NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dje si dzemila
Fina ti maturska na avataru
Fina ti maturska na avataru
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- josipmusa2
- Kontakt:
Ovo je od sina manjčinjija, možda ga oženim u Gradačac
Aha, vidim licite
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- josipmusa2
- Kontakt:
Na majku je potegao ipak, zato sendvičari za Selimotiće
**** vam ja mater svima dole u mostaru sta ste se vise zalijepili za nas... Danas momcima svaka cast jedino kadija je danas fulao sa izmjenama i razocaro me je da mu jedan salda govori koga kada da vadi sramota! Ensar Hanic igrac utakmice po meni.
-
- Kontakt:
Sto bi nas omiljeni mancini napisaospiska je napisao/la:**** vam ja mater svima dole u mostaru sta ste se vise zalijepili za nas... Danas momcima svaka cast jedino kadija je danas fulao sa izmjenama i razocaro me je da mu jedan salda govori koga kada da vadi sramota! Ensar Hanic igrac utakmice po meni.

- ASD
- Kontakt:
A potez koji je prelomio tekmu je prodor Muratovica po desnoj strani i centarsut za gol.spiska je napisao/la:**** vam ja mater svima dole u mostaru sta ste se vise zalijepili za nas... Danas momcima svaka cast jedino kadija je danas fulao sa izmjenama i razocaro me je da mu jedan salda govori koga kada da vadi sramota! Ensar Hanic igrac utakmice po meni.
To se desilo kada je 90% igraca bilo mislima u svlacionici.
Ne sporim ja da mi nismo to sve igrali,i da se nije izgradilo kazem ista su to **** i sda i sdp,sda izgradila sve i kad su otisli bili smo primorani platit oko 250-300 hiljada da bi igrali,znaci da smo bili pred gasenje,i nacelnik preuzme taj dug na opstinu to je dobro uradio i onda se desi ovo trgovanje i pustanje,znaci i jedni i drugi su uradili nesto dobro ali vise toga loseg,samo treba sve strankr udaljiti od kluba i krenuti ispocetkacrvenobijeli je napisao/la:Kad je dosao sdo na vlast tad smo i ispali, nisam stranacki opredelje. Ali sda ima vise jacih ljudih nego sdp, drugo nemoze niko prici zvijezdi od glavonje mustafe i salde.logicno trebas bit sdp da bi dosao do kluba, dok je sda vladala gradaccom dero si zelju i sarajevo, gledo si premijer ligu na banji sad balis kur_cinu za 15 000 slavenu a da nepricam guzenju olimpiku, naredba da se nezapinje protiv jajca i brastva, sve je to nasa sdp politika uradila, sda ti je uradila stadion, mislis da bi dzena radila dzabe bez marke da je tad bio sdp na vlasti.da je ostala sda vec bi krov bio na trebini, jos jednom napominjem da me boli kita i za sda i sdp al neke stvari moras razumljeti...vidis sta uradise od doma zdravlja, tako ce i sport u gradaccu jos malo i on se ugasit jer tako naredjuju nadredjeni
Šta bi ovo svi napustiše opet patnja ili stiže neko funkcionalnijim
Pleme im yebem. Ukaljase jos u subotu obraz pa onda dadose ostavke. Samo nek Saldu ostave.
Sad ide ovako vraca se Salgija. Dilfa ce se vise ukljucit posto je raja iz Pticijeg Gnijezda usla sad se moze posvetit Zvijezdi. Za sportskog direktora Ivicu ili Zdravka.
Sljedeca godina je nasa.
Prem da im je trebalo yebati sve po spisku za ovu sramotu sto nam prave zadnje 3-4 godine prije nego sto su otisli. A i nacelniku nije izborna godina pa ga kita zaboli.
Carsijo yebem ti mamu dabogda izgorila ko se sve u njoj pita za neke stvari.
Sad ide ovako vraca se Salgija. Dilfa ce se vise ukljucit posto je raja iz Pticijeg Gnijezda usla sad se moze posvetit Zvijezdi. Za sportskog direktora Ivicu ili Zdravka.
Sljedeca godina je nasa.
Prem da im je trebalo yebati sve po spisku za ovu sramotu sto nam prave zadnje 3-4 godine prije nego sto su otisli. A i nacelniku nije izborna godina pa ga kita zaboli.
Carsijo yebem ti mamu dabogda izgorila ko se sve u njoj pita za neke stvari.
Samo vratit SDA u klub od crvenih nista unistili sport
Piska i Combe vadite nas iz govana ako za boga znate....
-
- Kontakt:
Jednom su ovako navukli raju da se digne, budite pametni i niko ne treba preuzeti klub NIKO ovi su na dobrom putu hahaahahaha
Nacelnik i opstinska vlast tu najvise mogu napravit. Samo sto naseg vrlog nacelnika zaboli racku za sportom u gradu.
Moze zaposlit svaku susu u Dom zdravlja i Komunalac, moze sredit Beli plac u centru grada, sredit 101 tender i jos hiljadu ku raca al kad treba pomoc sportu u gradu onda nista.
Nije samo pomoc opstina je dala 200 milja treba se malo ukljucit. I tih opstinskih para se dosta izvuklo u privatne dzepove.
Nema carsije da ima vise ljudi na jakim pozicijama a da ih boli rinaka za svojim gradom. A i to je radi stranackih prepucavanja. Sport nam u gradu otiso u goli ku rac.
A pored svega osramotili obraz zadnje 2-3 godine skinuli gace i kome treba i kome ne treba.
Moze zaposlit svaku susu u Dom zdravlja i Komunalac, moze sredit Beli plac u centru grada, sredit 101 tender i jos hiljadu ku raca al kad treba pomoc sportu u gradu onda nista.
Nije samo pomoc opstina je dala 200 milja treba se malo ukljucit. I tih opstinskih para se dosta izvuklo u privatne dzepove.
Nema carsije da ima vise ljudi na jakim pozicijama a da ih boli rinaka za svojim gradom. A i to je radi stranackih prepucavanja. Sport nam u gradu otiso u goli ku rac.
A pored svega osramotili obraz zadnje 2-3 godine skinuli gace i kome treba i kome ne treba.
-
- Kontakt:
Samo.nacelnik moze napravit sastanak sa salgijom fadilom ademom i ostalim nemoraju onu bit upravi mogu staviti nekoga umjesto sebe, vjerujem kad bi se fadil i salgija vratii da bi 80 % privrednika se vratilo sponzorstvu, ali naravno mora tu edisova zadnja odnosno mustafina pleme im **** lopovsko,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Zalosno je da svaki treci dan pisete "dolaze bolji dani" i nadate se necemu a prave vas budalama.Trznite se malo,niste vi za federacije. 

!
Kakvi druze bolji dani. To je sarkazam. Sprdamo se na svoj racun.
Ljudi budite svjesni toga da Adem i Nurdo ne mogu za isti sto,samo moze jedan od njih,Nurdo nece sigurno jer je vec otisao u savez i ne treba mu vise,a Adem ako dodje onda nas nema nigdje jer ce ga Nurdo ducat preko saveza,tako da mislim da od njih dvojice nece ni jedan,bela i da hoce ja ne bi bio za to,jer kako se ponasaju prema radnicima tako bi i prema igracima,jedino stranog covjeka naci da preuzme klub skroz na skroz,ili Azmira kontaktirat i dati mu nek ide sve u pm,mi izlaza nemamo
Vrati se nazad i pogledaj da gdje je god se ukljucila politika (bilo koja stranka) sve je propalo i neki su kljuc u bravu a neki su se preko privarnog kapitla vratilicombe je napisao/la:Nacelnik i opstinska vlast tu najvise mogu napravit. Samo sto naseg vrlog nacelnika zaboli racku za sportom u gradu.
Slavija istočno novo sarajevo - pred gasenje
Čelik- i dalje duzan izvukli turci pred gasenjem
Sloboda- vrti se Azmir parama spasio gasenje
Velez- orivatni kapitl vratio ga u zivot nikšićevi puleni ga doveli pred gašenje
Travnika- kanton gurao i pregurao, ugašen skoro
Borac- dodikovi ga ugasili, vuce se ali dužan ko niko
Stabilne klubove u BiH mozes nabrojati na prste jedne ruke i svi su u privatnim rukama.
Idući upravni odbor je ključan, bez privarnog kapitala spremite se na derbije sa omladincem i mahmut mahalom. Najbitnije i primarno je to da se stadion da firmi Parkinzi. A klub ko hebe, istih 200 budala moze i u kerepu i mionici gledat fudbal.
Pripremite se, poslje nove godine se bijedo opet dijelite na zelene i cevene, ocekujem od standardne ekipe nove seljacke ispade i favoriziranje istih debila.
I da, ovo sto rade sa klubom ste im vi omogucili jer ste se prodali za poslic tu i tamo, a neki za dva bureta piva na vidari i po MZ. Sad ce vam nove pive, pripremite se za sjela i prodaju a ti ko salda su vam samo produkt vase demokratske volje. Sve dok je ovaca nece falit vune. Adiooooo
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Piska bi bolje uradi od komplet uprave 100% al covjek otisao gdje je bolje,svima nama je buducnost Njemacka,a ko vidi ovdje buducnost taj ima problema sa vidom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.