatima zadnjih godina, ne treba njega niko dodatno omalovažavati, složit cemo se svi oko toga.
Samo kažem za De Ligta, da nije normalno da neki igrac izabere igranje po EL umjesto igranja u LP i ništa više, al eto ako je do para neka slijedi put Alexisa, nije ni to problem.
United ce zauvijek ostati jedan od najvecih brendova u svijetu, i to par godina losih rezultata nece promijeniti. Isto kao i sa Liverpoolom.

United je i dalje najtrofejniji klub u najjacoj ligi na svijetu, dok Barca gleda u ledja Realu koji im je jedini konkurent u vasoj farmer ligi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 maj 2019, 15:39

SMR187 je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Poligon10 je napisao/la:Zato je Barca bez trenera sa Messijem kao jedinom vrlinom bajna opcija. :?

Naravno da Utd nema šanse kada bi se poredio sa bilo kim od velikana trenutno, ali imaju tu kupovnu moć gdje mogu parirati i nadjačati mnoge. Nemam pojma šta će biti sa De Ligtom, Utd ima minimalne šanse, ali ne vidim potrebu o nekom omalovazavanju kluba koji je najveći brend na svijetu.
Drug, niko nikoga ne omalovažava ;) United je sam sebe dovoljno ponizio i omalovažio sa svojim rezultatima zadnjih godina, ne treba njega niko dodatno omalovažavati, složit cemo se svi oko toga.
Samo kažem za De Ligta, da nije normalno da neki igrac izabere igranje po EL umjesto igranja u LP i ništa više, al eto ako je do para neka slijedi put Alexisa, nije ni to problem.
United ce zauvijek ostati jedan od najvecih brendova u svijetu, i to par godina losih rezultata nece promijeniti. Isto kao i sa Liverpoolom.

United je i dalje najtrofejniji klub u najjacoj ligi na svijetu, dok Barca gleda u ledja Realu koji im je jedini konkurent u vasoj farmer ligi
:yawn: :yawn:
Usta moja hvalite me na sve strane.

Možeš li nas podsjetiti na posljednje rezultate Uniteda sa Barcom, pa da vidimo ko je donji i ko je zapravo iz farmer lige.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 maj 2019, 15:40

Pokazali su vam skauzeri
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 maj 2019, 15:42

Oj boze znaci prekinite ba. Al fakat vise na svakoj temi neko iz Katalonskog tabora u nekoj glupoj raspravi s necijim navijacima. Rekli smo svi vec svoja misljenja, ne vrtite se u krug jer je tema diskusije glupa.

On topic:

Zar ovaj iz Betisa nije LB ? Koji ce nam vrag onda ?
R.I.P

MIRZA RASCIC

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 maj 2019, 15:47

SMR187 je napisao/la:Pokazali su vam skauzeri
Valjda si i sam svjestan koliko pateticno izgleda kada se navijac Uniteda kiti uspjesima Liverpoola protiv Barce, kad vec ne može sa svojim :crazy:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 25 maj 2019, 15:57

let3 je napisao/la:
Policeman je napisao/la:Smirite se katalonci De Ligt ima ponude Barce PSG Uniteda i Bayerna sta odmah panicite da ce u United jeste da je United u ovoj prici najveci klub ali opet...

Zašto pišeš u množini :rol: kada je samo jedan "katalonac" upao.

I šta ste se uspanicili što vam se kaže istina, kako ti voliš reci na temi Barce :P

Samo kažem glupo je izabrati igranje EL ispred LP ;) da nisam šta pogriješio ili slagao.
Kakvu istinu da United igra EL :think: hvala nismo znali i iz EL se United bori za iste igrace s Barcelonom :rol: i kao mi se uspanicili

Prije 20tak dana sam napisao da ko god odbije United zbog EL ucinit ce uslugu klubu a ako je Barci to sto igra u LP toliki plus kod transfera onda...

Dovoljno je reci Zlatan je dosao u United(u vrijeme EL) u posljednjim godinama svoje karijere znaci boli ga ona stvar za LP iako mu istice vrijeme da je osvoji mogao je zrtvovati jednu sezonu a da "veliki" De Ligt kao neka licnost ne moze igrati EL

Mislim ja iskreno ne vidim njega u Unitedu posto je pouzdanost ovih sto pisu o njemu da ce u United nikakva ali et izgleda da i Barca ima financijskih ogranicanja pa mi nekako najvise vuce na PSG

@Rooney jeste lijevi bek je i cuj sto ce nam iskreno doveo bih ga iste sekunde da ovom Shawu neko bude konkurent jer se lik ponasa previse komforno a i los je generalno
MrUnited,OfficialAgent.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 maj 2019, 16:04

@Rio reaguj ili ce ti ispisati 50 postova pa ti brisi kasnije. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 maj 2019, 16:14

let3 je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Pokazali su vam skauzeri
Valjda si i sam svjestan koliko pateticno izgleda kada se navijac Uniteda kiti uspjesima Liverpoola protiv Barce, kad vec ne može sa svojim :crazy:
Jesi li ti svjestan koliko pateticno izgleda kada budes pogodjen cinjenicama i onda se izvlacis na neke djecije rivalitete?

Ja tebi pricam o razlici izmedju engleske i spanije, ti meni pricas o rivalitetu Uniteda i poola :crazy:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 25 maj 2019, 16:39

De Ligt/Koulibaly/Van Bissaka/Alderweireld
Havertz/Sancho/Bruno Fernandes/Ndombele/Aouar
Joao Felix/Werner/Dybala

Mislim da su ovo igraci prema kojima trebamo i moramo pokazati interes. Koulibaly bi bio najbolji izbor, ali bi bio i vise nego zadovoljan sa Alderweireldom i Van Bissakom. U sredini Havertz, strasan igrac, skoro 1.90, samo 20 godina ja msm, strasna sezona u Bundesligi, Sancho isto. Bruno Fernandes je izdominirao u Sportingu, zasluzan za vise do 50 golova ove sezone, a Ndombele i Aouar isto dva pomlada igraca koja su imala veoma dobre sezone u Ligue 1.
Joao Felix zalog za buducnost, ogroman talenat, sjajna sezona i vec pokazuje da bi mogao biti veliki igrac. Werner je ubica pred golom, potpuno drugaciji tip od Lukakua koga bi se trebali rijesiti, a Werner se vec zasitio Red Bulla tako da bi se mogao dovesti. Na kraju citam i Dybala je nezadovoljan u Juventusu, zasto to ne iskoristiti i dovesti ga, ako hoce Lukakua, dati im i doplatiti 20-30 mil i dobijes igraca svjetske klase.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 25 maj 2019, 22:25

Kako Raiola opet rutinski United koristi. Ako već ne prodaje igrača Unitedu, onda koristi United da druge izmuze koliko god može. :mrgreen:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 maj 2019, 22:43

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Kako Raiola opet rutinski United koristi. Ako već ne prodaje igrača Unitedu, onda koristi United da druge izmuze koliko god može. :mrgreen:
Ed je fkt dno u svakom smislu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 25 maj 2019, 22:46

Sta ti je Ed tu kriv
MrUnited,OfficialAgent.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 26 maj 2019, 00:15

Svi javljaju da smo blizi De Lighta,kakav bi to prvi potpis bio.
Zeljeznicar! 1921 !

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 26 maj 2019, 19:39

Tog malog de ligta sam doveo u united na manageru 2019,odma nakon prve sezone hoce bolji ugovor cca na 210k funti sedmicno...
Uglavnom zadovoljan sam kako je ovo krenulo,i u kojem pravcu united ide...
Ovo sto vidim,mozemo biti zadovoljni koji se igraci spominju,i oni koji su cilj..
Da li cemo uspjeti,vidjet cemo ali lakse bi bilo da igramo ligu prvaka...

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.