NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Znas na sta mislim u ovom kontekstu i odnosu superstarova spram fransize.NEZALAGANJE je napisao/la:TOR je big market tim.work je napisao/la:Masai Ujiri doktor, bilo bi zanimljivo da mu dadnu big market team.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Svaka im čast, nevjerovatni su. Nego, šta mislite hoćel ovi uspjesi motivisat Kawhija da ostane u Torontu?
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 26 maj 2019, 05:27, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kawhi realno procvjeto odlaskom iz SASa za ovu godinu, lik naučio i izjave davat, pričat pred kamerama, sve 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Barbarossa
- Kontakt:
Pa Tornto i jesge big market jbt najveci grad Kanade , od nba timova nema 4 tima da su jačem gradu , Knicks,Lal, Bulls i Gswwork je napisao/la:Znas na sta mislim u ovom kontekstu i odnosu superstarova spram fransize.NEZALAGANJE je napisao/la:TOR je big market tim.work je napisao/la:Masai Ujiri doktor, bilo bi zanimljivo da mu dadnu big market team.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Koga ce sada poslati da povrijedi Kawhia? Nema Zaze.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ako iko naleti na kakvu izjavu odvratne njuske Paul Pircea nek me quote-a please. 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Za tebe bi bilo dobro da izjavi da će ih gsw pomestiMago je napisao/la:Ako iko naleti na kakvu izjavu odvratne njuske Paul Pircea nek me quote-a please.
Veliko srce sjevera, poslije toliko godina i nesreće, i chokeanja, napokon sa Kawhijem na čelu su dogurali do tog finala, i to na kakav način.
Ko je ovo mogao očekivati poslije 0-2 protiv onakvih Bucksa i onakve njihove sezone.
A ovakvim mentalitetom ekipe koju im je Kawhi ugradio, nemojte se zalijetat s izjavama o laganoj pobjedi Warriorsa. Sjetite se pogotovo da ni oni nisu briljirali ni u jednoj seriji ništa posebno, pa i kad je KD bio tu.
I dalje su u prednosti, ali neznatno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kawhi je jedini igrac koji u fer seriji moze Dubse zaustavit. Cavsi ih dobili, al kad je Green kaznjen.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- majestic24
- Kontakt:
Ne znam zasto vecina podcjenjuje raptorse u finalu. Jbt, ljudi pod kosem imaju gasola,siakama i ibaku dok drugi imaju greena i looneya.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja sam iskreno ocekivao Buckse cak i kao osvajace ove godine, ali ovi Raptorsi su fkt odlicni sa ovom gromadom od igraca Khwaijem, plus ljudi imaju prednost domaceg terena i to nije neznatna stvar u finalu, jos ako ne bude KD u prve dvije tekme bice zanimljivo, ja cu opet reci da je pobjednik ove godine sa Istoka
taj green je bolji od te trojce zajedno.majestic24 je napisao/la:Ne znam zasto vecina podcjenjuje raptorse u finalu. Jbt, ljudi pod kosem imaju gasola,siakama i ibaku dok drugi imaju greena i looneya.
fact
23
Aj raptorsi u finalu hahahahhahaha gasi nba
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
kako ide na klinac sudijsko sjeckanje vremena na kraju svake tekme,to je nevjerovatno
Toronto
Kawaj
mislio sam da nije toliko moćan, ali mi dokaza da je i moćniji.. Giannis još nije spreman, a shut mora nekako popraviti, ako želi biti mini LeBron.
Baš valaSarmelino je napisao/la:Aj raptorsi u finalu hahahahhahaha gasi nba
leonard je najkompletniji igrac na svijetu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos jednom pokazivanje emocija popravljas sefilip13 je napisao/la:leonard je najkompletniji igrac na svijetu
Stvarno je nevjerovatno sta Kawhi radi,sta je napravio od onakvih chokera.2.igrac NBA bez ikakve sumnje,ako ode iz toronta odbacit ce stvarno dosta doga.Sto je najgore nikad nije bio u uzoj konkurenciji za MVP,dokaz koliko je RS irelevantna
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zašto ovo djeluje kao da su Gasol Siakam i Ibaka prednost naspram Greena i Looneya. Green će ih sam pojestimajestic24 je napisao/la:Ne znam zasto vecina podcjenjuje raptorse u finalu. Jbt, ljudi pod kosem imaju gasola,siakama i ibaku dok drugi imaju greena i looneya.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
jedini koji se ovdje konstantno potcjenjuju su Ratnici...kad procitam komentar da su prosli ovaj bi Milvoki pobjedio GSW haha u kojem to zivotu? Ili razvalio Toronto u regularnoj sezoni dva puta GSW i to neka referenca pa i Houston je imao 4-0 ili 3-1 ove sezone pa smo vidjeli sta ih je snaslo jos ih bez KD zavrsise . Svaka cast Kawhiju i Torontu super ekipa ali GSW osvaja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.