FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 26 maj 2019, 19:31

Za kraj dao Hajric nova 2 gola. 29 utakmica 35 golova. treba ga uzeti dok ga nije Maribor vratio ili Olimpija.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2019, 19:33

E čuj Mirza, jeste li vi pri sebi.. :lol: :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 maj 2019, 19:34

paulus je napisao/la:Ove spekulacije za Adukora i Velez ne mogu bit tacne , jer ako su tavne onda je on jedan od vecih idiota koje sam vidio u svjetu fudbala . Pa nije valjda da nije imo zagarantovan odlazak vani pa odlucio da ne produzi da bi bio slobodan i dobio na plati , to bi mi jedino smisla imalo , ako je on iz nekog hira ja sam igracina propustio po sezone i sad ostaje ovdje i to ne u Sarajevu ondaaaaaaa............
Mozda mu je propalo to vani, taj klub promijenio trenera, sportskog direktora, i sad najbolje sto ima je ta ponuda Veleza...

Riki, hvala na svemu i sretno dalje, aBd da te opet gledamo u svetom dresu :thumbup:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 maj 2019, 19:35

bordobijeli je napisao/la: Volim FKS!
Postujem svakog i svacije misljenje al mrzim kad vrijedjaju Husrefa,, Čalu, Dzenu itd. Kad se gubi onda bas psuju i omalozavaju a kad su uspjesi kao sad onda su suptilni kao npr Pregazilo ih vrijeme, ne znaju s mladim, previse galame i slicni spinovi.
Prebacuju ti da si dio familije Musemic . Pa zar svi nemamo familiju i istu volimo . Ako nisi oni su na gubitku . 90 % raje ovdje da im je Hurtic familija bi branilo istog i govorilo da je Husref za ostale . Iskreno ja da mi je Hurtic brat , bih do posljednjeg poraza govorio kako on nije kriv . :urnebes:
E ima i onih 10% kojima kapu skidam . To su navijaci FKS 24/7 i nema ih vise od 10% . Ti zive FKS i tim su bubrezi i ledja izlozeni pendrecima . Ja priznam nisam taj.
Pogan jezik kao sto je imao i sigurno ima moj "ahbab" @bihuzur osudjujem , al bas . On se mene odrekao :urnebes: , kako se uze DK nema ga . Trebali smo derneciti , ali se ne javlja . Ja Ti se izvinjavam za sve uvrede njegove , ali moram priznati da sam nekad dijelio misljenje sa njim . Ne samo ja nego mnogi sa foruma za neke stvari . Mogu lagati da nisu . Pogledaj mladicu moje postove nikad ni jedne (ni najmanje ) psovke .
Sve dok osvaja Titule (ne treba DK) neka Husrefa ako nema Titula ??? Imamo poslozen klub od cistacica , preko igraca , SS, Uprave pa do onih 10% HZ . :bow: :bow: :bow: :ljepota:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 maj 2019, 19:36

AlfredNobel je napisao/la:E čuj Mirza, jeste li vi pri sebi.. :lol: :lol:
Mirza nije uopste losa opcija, bolje on nego "moderni evropski treneri"
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 maj 2019, 19:38

Kapić je u Sarajevu boravio na posudbi iz Grasshoppersa te je dao doprinos u osvajanju duple krune , a svoju bi karijeru trebao nastaviti u njemačkoj Bundesligi u redovima novajlije Paderborna, čiji je dres prije nekoliko sezona nosio reprezentativac BiH Mario Vrančić. Kapić bi prema saznanjima portala “****” u Njemačkoj trebao imati mjesečnu plaću od 40.000 eura.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 26 maj 2019, 19:41

Sa konja na magarca..

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 maj 2019, 19:47

Riki je bas bio odličan zadnjih par tekmi, prava šteta što mora da ide.
ZZ

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 26 maj 2019, 19:49

Ma husref je daleko najbolja opcija u ligi a i sire.

Hvala Riki i sretno!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 26 maj 2019, 19:49

bordobijeli je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Joj suplje, kao eto ode husref i dolazi jadni mirza , losiji i te price ... providno
Sta fali Mirzi u prvom mandatu kad nije bilo akademije ni novaca progurao mladih dosta drugi u ligi bio.
Hoće li biti onda iskorak k'o što većina ovdje priziva? Kakav crni Mirza, pa da je naš milion puta.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 maj 2019, 19:51

Po meni kljucni momenat prvenstva je kad je Hadzija sigurno u dogovoru sa Husrefom i Sabrinom uspio angazovati Lazica i Kapica . Znamo da je tesko dovesti u zimskom prelazom roku i slabije igrace , a ne kao sto su ova dvojica . zato vjerujem da ce opet biti prvih igraca , kao zamjene za odlazece i povrijedjene . Obratiti paznju na Stanojevica i Crepulju (jos god., da se pare mogu uzet i vratiti bar ulozeno) i na perspektivne Akademce do 2023 g.
Eto to Hadzija ne zna , da mu ja ne rekoh . :rol: :rol: :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2019, 20:00

YNWA je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:E čuj Mirza, jeste li vi pri sebi.. :lol: :lol:
Mirza nije uopste losa opcija, bolje on nego "moderni evropski treneri"
Ma kakav Mirza, hoćemo li se ikad odlijepiti od takvih trenera. Ne znam ni što raspravljamo o njemu kad nema promila šanse da on bude, nije niko lud da dovodi njega i takve slične. Dobrog stručnjaka treba fino naći, a ne bio taldžija Ješić i sad se po njemu sve treba mjeriti. U ligi nema boljeg trenera od Husrefa i ne vidim smisao zahvaljivanja Musemiću i dovođenja Mirze. To je neko bezveze lupio, isto kao da ja sad kažem da će doći Agim Nikolić. Glupost.

I ovo oko domaćih trenera i trenera s strane prelazi u jednu dobro odvratnu floskulu, kao što ih ima desetak koji su smišljene prethodnih nekoliko godina.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 maj 2019, 20:02

Ako Husref ostane, Handzic odlazi 100 %, a njegovim stopama ce i Crepulja.
Da se razumijemo, ima stvari koje mi ne vidimo i me znamo (treninzi, interni razgoviri itd) tako da ove odlaske opravdavam.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 maj 2019, 20:09

1,5m eura Paderborn platio Grashopersu za Kapića. Skoro su se ovdje cijene lupale koliko koji igrač vrijedi :P pocijenili ste Rikija :D

Sretno mu, pokazao je tek pred kraj sezone da je igračina, i nije mi žao što ide, neka naše djece u ligama petice, sa ih bude što više.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2019, 20:15

Evo čitam ovaj intervju s Krsteom, ima neku klauzulu ako dođe ponuda iz Koreje. Odbio neku masnu ponudu zimus.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 maj 2019, 20:18

Adukor, Mujakic, Kapic...Next :( :( :crazy:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2019, 20:21

Lazić zasigurno, mogući još Crepulja, Handžić, Velkoski. Nešto sigurniji Tatar i Rahman, mada je i to upitno. Tu ti je još i Vladan. Ovo je procjena po mom nekom viđenju.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 maj 2019, 20:22

ado-hz je napisao/la:Adukor, Mujakic, Kapic...Next :( :( :crazy:
Aduku smo davno prebolili i dobili Lazića koji je na stoperu dosta bolji od njeg.
Treba pod svaku cijenu zadržati Lazića i bit će dosta lakše nadoknadit Nihada.
U slučaju da ostanu ostala tri veznjaka (Crepulja, Stanoje i Rahman), neće biti problem dovest još jednog kvalitetnog veznjaka za konkurenciju, umjesto Kapića.

Za sad je situacija odlična, al ne bi valjalo da ode Lazić, ili neko iz veze dodatno :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 26 maj 2019, 20:22

Opustite se bolan pa nije Hadžija od jučer da proda cijeli tim ;)
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 26 maj 2019, 20:23

ado-hz je napisao/la:Adukor, Mujakic, Kapic...Next :( :( :crazy:
To nisu bili naši igrači.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []