Giannis ipak previse rupa u igri ima. Dobro si govorio Clutch.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Steta. Laksi protivnik za Warriorse.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- akisarajevo92
- Kontakt:
Only 20 teams in 282 seven-game playoff series have ever come back to win.

Don't believe the hype.
Jedno Pascal 
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 26 maj 2019, 05:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
I vise nego sam mislio.Justin je napisao/la:Steta. Laksi protivnik za Warriorse.
Ne samo sut nego i decision making nije elitan a nocas nije ni preuzeo odgovornost na sebe, rjesavao se lopte na kraju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Gotovo.
Bravo Raptorsi! Čestitke @Mago 
Kakvi invalidi dan ti je.bem, drugu utakmicu uzastopno ne mogu defanzivnog skoka u zavrsnici uhvatit 
Kawhi 
Raptorsi u finalu. Jel ovo istina?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Raptorsi u finalu. Jel ovo istina?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mago je napisao/la:Kawhi
Raptorsi u finalu. Jel ovo istina?![]()
![]()
![]()
![]()
Cestitam
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kakav je trade napravio Toronto jbt. Ljudi udjose u prvo finale u historiji fransize tako sto su dali DDRa i Poetla za ovog **** monstruma Kawhija.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Barbarossa
- Kontakt:
Ništa kak'a je godina dobro jea
U trenutnim uslovima 4-2 za Raptrose u finalu ,ne bi trebalo biti nekog problema
U uslovima gdje se vraća najbolji igrač naše galaksije a.k.a KD makar od game 3 , serija se okreće u drugom pravcu. 4- 1 ili 4-2 za Dubse
U trenutnim uslovima 4-2 za Raptrose u finalu ,ne bi trebalo biti nekog problema
U uslovima gdje se vraća najbolji igrač naše galaksije a.k.a KD makar od game 3 , serija se okreće u drugom pravcu. 4- 1 ili 4-2 za Dubse
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- akisarajevo92
- Kontakt:

Ako se vrati KD uzimaju lagano Warriorsi, bez njega Raptorsi imaju sansu da ucine seriju uzbudljivom
Don't believe the hype.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ovdje se I odlični Buldenhozer smrznuo, trebao je na onu seriju Toronta 26-3
vise to tražiti, imas najbolju ekipu i to dozvolis.
Steta, mislim da bi Milwokie dobio GSW, ovako Toronto ima sanse ali teže ce biti.
Steta, mislim da bi Milwokie dobio GSW, ovako Toronto ima sanse ali teže ce biti.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Toronto zasluženo u finalu. Očekivao sam finale od Bucksa i sve je mirisalo na to; posebno kad je ona prva utakmica otišla u drugom smjeru. No, poslije se to vratilo i to s kamatama. Prošla i ova utakmica se morala uzeti i to bi svaka šampionska ekipa riješila. Bucksi to još uvijek nisu. Vremena ima, to je sigurno, no ovo je bila odlična prilika.
Giannis je danas imao nekoliko očajnih odluka. Na pamet mi pade odmah situacija kod -3 i kad ne završava preko Lowryja, nego vraća loptu na trojku i nakon toga Bucksi gube posjed (promašili šut koji nije bio lagan). Jednostavno, Giannis mora preuzimati odgovornost, nebitno što još uvijek niko (pa ni on sam) nema povjerenja u njegov šut.
Kawhi odradio svoje. Lik u prvom PO-u za Toronto odvede ekipu u PRVO finale ikad. Kapa do poda. Igra nevjerovatan PO. Iako su Raptorsi dvaput dobili Warriorse u regularnoj sezoni, mišljenja sam da bi Bucksi mogli napraviti više problema Curryju i ostatku ekipe. Nisu Raptorsi bez šansi, ali tipujem da će Warriorsi ovo završiti u šest utakmica.
Istok brutalan i to me raduje.
Giannis je danas imao nekoliko očajnih odluka. Na pamet mi pade odmah situacija kod -3 i kad ne završava preko Lowryja, nego vraća loptu na trojku i nakon toga Bucksi gube posjed (promašili šut koji nije bio lagan). Jednostavno, Giannis mora preuzimati odgovornost, nebitno što još uvijek niko (pa ni on sam) nema povjerenja u njegov šut.
Kawhi odradio svoje. Lik u prvom PO-u za Toronto odvede ekipu u PRVO finale ikad. Kapa do poda. Igra nevjerovatan PO. Iako su Raptorsi dvaput dobili Warriorse u regularnoj sezoni, mišljenja sam da bi Bucksi mogli napraviti više problema Curryju i ostatku ekipe. Nisu Raptorsi bez šansi, ali tipujem da će Warriorsi ovo završiti u šest utakmica.
Istok brutalan i to me raduje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Masai Ujiri doktor, bilo bi zanimljivo da mu dadnu big market team.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Grčki robot se opet izgubio. Čim su prestali poklanjati slobodna, odmah nema njegovih poena.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
TOR je big market tim.work je napisao/la:Masai Ujiri doktor, bilo bi zanimljivo da mu dadnu big market team.
A tako i 2 najveća kandidata za MVPa zavrsise svoje u PO. Daj nam Kawhija, KDa i Currya, the real MVPeve 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BuffonGigi
- Kontakt:
Brutalan Kawhi, kakva serija i kakav all round performans u ovoj utakmici. Tako podsjeca na Jordana u PO, kad ne ide sut, zapne ko ludjak u svim drugim segmentima igre. Veceras svaki duel 1 na 1 s Grkom dobio.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Emotional Kawhi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.