To je zato jer se nema strpljenja, a boga mi ni logike i racionalnosti. Ebote poslije Atalante bi pa barem 70% raje odmah šutnulo Husrefa i svaka čast Upravi što je i tada i poslije javno stala uz Husrefa, to je bio ključni potez i prekretnica.miky_hz je napisao/la:A mi svi znamo sutra i da ode Husref,prvi kiks novog trenera znamo koga bi vracali i ko bi se vratio(pogotovo nakon ovog rezultata).Tako da ne isplati se nista mjenjati
I to mi je jedna velika floskula, psovalo se i Čali poslije Zarije, "štoperica stručnjak ovo ono", čovjek otišao i opet se prizivao. Pojedinci samo sebi pisaju usta, to nema nigdje. I ta referenca "šta će stranci", "bili su tu Kodro, Ješić, Jarni, pa ništa ne uradiše" su takve gluposti da je to neviđeno. Velikog gospodina kakav je Kodro su 'skinuli' igrači i famozni klan debila. Dok za Ješića svi znamo, kasap obični i lik propalitet teški, a uz to veliki taldžija. To je druga stvar što se nisu znali odabrati pravi ljudi i to ne mora značiti da se treba gledati samo ka domaćim trenerima.
@Denchi
Ne smijem reći.