FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 25 maj 2019, 22:27

Što ne bi moglo? Sve naše igrače srozavate i pravite od njih neke amatere. Cruz ako ponovi ovu sezonu, dobiće poziv Titea naredne godine.

Richarlison
Cruz - Neymar - Costa

Ko kaže da ne mere?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 25 maj 2019, 22:56

Koliko mi je drago za gol Dervišagića :bow:

Ima dobrih 4-5 igraca iz sljedece generacije juniora, srce ko Trebević kad je njih par danas zaigralo, samo jos da je i Hasanovic dobio priliku ali ne sumnjam da nece.

Uz par pravih pojacanja, da djeca imaju od koga uciti, dobit cemo vrhunske igrace.

Trenutno je akademija odlicna, samo nek nastavi ovim putem, u kadetima Sejmenovic i Suvalija, obojica suho zlatko. Iz cijele nam Bosne i Hercegovine djecaci.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 25 maj 2019, 22:57

Sada i službeno, bolji smo od Barce! :bow: :opaopa:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 maj 2019, 23:00

Uzeće nam Barca Husrefa i Hadžiju u paketu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 maj 2019, 23:08

Lecler je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Cruz bi mogao biti jako bitan igrač u narednom periodu, čak i reprezentativni kalibar ako ga budemo forsirali sljedeće sezone, čak bih ga i u evropske utakmice stavio da igra! Što se tiče Šabana, ja lično vjerujem u njega, možda jeste danas tanko odigrao, ali on kad uđe u formu imat ćemo igrača za narednih par godina! :bih:
Misliš li da bi mogao igrati prije Neymara,Coutinha i Douglasa Coste?
Da je reprezentativac Bugarske, pa bi inekako ovu glupost preskocio.. al lik brazilac :lol:
Neki dan objavise spisak igraca koji nisu pozvani, realno mogli bi i sa njim ici na titulu prvaka Svijeta... Hahah

Kad pitar pokusava biti objektivan :lol:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 maj 2019, 23:14

Kalibar al 8mm :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 25 maj 2019, 23:22

Zip je napisao/la:
Lecler je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Cruz bi mogao biti jako bitan igrač u narednom periodu, čak i reprezentativni kalibar ako ga budemo forsirali sljedeće sezone, čak bih ga i u evropske utakmice stavio da igra! Što se tiče Šabana, ja lično vjerujem u njega, možda jeste danas tanko odigrao, ali on kad uđe u formu imat ćemo igrača za narednih par godina! :bih:
Misliš li da bi mogao igrati prije Neymara,Coutinha i Douglasa Coste?
Da je reprezentativac Bugarske, pa bi inekako ovu glupost preskocio.. al lik brazilac :lol:
Neki dan objavise spisak igraca koji nisu pozvani, realno mogli bi i sa njim ici na titulu prvaka Svijeta... Hahah

Kad pitar pokusava biti objektivan :lol:
Ne govorim za Brazil, već za BiH.
Trebamo izvršiti nekad naturalizaciju igrača, što da ne.
Pa i onaj mali Iranac Muhamed što igra u Akademiji treba biti naturalizovan ako bude igrao na zadovoljavajućem nivou.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 maj 2019, 23:30

[/quote]Ne govorim za Brazil, već za BiH.
Pa i onaj mali Iranac Muhamed što igra u Akademiji treba biti naturalizovan ako bude igrao na zadovoljavajućem nivou.[/quote]
Ma burazeru ja se šalim iskreno,znam da nisi mislio da će igrati za Brazil,halali.
ISTINA ZA VEDRANA!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 25 maj 2019, 23:31

Lecler je napisao/la:
Ne govorim za Brazil, već za BiH.
Pa i onaj mali Iranac Muhamed što igra u Akademiji treba biti naturalizovan ako bude igrao na zadovoljavajućem nivou.[/quote]
Ma burazeru ja se šalim iskreno,znam da nisi mislio da će igrati za Brazil,halali.[/quote]

:urnebes: Nema problema buraz. Izmamio si mi osmijeh na lice. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 25 maj 2019, 23:50

Mene cruz nije dojmio za sada, ali pricat cemo nakon pola godine.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 26 maj 2019, 00:18

Evo ga, napokon aktivacija uspjela. Pozdrav raji na svetoj temi foruma ss.ba. Da se pikiram i na ovom’ forumu. Pratim ga od samog pocetka i mislim da je doslo vrijeme da sa vama podjelim utiske iz ove sezone.

Jos jednom pozdrav pravoj bordo raji ide sa Vratnika. Nadam se da cemi posao dozvoliti vise vremena za provod i diskusiju sa mojim Pitarima!

Saraj’vo sampion!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 maj 2019, 00:19

duplakruna46 je napisao/la:Evo ga, napokon aktivacija uspjela. Pozdrav raji na svetoj temi foruma ss.ba. Da se pikiram i na ovom’ forumu. Pratim ga od samog pocetka i mislim da je doslo vrijeme da sa vama podjelim utiske iz ove sezone.

Jos jednom pozdrav pravoj bordo raji ide sa Vratnika. Nadam se da cemi posao dozvoliti vise vremena za provod i diskusiju sa mojim Pitarima!

Saraj’vo sampion!
:bih:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2019, 00:39

Kamuflazn je napisao/la:Mene cruz nije dojmio za sada, ali pricat cemo nakon pola godine.
+1
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 26 maj 2019, 00:53

Pa da pocnem.

Ova godina je bila nesto posebno za mene. Tacnije, vjerovatno san je postao java hiljadama nasih navijaca koji su oduvijek sanjali ovakvu dominaciju u nasoj domovini. Pregazene ekipe poput Zelje, Zrinjskog, Sirokog. Opustanje protiv manjih ekipa, sto je donekle i ok jer svi smo se sjecali tih 11 bodova prednosti, ali niko nije spominjao da je ova ekipa zasluzila tih 11 bodova prednosti. Oni su svojim igrom i zalaganjem dosli do toga da se mogu opustiti.

Sve u svemu prelijepa sezona iza nas.

Biseri poput Vladana, Nihada, Selmira su vec tu a nove generacije poput Halida, Kurdica, pa i pomalo osporavanog Mustafica jedva cekaju prostor za malo vise prostora. A tu moramo biti fleksibilni sa njima. Jer je rizicno stavljati im dodatni pritisak.

Dalje, nadam se da ce iz prvih jedanaest bar 7 igraca ostati u timu, ostalo bi se dalo i nadoknaditi. Trziste je zrelo za nadopunu kvalitetnim igracima. Nadam se tome.

Ove godina sa pravom se nadam iskoraku, a za mene je to prolaz u trece pretkolo LP ili cetvrto pretkolo LE. Mislim da cemo u tome i uspjeti jer to temeljim ovim drugarstvom, borbom i htjenje ukoliko zadrzimo kao sto sam i rekao prije broj od 7 igraca iz prve postave.

Sto se tice Husrefa, tu mogu reci da mi je i pomalo svejedno. Mislim da sa ovim ljudima u upravi i Hadzijom kao direktora sportskog dijela necemo pogrijesiti bilo sta da uradimo. Vrijeme ce pokazati, ali ovi ljudi imaju moji punu podrsku nakon dugo vremena. Pokazali su da hoce i da znaju raditi posao. Naravno da ima stvari koje se trebaju popraviti, ali rast ovog kluba je neminovan i neizbjezan na zalost zeljama mnogih glavesina sa one strane Miljacke koji bi najradije voljeli da se ugasimo (sto po svemu sudeci njima i slijedi).

Dakle, dajmo podrsku ovom timu. Oni su ono sto smo uvijek trazili!

Samo Saraj’vo!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 26 maj 2019, 03:10

Ne znam al meni Cruz nije nista losiji od Coutinha, a i osvojio je vise trofeja ove godine...
Sa njim, Neymarom i Costom u spicu bi bili prvi favorit sad na Copi.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

admir1946
Kontakt:

Post Postao/la admir1946 » 26 maj 2019, 09:08

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 maj 2019, 09:21

Tino Sven odlazi iz Venla. Spreman za dolazak u Sarajevo. :kralj:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 maj 2019, 09:26

fks74 je napisao/la:Tino Sven odlazi iz Venla. Spreman za dolazak u Sarajevo. :kralj:
njega i Anela Hadžića ;) :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 26 maj 2019, 10:08

Dobri smo mi navijači kad uzmemo u obzir da smo gledali Almira Bekića na 100 utakmica.

Hvala magijo i doviđenja :wave:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

admir1946
Kontakt:

Post Postao/la admir1946 » 26 maj 2019, 10:10

Denchi je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Tino Sven odlazi iz Venla. Spreman za dolazak u Sarajevo. :kralj:
njega i Anela Hadžića ;) :kafa:
Može i Ibričić. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []