Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
Policeman
-
Kontakt:
let3 je napisao/la:Policeman je napisao/la:
Ostale traume ocito
Mislim Messi je brutalan igrac ali et ima tu nesrecu da igra u eri C.Ronalda i to je to
Od cega traume, neznalico ?
Od toga što je osvojio Primeru jednom u 10 godina, dok Messi ima 8/10 u tom periodu

Cuj kakve traume lik uzeo 4 LP u prajmu navodnog GOATa
eto za 20g ce ljudi pricati o ligama koje je uzeo Messi pored Ronaldovih 4/5 i 3 u nizu
Lik je obiljezio ovaj period fudbalske historije i to su cinjenice a Messi ce ostati zapamcen kao neko ko mu je bio najblizi po dostignucima
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
-
Wandelanoite
-
Kontakt:
Postao/la Wandelanoite » 26 maj 2019, 13:55
Wandelanoite je napisao/la:Moze li mi ko reci ko ima vise osvojenih trofeja Messi ili Ronaldo u periodu 2009-2018?
Moze li neko ugasiti moju radoznalost?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
let3
-
Kontakt:
Palimo se ko kutnjaci sto ismijavamo debilne postove

Epi i Anon su uvijek pisali inteligentne postove
Policajac, postao si veci dickrider Rone nego ova dvojica, sto je svojevrstan podvig

-
Epidaurus
-
Kontakt:
Debilni postovi - check
Ronin dickrider - check
let3 drzi konstantu, svjestan svojih limita pa ne bi da se upusta u neke intelektualno slozenije pothvate

-
let3
-
Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Debilni postovi - check
Ronin dickrider - check
let3 drzi konstantu, svjestan svojih limita pa ne bi da se upusta u neke intelektualno slozenije pothvate

Ma jok, ovo vaše: Messi Choker, lažni Goat, traume, kompleksi

to su ukratko vaši postovi

....sve pršti od inteligencije kad pišu Epi, Anon i Policajac

samo nastavite i nedajte se omesti

Zadnja izmjena:
let3, dana/u 26 maj 2019, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
Tesnjak1991
-
Kontakt:
Postao/la Tesnjak1991 » 26 maj 2019, 14:13
Epidaurus je napisao/la:Debilni postovi - check
Ronin dickrider - check

Velika količina inteligencije pršti inače sa svih strana.

iskreno se nadam da je većina stvari što se piše obična šprdancija, inače..

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
-
Epidaurus
-
Kontakt:
Jos da nadjes gdje sam ja to u zadnjih godinu dana pisao lazni goat, kompleksi i slicno i sve 5. Izgleda da si preskocio terapiju pa stvaras sebi neke imaginarne debate.
-
let3
-
Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Jos da nadjes gdje sam ja to u zadnjih godinu dana pisao lazni goat, kompleksi i slicno i sve 5. Izgleda da si preskocio terapiju pa stvaras sebi neke imaginarne debate.
4/5 LP i slicne gluposti koje kosntantno ponavljaš i recikliraš u 20 razlicitih varijanti te ne cini posebno inteligentim likom. Složit cemo se svi, jel tako.
Pokušavaš spustiti lojavim mrskim kataloncima, a zapravo se pišaš sam po sebi
Izvini, ništa licno

nemoj šta zamjeriti što debilanu nazivamo debilanom i stvari pravim imenom.
-
SiamoNoi
-
Kontakt:
Trunks je napisao/la:Bravo za šišmiše, velika pobjeda Valencie sinoć. Copa je njihova potpuno zasluženo, herojski su spasili ovu sezonu. Prvo osigurali četvrto mjesto i Ligu prvaka, a zatim i Copa del Rey. Što je najvažnije, time su osigurali i ostanak Marcelina koji je za mene jedan od najboljih trenera danas, bio im je potreban jedan ovakav pečat dobrog rada. Mislim da im je potrebno par dobrih pojačanja ovog ljeta da budu još bolji naredne sezone, najprije u Ligi prvaka, a što se tiče La Lige, oni su svakako klub koji može svakoga pobijedit.
Bolje je svakako da su ostali na četvrtom mjestu, Getafeu je dovoljna senzacija i Europa liga. Ove sezone je liga očigledno imala jedan pad, ali ne sumnjam u puno bolje rezultate španskih klubova naredne sezone. Barceloni puno toga zavisi od trenera, ali i ukoliko dovedu boljeg trenera, ni to im nije garancija za puno bolje rezultate jer imaju problema sa vlastitim igračima, a potrebna su im i osvježenja pa ne sumnjam da će odradit nekoliko velikih transfera. Atletico će spremiti novu ekipu pa očekujem bržu i bolju igru, ali vidjet ćemo. Real će vjerovatno pripremiti brdo para za neke igrače i tako dalje. Zanimljiva sezona nas čeka.
Jedan od onih koje sam htio u Interu.Bio je slobodan,a Inter bez trenera.
-
Epidaurus
-
Kontakt:
let3 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Jos da nadjes gdje sam ja to u zadnjih godinu dana pisao lazni goat, kompleksi i slicno i sve 5. Izgleda da si preskocio terapiju pa stvaras sebi neke imaginarne debate.
4/5 LP i slicne gluposti koje kosntantno ponavljaš i recikliraš u 20 razlicitih varijanti te ne cini posebno inteligentim likom. Složit cemo se svi, jel tako.
Izvini, ništa licno

Vidim ide ti lijepo izmisljanje i spinovanje, teski neki mentalni problemi cini mi se. Izmisljanje debata sa samim sobom ti je jedan od specijala ocito. Nemam nista protiv nazivanja stvari pravim imenom, vasa katalonska dijaspora s druge strane ima. Jbg ne mogu ti nista zamjerit, nisi bas vican u razmisljanju i slicnim intelektualno slozenijim radnjama.
-
let3
-
Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:let3 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Jos da nadjes gdje sam ja to u zadnjih godinu dana pisao lazni goat, kompleksi i slicno i sve 5. Izgleda da si preskocio terapiju pa stvaras sebi neke imaginarne debate.
Izvini, ništa licno

Vidim ide ti lijepo izmisljanje i spinovanje, teski neki mentalni problemi cini mi se. Izmisljanje debata sa samim sobom ti je jedan od specijala ocito. Nemam nista protiv nazivanja stvari pravim imenom, vasa katalonska dijaspora s druge strane ima. Jbg ne mogu ti nista zamjerit, nisi bas vican u razmisljanju i slicnim intelektualno slozenijim radnjama.
Rece mi lik koji ponavlja iste postove u nekoliko razlicitih varijanti i koji potvara forumaše da su pisali nešto što nisu
Jesi mi šukno, svaka cast

Ne znam razmišljati i slicne intelektualno složene radnje

glup sam, priznajem

Epi tako reko.
-
anonymousHD
-
Kontakt:
Postao/la anonymousHD » 26 maj 2019, 14:37
Čuj, on govori nekome kako ponavlja postove, a svaki put kad choker choka eto let3 da piše o ligama i da ga brani.

Pa vi da 20 liga zaredom uzmete, opet bi vas bolilo što su RM i Rona uzeli 3 LP zaredom.

-
Epidaurus
-
Kontakt:
Ja potvaram, a lik izmislja neke lazne goatove, komplekse i slicne idiotizme i trpa ih meni u usta
Nije tebi lako druze

-
let3
-
Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Ja potvaram, a lik izmislja neke lazne goatove, komplekse i slicne idiotizme i trpa ih meni u usta
Nije tebi lako druze

Intelektualno složene radnje

ne umijem ja to. Džabe pišeš.
Pravo si mi ga šukno
I sad ce doci Anon da te podrži i napiše Messi choke 218 put
edit. vec jeste

-
anonymousHD
-
Kontakt:
Postao/la anonymousHD » 26 maj 2019, 14:43
Pa fact je da je Messi choker. Što te to boli? Pa to svi znaju?
-
let3
-
Kontakt:
Šta je Messi ?
-
NadalRafa
-
Kontakt:
Ne znam sto se raspravljate s katalonskim pacenicima kojima treba milion dokaza iznijet da bi nesto skontali al dzaba kad se to nece desit nikad jer im je mozak ispran. Argentinos nije sampionski igrac, jest najtalentovaniji al nije najbolji i ne moze bit. Kad najvise treba desi se choke, dok je Ronaldo suprotnost i daje najbitnije golove za svoj klub. Uvijek je tako bilo od Mancestera Reala pa sad do Juvea kad je zabio Atletiku (mozda najboljoj odbrani u Evropi) te Ajaxu iako nisu prosli jbg. U konacnici Messi izvlaci ekipu u ligaskim takmicenjima, kad ima pravo na gresku. U LP to ne moze raditi s konstantom te tu kaska za Ronaldom koji i kad ne zabija daje veliki doprinos. Takodjer za repku isto vazi iako je uvijek imao duplo jace saigrace nego Ronaldo s Portugalom. Opet ovaj uze Euro a onaj nije mogao mrtvu Copu uzeti. Ova godina je jos jedan dokaz da on ne moze biti bolji od goat-a. Kad se karijere zavrse moze se dalje polemisat ako Messi nesto napravi jos. Za sad je sve jasno osim ovim kataloncima koji su jako jako shrvani neuspjesima voljenog kluba pa im preostaje ova rasprava ..
-
let3
-
Kontakt:
Zadnjih 7-8 postova korisnika @NadalRafa :
Ne znam sto se raspravljate s katalonskim pacenicima kojima treba milion dokaza iznijet da bi nesto skontali al dzaba kad se to nece desit nikad jer im je mozak ispran.
Jest mi zao katalonaca bas su propali kad se ovako vade na Messiju a klub im odron.

Al s druge strane uzitak je citat kako se koprcaju

Hajde Rona dodji u Bundesku i Ligue 1, uzmi i tu titule i kupove, osvoji jos jednu LP ne bi li ovi drkaci napokon shvatili da si bolji od onog malog jazavca.

Frajer dobro igra al nema ono najvaznije, TITULE. Ostat ce kratak za jos jednu LP a eto i kup je riknuo. Sta ima veze nek je tu Levante.
Ma kazem jer su imali veliku prednost pa su prokockali. Uz njih bi mozda to uspjelo samo jos Parizu. Sve u svemu od kluba koji je igrao najbolji fudbal postade olupina na celu s prevarantom Messijem. Kako ispade neuspjesna sezona Barceloni a triplete se najavljivale hahahahaha

Ceka se Copa da luzerski argentinac ispusi i tu pa da mozda defektasi koji ga podrzavaju skontaju da ima jedan ispred njeg tj.da nikad ne moze biti kao pravi Goat Rona. E moji katalonci. Predmet sprdnje ste postali, Roma, Liverpool i sad vas Valencia mrtva dere u kupu. Najsmjesniji klub hahahah

Jbt kolacc zar i poslije ove sezone gdje je omaleni argentinos zakazao kad je najvise trebalo ljudi misle da je bolji od Rone goat-a.

Messi ce uvijek kasnit za LP trofejima a trofej s repkom nek zaboravi. To mu je sve potrebno da bi bio najbolji a ne trpac Levantea Granade itd. Shvatite
Re: Precijenjeni igraci
Umtiti
Vidal
Terstegen
Lenglet
Coutinho

šta reci
-
madridist
-
Kontakt:
igras finale cope sa Valencijom i pjevas Cristianu Ronaldu...i onda popusis...opet...buhahahaha
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.