Mora da te strasno pogodilo sto ides normalno da zivis i radis.Sabinho je napisao/la:Danas mi dugogodisnji prijatelj i kolega sa faxa 'ladno napisa da ne volim Bosnu jer idem u De.
Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odlazak u inostranstvo
- Marsal
- Kontakt:
Počeo sam ih i sam gledat drugim očima otkad ginem na poslu za manju platu od njihove plus što mi je poznanik koji je policajac svašta ispričao. Počinju mi se gadit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pozzdravljam,moze li malo sire,za nas koji se pripremamo da idemo u De?Marsal je napisao/la:Počeo sam ih i sam gledat drugim očima otkad ginem na poslu za manju platu od njihove plus što mi je poznanik koji je policajac svašta ispričao. Počinju mi se gadit.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- forza_juve
- Kontakt:
Zivim u Austriji koja je malo skuplja sto se hrane ticejasmin10 je napisao/la:S obzirom da na netu ima raznih podataka koliko ko trosi u Njemackoj.
Moze li neko iz prve ruke reci koliko trosi na hranu mjesecno ? Ne pijem, ne pušim, osim nargile ponekad .kontam da sam u plusu na startu minimum 200 eura jer ne pusim i ne pijem.
Zena i ja uzimamo u lidlu sedmicno od 70-100€ ukljucujuci voce, povrce, slatkise , sokove i tako dalje. 30-40 € uzmimamo posebno mesa
Znaci za dvoje treba oko 500 € za hranu da nista ne fali od cokolade do teletine.
Sendvic nosim na posao a nekada se i kebab pojede.
To sto ne pusis nista ne znaci jer ces na nesto drugo potroaiti pare
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Austrija je dosta skuplja od Njemačke što se tiče hrane, baš sam se iznenadio.forza_juve je napisao/la:Zivim u Austriji koja je malo skuplja sto se hrane ticejasmin10 je napisao/la:S obzirom da na netu ima raznih podataka koliko ko trosi u Njemackoj.
Moze li neko iz prve ruke reci koliko trosi na hranu mjesecno ? Ne pijem, ne pušim, osim nargile ponekad .kontam da sam u plusu na startu minimum 200 eura jer ne pusim i ne pijem.
Zena i ja uzimamo u lidlu sedmicno od 70-100€ ukljucujuci voce, povrce, slatkise , sokove i tako dalje. 30-40 € uzmimamo posebno mesa
Znaci za dvoje treba oko 500 € za hranu da nista ne fali od cokolade do teletine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Centre forward
- Kontakt:
Imam par pitanja oko vize za Njemačku. Na početku sam samog procesa. Ako neko raspolaže konkretnim i kvalitetnim informacijama da mi pojasni par stvari. Može u pp naravno. Fala svima. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Odes na stranicu ambasade i online predas za vizu.Centre forward je napisao/la:Imam par pitanja oko vize za Njemačku. Na početku sam samog procesa. Ako neko raspolaže konkretnim i kvalitetnim informacijama da mi pojasni par stvari. Može u pp naravno. Fala svima.
Sarajewo diplo tako nesto.
I to je to.onda cekas 19 mjeseci vizu osim ako nisi medicinar ili doktor, masinski ing. , it i sl deficitarne vss
Druga opcija, nadji posao u hr i 6 mj kod jednog poslodavca, nakon 6 mj. Ides u zagreb i predas za vizu i odmah imas termin
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- forza_juve
- Kontakt:
Ali su i primanja veca i kada dodas 14 plata onda je to iatoMortemHz je napisao/la:Austrija je dosta skuplja od Njemačke što se tiče hrane, baš sam se iznenadio.forza_juve je napisao/la:Zivim u Austriji koja je malo skuplja sto se hrane ticejasmin10 je napisao/la:S obzirom da na netu ima raznih podataka koliko ko trosi u Njemackoj.
❤️1946❤️
- Centre forward
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Odes na stranicu ambasade i online predas za vizu.Centre forward je napisao/la:Imam par pitanja oko vize za Njemačku. Na početku sam samog procesa. Ako neko raspolaže konkretnim i kvalitetnim informacijama da mi pojasni par stvari. Može u pp naravno. Fala svima.
Sarajewo diplo tako nesto.
I to je to.onda cekas 19 mjeseci vizu osim ako nisi medicinar ili doktor, masinski ing. , it i sl deficitarne vss
Druga opcija, nadji posao u hr i 6 mj kod jednog poslodavca, nakon 6 mj. Ides u zagreb i predas za vizu i odmah imas termin
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Na sta ciljas tacno?Saurman je napisao/la:https://sarajewo.diplo.de/blob/2188786/ ... s-data.pdf
Zadnji pasus je zanimljiv.
Pa 500 eura za dvoje i nije puno realno. S obzirom da je hrana jeftinija u Njemačkoj, pola toga iznosa bi mi trebalo biti dovoljno aBd.forza_juve je napisao/la:Zivim u Austriji koja je malo skuplja sto se hrane ticejasmin10 je napisao/la:S obzirom da na netu ima raznih podataka koliko ko trosi u Njemackoj.
Da certifikat koji položiš na Goetheu vrijedi godinu dana, ako pređe preko a ti predaš za vizu ne priznaju ti certifikat.jasmin10 je napisao/la:
Na sta ciljas tacno?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- forza_juve
- Kontakt:
Ako si sam tesko je ako neko s tobom dijeli stan i rezije onda je puno boljejasmin10 je napisao/la:Pa 500 eura za dvoje i nije puno realno. S obzirom da je hrana jeftinija u Njemačkoj, pola toga iznosa bi mi trebalo biti dovoljno aBd.forza_juve je napisao/la:Zivim u Austriji koja je malo skuplja sto se hrane ticejasmin10 je napisao/la:S obzirom da na netu ima raznih podataka koliko ko trosi u Njemackoj.
❤️1946❤️
Što ti dođe na otprilike isto kao i u BiH.forza_juve je napisao/la: Ako si sam tesko je ako neko s tobom dijeli stan i rezije onda je puno bolje
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!