NK Zvijezda Gradačac

Ponovo
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Ponovo » 25 maj 2019, 23:43

BRAVO UPRAVA DA BOG DA VAM SE ZENE STIMALE KAO STO VI STIMATE OVE UTAKMICE SRAM NEK VAS BUDE,AKO TOLIKO VOLITE KOMSIJE PUSTITE IH I NA ZENE SVOJE

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 25 maj 2019, 23:51

Zalosno i za nepovjerovati... ja sam tribine danas napustio uz jos par njih nisam imo snage da gledam...nisam mogao podrzati ono sto sam vidio na terenu... to je to nazalost nepratim prvi tim vise...kap je prelila casu dotakli smo dno dna... sretno jaranike... dvadeset godina dolazim i nemogu vise... gledacu djecu veliki me nezanimaju....

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 maj 2019, 00:14

slika

Pozdrav momci. Ako budete imali nesrecu da nas izvucete u kupu mozda se sretnemo. Do tada ugodno mahanje tudjim dresom i prodavanje guzice. Pozdrav za normala momke nahida i druge
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 26 maj 2019, 01:24

Hvala Upravi na tome sa vise ne gledam prvi tim još od olimpika i afere petak, a isto tako hvala Fadilz Novalicu sto sljedeće sezone nećemo gledati sadaka CITY u ligi sa nama!

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 26 maj 2019, 06:40

spiska je napisao/la:Hvala Upravi na tome sa vise ne gledam prvi tim još od olimpika i afere petak, a isto tako hvala Fadilz Novalicu sto sljedeće sezone nećemo gledati sadaka CITY u ligi sa nama!
Dok je u Gradačcu bio SDA bilo je i premier lige kad dodje SDP Zvijezda dno dna

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 26 maj 2019, 10:55

fender13 je napisao/la:
spiska je napisao/la:Hvala Upravi na tome sa vise ne gledam prvi tim još od olimpika i afere petak, a isto tako hvala Fadilz Novalicu sto sljedeće sezone nećemo gledati sadaka CITY u ligi sa nama!
Dok je u Gradačcu bio SDA bilo je i premier lige kad dodje SDP Zvijezda dno dna
Vidi se da si ti neki politicki pacenik,dok je SDA bio Zvijezdi je nabijen dok od milion KM,a ovi SDP nista ne prave,kaljaju obraz tako da ni jedna stanka nece napraviti dobro Zvijezdi,treba naci privatnika nekog i dati mu Zvijezdu u privatno vlasnistvo i neka Gradu placa godisnje kako se dogovore i gotovo,drugacije ne moze

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 26 maj 2019, 11:14

Cestitke piskicu pozdravi nam i dadu pandzu, nabijem vas obonicu s tim kockastim glavama :) bice dresova jos piskicu, mozda od goska dogodine, mirso ramic u kolekciji

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 maj 2019, 14:19

Kad je dosao sdo na vlast tad smo i ispali, nisam stranacki opredelje. Ali sda ima vise jacih ljudih nego sdp, drugo nemoze niko prici zvijezdi od glavonje mustafe i salde.logicno trebas bit sdp da bi dosao do kluba, dok je sda vladala gradaccom dero si zelju i sarajevo, gledo si premijer ligu na banji sad balis kur_cinu za 15 000 slavenu a da nepricam guzenju olimpiku, naredba da se nezapinje protiv jajca i brastva, sve je to nasa sdp politika uradila, sda ti je uradila stadion, mislis da bi dzena radila dzabe bez marke da je tad bio sdp na vlasti.da je ostala sda vec bi krov bio na trebini, jos jednom napominjem da me boli kita i za sda i sdp al neke stvari moras razumljeti...vidis sta uradise od doma zdravlja, tako ce i sport u gradaccu jos malo i on se ugasit jer tako naredjuju nadredjeni
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 26 maj 2019, 14:58

Piškiću Kakiću nemoj se sekirat,pozdravi druga Pandzu :D
#musvdg

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 maj 2019, 15:23

Cestitke juniorskoj selekciji Zvijezde na plasmanu na zavrsnicu omladinske lige.

Jel golman bio Aljkanovic danas?

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 26 maj 2019, 15:55

ASD je napisao/la:Cestitke juniorskoj selekciji Zvijezde na plasmanu na zavrsnicu omladinske lige.

Azur povreda Hanic branio momak je extra branio

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 maj 2019, 16:05

fender13 je napisao/la:
ASD je napisao/la:Cestitke juniorskoj selekciji Zvijezde na plasmanu na zavrsnicu omladinske lige.

Azur povreda Hanic branio momak je extra branio
Strasan je, lopta mu se lijepi za ruke i plus ima ispucavanje koje ja dugo nisam vidio kod juniora.
Na pocetku meca ispuca do protivnickih 16 metara.

Koliko sam skontao, sastav vam je izgledao ovako, Hecimovic-Hasukic-Omerovic-Mehic-A.Muratovic-T.Muratovic?
Jedino zadnju liniju ne znam

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 26 maj 2019, 16:24

Svaka cast momcima, valjalo se vratiti poslije onih 2:0 :clap: Jos Mehic crveni, Hasuka napusti igru zbog povrede..
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 maj 2019, 16:40

Karakterno su jaki, valja zabiti golove u 45-toj i 46-toj minuti, kada je najteze.

Mislim da je Buducnost imala vise od igre danas i to skoro citavu utakmicu tako ali su igraci Zvijezde igrali jako dobru odbranu od te 46-e minute da se nije moglo prikuciti. Tako da se moze reci, zasluzeno su prosli.

Hasukic je preopasan. Onaj Muratovic takodje dobar igrac, imao je potez utakmice.
Onaj mrki stoper, mislim Bristric isto dobar mec kasnije odigrao.

Po meni opet kvalitetan mec.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 maj 2019, 18:22

Bravo za juniore, strasan mec su odigrali u Banovićima pred dobro ispunjenim tribinama . Imaju karakter velike ekipe poslije 2-0 vratit se u utakmicu i sacuvat 2-2.Odlicno su odigrali pogotovo kada su nakon naklonosti sudija domacinu i isključenja Mehica dali zadnje atome snage.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 maj 2019, 18:26

ASD je napisao/la:Karakterno su jaki, valja zabiti golove u 45-toj i 46-toj minuti, kada je najteze.

Mislim da je Buducnost imala vise od igre danas i to skoro citavu utakmicu tako ali su igraci Zvijezde igrali jako dobru odbranu od te 46-e minute da se nije moglo prikuciti. Tako da se moze reci, zasluzeno su prosli.

Hasukic je preopasan. Onaj Muratovic takodje dobar igrac, imao je potez utakmice.

Odlicna utakmica podjednake ekipe, mislim da je presudilo vise i dobro defanzivno postavljanje dvojice zadnjih veznih kod Zvijezde. Kako se sad dalje odvija razigravanju za pl

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 maj 2019, 18:31

zmajevac je napisao/la:
ASD je napisao/la:Karakterno su jaki, valja zabiti golove u 45-toj i 46-toj minuti, kada je najteze.

Odlicna utakmica podjednake ekipe, mislim da je presudio vise i dobro defanzivno postavljanje dvojice zadnjih veznih kod Zvijezde. Kako se sad dalje odvija razigravanju za pl
Metalleghe, GOSK i pobjednik dvomeca Vitez-Olimpik. Te 3 ekipe plus Zvijezda ce ici u zrijeb i igrati polufinale na dva meca. A finale je jedan mec.
Da budem iskren, mozda je Olimpik nesto jaci protivnik, ostali su po meni slabiji od Zvijezde.

Zadnja linija je odigrala danas dobar mec, vidi se na njima da su nesto slabije kvalitetni od ovih ofanzivnijih, ali su nadomjestili borbom.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 26 maj 2019, 18:46

Sila utakmica nisam dugo ovako uzivao nego na danasnjoj utakmici juniora... Cestitke momci idemo do premijer lige. Trebate znati da smo dosta oslabljeni bili sa par kadeta i opet jaci od navodnog favorita... ubitacnu generaciju imamo... svi extra odigrali...

Idu bolji dani za nas fudbal... svaka cast djeco...

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 26 maj 2019, 19:38

josipmusa2 je napisao/la:Fino razvijanje igrača za Slogu crnonešto
Ljubomora je cudo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 26 maj 2019, 19:41

SMR187 je napisao/la:
josipmusa2 je napisao/la:Fino razvijanje igrača za Slogu crnonešto
Ljubomora je cudo
Facts, dabogda vi igrali Ligu šampiona sa svojom djecom i transparentno al' znamo i ti i ja da nećete dalje od Prve lige Federacije

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.