NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
BRAVO UPRAVA DA BOG DA VAM SE ZENE STIMALE KAO STO VI STIMATE OVE UTAKMICE SRAM NEK VAS BUDE,AKO TOLIKO VOLITE KOMSIJE PUSTITE IH I NA ZENE SVOJE
Zalosno i za nepovjerovati... ja sam tribine danas napustio uz jos par njih nisam imo snage da gledam...nisam mogao podrzati ono sto sam vidio na terenu... to je to nazalost nepratim prvi tim vise...kap je prelila casu dotakli smo dno dna... sretno jaranike... dvadeset godina dolazim i nemogu vise... gledacu djecu veliki me nezanimaju....
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:

Pozdrav momci. Ako budete imali nesrecu da nas izvucete u kupu mozda se sretnemo. Do tada ugodno mahanje tudjim dresom i prodavanje guzice. Pozdrav za normala momke nahida i druge
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Hvala Upravi na tome sa vise ne gledam prvi tim još od olimpika i afere petak, a isto tako hvala Fadilz Novalicu sto sljedeće sezone nećemo gledati sadaka CITY u ligi sa nama!
Dok je u Gradačcu bio SDA bilo je i premier lige kad dodje SDP Zvijezda dno dnaspiska je napisao/la:Hvala Upravi na tome sa vise ne gledam prvi tim još od olimpika i afere petak, a isto tako hvala Fadilz Novalicu sto sljedeće sezone nećemo gledati sadaka CITY u ligi sa nama!
Vidi se da si ti neki politicki pacenik,dok je SDA bio Zvijezdi je nabijen dok od milion KM,a ovi SDP nista ne prave,kaljaju obraz tako da ni jedna stanka nece napraviti dobro Zvijezdi,treba naci privatnika nekog i dati mu Zvijezdu u privatno vlasnistvo i neka Gradu placa godisnje kako se dogovore i gotovo,drugacije ne mozefender13 je napisao/la:Dok je u Gradačcu bio SDA bilo je i premier lige kad dodje SDP Zvijezda dno dnaspiska je napisao/la:Hvala Upravi na tome sa vise ne gledam prvi tim još od olimpika i afere petak, a isto tako hvala Fadilz Novalicu sto sljedeće sezone nećemo gledati sadaka CITY u ligi sa nama!
-
- Kontakt:
Cestitke piskicu pozdravi nam i dadu pandzu, nabijem vas obonicu s tim kockastim glavamaspiska je napisao/la:Hvala Upravi na tome sa vise ne gledam prvi tim još od olimpika i afere petak, a isto tako hvala Fadilz Novalicu sto sljedeće sezone nećemo gledati sadaka CITY u ligi sa nama!

-
- Kontakt:
Kad je dosao sdo na vlast tad smo i ispali, nisam stranacki opredelje. Ali sda ima vise jacih ljudih nego sdp, drugo nemoze niko prici zvijezdi od glavonje mustafe i salde.logicno trebas bit sdp da bi dosao do kluba, dok je sda vladala gradaccom dero si zelju i sarajevo, gledo si premijer ligu na banji sad balis kur_cinu za 15 000 slavenu a da nepricam guzenju olimpiku, naredba da se nezapinje protiv jajca i brastva, sve je to nasa sdp politika uradila, sda ti je uradila stadion, mislis da bi dzena radila dzabe bez marke da je tad bio sdp na vlasti.da je ostala sda vec bi krov bio na trebini, jos jednom napominjem da me boli kita i za sda i sdp al neke stvari moras razumljeti...vidis sta uradise od doma zdravlja, tako ce i sport u gradaccu jos malo i on se ugasit jer tako naredjuju nadredjeni
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Piškiću Kakiću nemoj se sekirat,pozdravi druga Pandzuspiska je napisao/la:Hvala Upravi na tome sa vise ne gledam prvi tim još od olimpika i afere petak, a isto tako hvala Fadilz Novalicu sto sljedeće sezone nećemo gledati sadaka CITY u ligi sa nama!

#musvdg
- ASD
- Kontakt:
Cestitke juniorskoj selekciji Zvijezde na plasmanu na zavrsnicu omladinske lige.
Jel golman bio Aljkanovic danas?
Azur povreda Hanic branio momak je extra branioASD je napisao/la:Cestitke juniorskoj selekciji Zvijezde na plasmanu na zavrsnicu omladinske lige.
- ASD
- Kontakt:
Strasan je, lopta mu se lijepi za ruke i plus ima ispucavanje koje ja dugo nisam vidio kod juniora.fender13 je napisao/la:Azur povreda Hanic branio momak je extra branioASD je napisao/la:Cestitke juniorskoj selekciji Zvijezde na plasmanu na zavrsnicu omladinske lige.
Na pocetku meca ispuca do protivnickih 16 metara.
Koliko sam skontao, sastav vam je izgledao ovako, Hecimovic-Hasukic-Omerovic-Mehic-A.Muratovic-T.Muratovic?
Jedino zadnju liniju ne znam
Svaka cast momcima, valjalo se vratiti poslije onih 2:0
Jos Mehic crveni, Hasuka napusti igru zbog povrede..

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
Karakterno su jaki, valja zabiti golove u 45-toj i 46-toj minuti, kada je najteze.
Mislim da je Buducnost imala vise od igre danas i to skoro citavu utakmicu tako ali su igraci Zvijezde igrali jako dobru odbranu od te 46-e minute da se nije moglo prikuciti. Tako da se moze reci, zasluzeno su prosli.
Hasukic je preopasan. Onaj Muratovic takodje dobar igrac, imao je potez utakmice.
Onaj mrki stoper, mislim Bristric isto dobar mec kasnije odigrao.
Po meni opet kvalitetan mec.
Mislim da je Buducnost imala vise od igre danas i to skoro citavu utakmicu tako ali su igraci Zvijezde igrali jako dobru odbranu od te 46-e minute da se nije moglo prikuciti. Tako da se moze reci, zasluzeno su prosli.
Hasukic je preopasan. Onaj Muratovic takodje dobar igrac, imao je potez utakmice.
Bravo za juniore, strasan mec su odigrali u Banovićima pred dobro ispunjenim tribinama . Imaju karakter velike ekipe poslije 2-0 vratit se u utakmicu i sacuvat 2-2.Odlicno su odigrali pogotovo kada su nakon naklonosti sudija domacinu i isključenja Mehica dali zadnje atome snage.
Odlicna utakmica podjednake ekipe, mislim da je presudilo vise i dobro defanzivno postavljanje dvojice zadnjih veznih kod Zvijezde. Kako se sad dalje odvija razigravanju za plASD je napisao/la:Karakterno su jaki, valja zabiti golove u 45-toj i 46-toj minuti, kada je najteze.
- ASD
- Kontakt:
Metalleghe, GOSK i pobjednik dvomeca Vitez-Olimpik. Te 3 ekipe plus Zvijezda ce ici u zrijeb i igrati polufinale na dva meca. A finale je jedan mec.zmajevac je napisao/la:Odlicna utakmica podjednake ekipe, mislim da je presudio vise i dobro defanzivno postavljanje dvojice zadnjih veznih kod Zvijezde. Kako se sad dalje odvija razigravanju za plASD je napisao/la:Karakterno su jaki, valja zabiti golove u 45-toj i 46-toj minuti, kada je najteze.
Da budem iskren, mozda je Olimpik nesto jaci protivnik, ostali su po meni slabiji od Zvijezde.
Zadnja linija je odigrala danas dobar mec, vidi se na njima da su nesto slabije kvalitetni od ovih ofanzivnijih, ali su nadomjestili borbom.
Sila utakmica nisam dugo ovako uzivao nego na danasnjoj utakmici juniora... Cestitke momci idemo do premijer lige. Trebate znati da smo dosta oslabljeni bili sa par kadeta i opet jaci od navodnog favorita... ubitacnu generaciju imamo... svi extra odigrali...
Idu bolji dani za nas fudbal... svaka cast djeco...
Idu bolji dani za nas fudbal... svaka cast djeco...
Ljubomora je cudojosipmusa2 je napisao/la:Fino razvijanje igrača za Slogu crnonešto
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- josipmusa2
- Kontakt:
Facts, dabogda vi igrali Ligu šampiona sa svojom djecom i transparentno al' znamo i ti i ja da nećete dalje od Prve lige FederacijeSMR187 je napisao/la:Ljubomora je cudojosipmusa2 je napisao/la:Fino razvijanje igrača za Slogu crnonešto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.