FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitaristok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitaristok » 26 maj 2019, 16:26

astonHz je napisao/la:Raja, malo skrecem sa teme, ali mislim da je zanimljiv prijedlog. Naime, svi znate da realno nasem klubu fali pjesama. Imam osjecaj da smo jedan od najneopjevanijih (ako se moze bas tako izgovoriti :D) klubova u regiji, a da imamo neku znacajnu historiju. Pogotovo to imam osjecaj kad pogledam Grupu JNA kod Partizana, Justin's Johnson sto su pisali i za Hajduk pjesme, Zapresic Boys za Dinamo...

Sta nama fali, ako znate nekoga da ima bend i da moze, ako nista, napraviti obradu tj. smislit tekst na postojecu pjesmu da je vezan za Sarajevo? Gledam ovaj bend Perkele, fakat imaju dobrih pjesama i bas se uklapaju u neki navijacki fazon :cool: Mozda malo glupo u ovom trenutku, ali ne mogu se pomiriti sa tim da od pjesama sto valjaju imamo Divove i mozda jos onu D'Blavor's - Horde Zla. Nismo dobili normalne pjesme ne pamtim. Spreman sam i ja pomoci, iako moram optimizovati onu zapustenu elektricnu gitaru, bilo sta samo da se uradi nesto :pray:
Ova mi je top!
Dobar ti je prijedlog
Helem nejse,
Ova dvojica momaka su za to stvoreni,

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 maj 2019, 16:26

Da smo realizovali penale , ovi koji su podnijeli najveci teret mogli su mjesec dana biti na Majorci ili Tenerifima . :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 maj 2019, 16:27

Kad ce nagrade :mrgreen:
ZZ

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2019, 16:29

Pitaristok je napisao/la:
astonHz je napisao/la:Raja, malo skrecem sa teme, ali mislim da je zanimljiv prijedlog. Naime, svi znate da realno nasem klubu fali pjesama. Imam osjecaj da smo jedan od najneopjevanijih (ako se moze bas tako izgovoriti :D) klubova u regiji, a da imamo neku znacajnu historiju. Pogotovo to imam osjecaj kad pogledam Grupu JNA kod Partizana, Justin's Johnson sto su pisali i za Hajduk pjesme, Zapresic Boys za Dinamo...

Sta nama fali, ako znate nekoga da ima bend i da moze, ako nista, napraviti obradu tj. smislit tekst na postojecu pjesmu da je vezan za Sarajevo? Gledam ovaj bend Perkele, fakat imaju dobrih pjesama i bas se uklapaju u neki navijacki fazon :cool: Mozda malo glupo u ovom trenutku, ali ne mogu se pomiriti sa tim da od pjesama sto valjaju imamo Divove i mozda jos onu D'Blavor's - Horde Zla. Nismo dobili normalne pjesme ne pamtim. Spreman sam i ja pomoci, iako moram optimizovati onu zapustenu elektricnu gitaru, bilo sta samo da se uradi nesto :pray:
Ova mi je top!
Dobar ti je prijedlog
Helem nejse,
Ova dvojica momaka su za to stvoreni,
Treba nesto na ovaj fazon napraviti

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 26 maj 2019, 16:34

Sjajno :bow:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 maj 2019, 16:39

Svim ovim mladim fudbalerima koji su pokazali kvalitet , a ostalo je kvaliteta i na klupi bih preporucio da ostanu u FKS do 20 god. Bolje trenirati sa Stanojevicem ,Lazicem,Rahmanovisem, Ahmetovicem i dr. iskusnim majstorima nego u TOSKU ili Bosni V. kao skupljati iskutvo . Do 20 ce fizicki ojacati (o je samo godina poslije juniorskog staza) i onda vidjeti kako kotiraju u organizovanom klubu Hvala Bogu , a na osnovu tog iskustva krenuti put Slovenije , Austrije 2 , Ceske , Slovacke , Madzarske ....
Pidro je izuzetak , koji potvrdjuje pravilo . N. Nikolic(MDK) je druga prica . Sretno Akademci FKS .

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 maj 2019, 16:43

Tacno je da je ostao samo jedan iskorak u Evropi , a to su grupna takmicenja . Bili smo u situaciji da igramo odlucujuce utakmice za grupe LP i EL
No ostao je iskorak u domacem prvenstvu da uzastopice osvojimo 2 ,3 , 5 ili 10 Titula prvaka aBd . Jos nismo bili uzastopni prvaci drzave :bih:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 maj 2019, 16:46

Samozdravlje je napisao/la:Da smo realizovali penale , ovi koji su podnijeli najveci teret mogli su mjesec dana biti na Majorci ili Tenerifima . :urnebes:
Pogotovo onaj penal protiv Listice , za koji je zasluzan Hare iako je sa klupe usao .

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 maj 2019, 16:52

Samozdravlje je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Da smo realizovali penale , ovi koji su podnijeli najveci teret mogli su mjesec dana biti na Majorci ili Tenerifima . :urnebes:
Pogotovo onaj penal protiv Listice , za koji je zasluzan Hare iako je sa klupe usao .
:rol: :bow:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 26 maj 2019, 16:53

Može li se ova kako dotjerati da je pjevamo, jedno vrijeme se puštala.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 maj 2019, 17:05

bordobijeli je napisao/la:Kakvi ba mladi - stari to nema nigdje u seniorskom fudbalu su svi isti. Rezultat je jedino mjerilo u sportu sve drugo je suplja prica. Mozes imati 11 iz akademije ako vezes 3-4 poraza pa derby izgubis letis s klupe niko ne pita ko je igrao i jesu li mladi.
Dobar si Ti momak . Volis Sarajevo . To sto neizmjerno volis i Husrefa to je tvoje pravo , dapace nisi jedini . Vecina navijaca voli i postuje Musemica , narocito za minuli rad i ono sve sto mu se ranije desavalo u FKS . Voli ga raja opravdano i sad za "istorijski" uspjeh i zasluzio je . No jedno moras priznat da je ters i inatcija , kao i svi Musemici (geni), no to nije dobro ni za njega ni za klub . Njemu moze biti dobro u FKS godinama , samo mora se prilagoditi novonastaloj situaciji , ne vode ovaj klub ljudi koji su ga znali cesto povrijediti . Mora se Husref prilagoditi klubu (na HAYAT-u je govorio da sad gazda odlucuje) , a ne klub Husrefu . Mogu naci dogovor za dugorocno zadovoljstvo sviju nas. Ne mora se ni puno trositi zdrastveno , Uprava ce mu pomoci , to i jeste funkcija Uprave . Neka vodi FKS kao jesenas , onako iz ubjedjenja , a ne silom prilika i citav suncani dio grada ce biti godinama zadovoljan aBd . Tebi , Husrefu i svima nama puno srece . :thumbup:

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 26 maj 2019, 17:05

Jesu ovo škripari na košarci protiv sparsa?

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 26 maj 2019, 17:06

Nama nije iskorak grupna faza Evropskog takmicenja, nego primiti manje od 5 komada u dvomecu sa nekom od ekipa iz lige 5.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 26 maj 2019, 17:14

Ako prodjemo prvo pretkolo LP, i onda ispadnemo u drugom, hocemo li biti nosioci u EL i u koje prekolo idemo. Jeli odma playoff?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2019, 17:15

Samozdravlje je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Kakvi ba mladi - stari to nema nigdje u seniorskom fudbalu su svi isti. Rezultat je jedino mjerilo u sportu sve drugo je suplja prica. Mozes imati 11 iz akademije ako vezes 3-4 poraza pa derby izgubis letis s klupe niko ne pita ko je igrao i jesu li mladi.
Dobar si Ti momak . Volis Sarajevo . To sto neizmjerno volis i Husrefa to je tvoje pravo , dapace nisi jedini . Vecina navijaca voli i postuje Musemica , narocito za minuli rad i ono sve sto mu se ranije desavalo u FKS . Voli ga raja opravdano i sad za "istorijski" uspjeh i zasluzio je . No jedno moras priznat da je ters i inatcija , kao i svi Musemici (geni), no to nije dobro ni za njega ni za klub . Njemu moze biti dobro u FKS godinama , samo mora se prilagoditi novonastaloj situaciji , ne vode ovaj klub ljudi koji su ga znali cesto povrijediti . Mora se Husref prilagoditi klubu (na HAYAT-u je govorio da sad gazda odlucuje) , a ne klub Husrefu . Mogu naci dogovor za dugorocno zadovoljstvo sviju nas. Ne mora se ni puno trositi zdrastveno , Uprava ce mu pomoci , to i jeste funkcija Uprave . Neka vodi FKS kao jesenas , onako iz ubjedjenja , a ne silom prilika i citav suncani dio grada ce biti godinama zadovoljan aBd . Tebi , Husrefu i svima nama puno srece . :thumbup:
Volim FKS!
Postujem svakog i svacije misljenje al mrzim kad vrijedjaju Husrefa,, Čalu, Dzenu itd. Kad se gubi onda bas psuju i omalozavaju a kad su uspjesi kao sad onda su suptilni kao npr Pregazilo ih vrijeme, ne znaju s mladim, previse galame i slicni spinovi.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 26 maj 2019, 17:17

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 maj 2019, 17:18

Amca007 je napisao/la:Ako prodjemo prvo pretkolo LP, i onda ispadnemo u drugom, hocemo li biti nosioci u EL i u koje prekolo idemo. Jeli odma playoff?
Polako druze, ni pripreme nisu pocele :kafa:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 maj 2019, 17:24

Amca007 je napisao/la:Ako prodjemo prvo pretkolo LP, i onda ispadnemo u drugom, hocemo li biti nosioci u EL i u koje prekolo idemo. Jeli odma playoff?

da bit cemo nosioci jer preuzimamo koeficjent ekipe sa kojom smo igrali i ako prodjemo trece onda idemo u play ff
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 26 maj 2019, 17:28

Zip je napisao/la:
Polako druze, ni pripreme nisu pocele :kafa:
:rol: :rol: :rol:

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 26 maj 2019, 17:58

Mahalska. Ako ode Husref dolazi Mirza.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []