RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 26 maj 2019, 19:19

shaman7 je napisao/la:Adukor, stevanovic, govedarica... Nastavit ce se
Adukoru je prvi i glavni cilj da ode van BiH. Tek ako mu to propadne, a moglo bi jer nije igrao cijelu polusezonu, onda postoji neka sansa da dodje u Velez, tako se prica barem. Sto se tice Stevanovica, prica se svasta, ja ga licno ne bih dovodio jer imamo Daria masinu na desnom beku kojem treba produziti ugovor sto prije. Bolje je dovesti prirodnog lijevog beka jer Dario je puno efikasniji na desnoj nego na lijevoj strani.

Uostalom, mi pricamo samo navijacki i prenosimo mahalske price, uprava zna najbolje sta nam je potrebno za PL, dokazali su da im se treba 100% vjerovati.

Po mom misljenju trebalo bi dovesti novog golmana, ekstra stopera da igra sa Denom, lijevog beka, veznog i mozda 1-2 igraca za klupe. Imamo dosta igraca kojih se treba rijesiti ali o tom po tom.
Forzza Velez

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 26 maj 2019, 19:21

josipmusa2 je napisao/la:Koliko stranaca smije početi utakmicu u PL, dal se Srbi računaju u strance i ima li onog retardiranog pravila za mlade igrače ? nisam pratio 3 godine pa ako je neko u toku da odgovroi ukratko, hvala
Za strance ne znam, mislim da mozemo imati 4 igraca koji nemaju nase papire. Sto se tice U21 pravila, moramo imati 2 igraca u sastavu, dakle ne u prvih 11 nego moze i na klupi. To ce barem biti olaksavajuce.
Forzza Velez

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 26 maj 2019, 19:25

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
Adukoru je prvi i glavni cilj da ode van BiH. Tek ako mu to propadne, a moglo bi jer nije igrao cijelu polusezonu, onda postoji neka sansa da dodje u Velez, tako se prica barem. Sto se tice Stevanovica, prica se svasta, ja ga licno ne bih dovodio jer imamo Daria masinu na desnom beku kojem treba produziti ugovor sto prije. Bolje je dovesti prirodnog lijevog beka jer Dario je puno efikasniji na desnoj nego na lijevoj strani.

Uostalom, mi pricamo samo navijacki i prenosimo mahalske price, uprava zna najbolje sta nam je potrebno za PL, dokazali su da im se treba 100% vjerovati.

Po mom misljenju trebalo bi dovesti novog golmana, ekstra stopera da igra sa Denom, lijevog beka, veznog i mozda 1-2 igraca za klupe. Imamo dosta igraca kojih se treba rijesiti ali o tom po tom.
Nmojte napraviti gresku pa sad natrpati igraca za koji vec imate kvalitetna rijesenja,ciljano gdje ste najtanji,to forsirajte...
Sve je to upitno od ovih "provjerenih"...
Imate dobru ekipu...Sretno Rodjeni... :bih:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 maj 2019, 19:27

I ja se ibretim sa ovim nebulozama :lol: :lol: bola bit ce ekipa napravljena za sami vrh premijer lige. Ibro ima odrijesene ruke da dovede koga hoce i gdje mu je potrebno pojacanje. Ne brinite se nista i okanite se ovih natpisa,kada se potpise to je to. A bit ce svega. Velez je pravo primaljiv klub i zbog dobrih i zbog redovnih primanja. A kome se to ne igra pred ovakvim fanatizmom. Guzice ce dati da obuku Velezov dres :njanjanja:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

SarajevskaHunta
Kontakt:

Post Postao/la SarajevskaHunta » 26 maj 2019, 19:29

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:I ja se ibretim sa ovim nebulozama :lol: :lol: bola bit ce ekipa napravljena za sami vrh premijer lige. Ibro ima odrijesene ruke da dovede koga hoce i gdje mu je potrebno pojacanje. Ne brinite se nista i okanite se ovih natpisa,kada se potpise to je to. A bit ce svega. Velez je pravo primaljiv klub i zbog dobrih i zbog redovnih primanja. A kome se to ne igra pred ovakvim fanatizmom. Guzice ce dati da obuku Velezov dres :njanjanja:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 26 maj 2019, 19:30

Vanja8 je napisao/la:

Nmojte napraviti gresku pa sad natrpati igraca za koji vec imate kvalitetna rijesenja,ciljano gdje ste najtanji,to forsirajte...
Slazem se s tobom, ne bi trebalo trpat igrace svakako, ali odbrana nam je najtanja, tacnije lijevi bek i jedan stoper kvalitetan bas. Postoji dosta igraca na klupi koji su dosli na pauzi i koji nisu upisali ni minute ove polusezone.
Forzza Velez

FSB

Post Postao/la FSB » 26 maj 2019, 19:30

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:39, ukupno mijenjano 4 puta.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 26 maj 2019, 19:32

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:I ja se ibretim sa ovim nebulozama :lol: :lol: bola bit ce ekipa napravljena za sami vrh premijer lige. Ibro ima odrijesene ruke da dovede koga hoce i gdje mu je potrebno pojacanje. Ne brinite se nista i okanite se ovih natpisa,kada se potpise to je to. A bit ce svega. Velez je pravo primaljiv klub i zbog dobrih i zbog redovnih primanja. A kome se to ne igra pred ovakvim fanatizmom. Guzice ce dati da obuku Velezov dres :njanjanja:
Ko jucer nije otisao u Visoko, nije ni svjestan sta je propustio. Da nisam otisao gore pojeo bih se kada bih pogledao slike na portalima haha
Forzza Velez

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 26 maj 2019, 19:35

Vanja8 je napisao/la:

Slazem se s tobom, ne bi trebalo trpat igrace svakako, ali odbrana nam je najtanja, tacnije lijevi bek i jedan stoper kvalitetan bas. Postoji dosta igraca na klupi koji su dosli na pauzi i koji nisu upisali ni minute ove polusezone.
Ma imate extra ekipu,samo se pojacajte gdje skripi,neka ovi momci budu na okupu i neka znaju da nisu samo za Federalke,zaslužili su jer mogu sa svima igrati u PL BiH... :salut:

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 26 maj 2019, 19:38

Sinanu ističe ugovor i nije igrač za PL, može goška pojačat ko onaj panj što smo ga njima proslijedili iz Mladosti. Seid neće nigdje sigurno u BiH, može jedino vanid a ode, uz odštetu naravno.

Hvala RAja na odgovorima, mislim da Dario od stranaca mora ostati i dovest 3 stranca koji moraju biti za 2 klase bolji igrači od domaćih, Ovi Nusreti, Beriše i pm nisu kalibar za PL. Cviju bih isto prodao posto ima profi ugovor, ostalo mi je sasvim ok da se bore za svoje pozicije, dakle goman i 3 strana i ništa više ne dovodit

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 26 maj 2019, 19:44

josipmusa2 je napisao/la:Sinanu ističe ugovor i nije igrač za PL, može goška pojačat ko onaj panj što smo ga njima proslijedili iz Mladosti. Seid neće nigdje sigurno u BiH, može jedino vanid a ode, uz odštetu naravno.

Hvala RAja na odgovorima, mislim da Dario od stranaca mora ostati i dovest 3 stranca koji moraju biti za 2 klase bolji igrači od domaćih, Ovi Nusreti, Beriše i pm nisu kalibar za PL. Cviju bih isto prodao posto ima profi ugovor, ostalo mi je sasvim ok da se bore za svoje pozicije, dakle goman i 3 strana i ništa više ne dovodit
Zaboravio si Brandaa uz Darija :)
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 26 maj 2019, 19:46

nekoIzMostara je napisao/la:
josipmusa2 je napisao/la:Sinanu ističe ugovor i nije igrač za PL, može goška pojačat ko onaj panj što smo ga njima proslijedili iz Mladosti. Seid neće nigdje sigurno u BiH, može jedino vanid a ode, uz odštetu naravno.

Zaboravio si Brandaa uz Darija :)
Ma njega oženit preko ljeta i izganjat mu papire. Bolje ga ne spominjat, vidiš da su se ovi lešinari već u nadljetanje zadali

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 26 maj 2019, 19:48

Polako sa otpisivanjem igraca, kad se sjetim kako se pricalo za Brandaa kad je dosao, pa evo ga sad jedan od najboljih igraca u ekipi.

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 26 maj 2019, 19:53

Rodjeni81 je napisao/la:Polako sa otpisivanjem igraca, kad se sjetim kako se pricalo za Brandaa kad je dosao, pa evo ga sad jedan od najboljih igraca u ekipi.
Ma Cvija trči ko kokoš, sav naprijed, a guzica metar negdje iza, odmah vidiš da tu nema kuveta za igrača. Beriša realno nema poziciju,a s klupe ništa nije pokazao, Lucas je potpuno ispao iz svih priča, a meni je frajer mrtvi onaj playmaker i igrač poteza al eto jbg izgleda nema mjesta. Markez je sav prepadnut, pretrčat će ga Zec u rikverc i sa 2 promila. Uglavnom jedva čekam prelazni rok

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 maj 2019, 20:00

Rodjeni81 je napisao/la:Polako sa otpisivanjem igraca, kad se sjetim kako se pricalo za Brandaa kad je dosao, pa evo ga sad jedan od najboljih igraca u ekipi.
Brandao je nas najveci dragulj. Koliko frajer pretrci i koju kontrolu lopte ima :tokralju: a o Pipo Inzagi smeku za gol da ne govorimo. Nas Giovani Elber :tokralju:

Nece niko iz Veleza od ovih boljih igraca i ne raspravljajte se sa smradovima. Nemaju da plate igrace kojima isticu ugovori a ne da otkupljuju 2 godine ugovora :lol: pokusavaju da vas isprovociraju trolovi
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

FSB

Post Postao/la FSB » 26 maj 2019, 20:00

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:37, ukupno mijenjano 2 puta.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 26 maj 2019, 20:00

josipmusa2 je napisao/la:
Ma Cvija trči ko kokoš, sav naprijed, a guzica metar negdje iza, odmah vidiš da tu nema kuveta za igrača. Beriša realno nema poziciju,a s klupe ništa nije pokazao, Lucas je potpuno ispao iz svih priča, a meni je frajer mrtvi onaj playmaker i igrač poteza al eto jbg izgleda nema mjesta. Markez je sav prepadnut, pretrčat će ga Zec u rikverc i sa 2 promila. Uglavnom jedva čekam prelazni rok
Za Cvijanovica se slazem, ali Markez i Berisha mislim da trebaju ostati naravno ako ne dodje neko bolji od njih. Ova imena sto se pominju od stranaca sto dolaze su samo obicna nagadjanja.

SarajevskaHunta
Kontakt:

Post Postao/la SarajevskaHunta » 26 maj 2019, 20:02

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Brandao je nas najveci dragulj. Koliko frajer pretrci i koju kontrolu lopte ima :tokralju: a o Pipo Inzagi smeku za gol da ne govorimo. Nas Giovani Elber :tokralju:

Nece niko iz Veleza od ovih boljih igraca i ne raspravljajte se sa smradovima. Nemaju da plate igrace kojima isticu ugovori a ne da otkupljuju 2 godine ugovora :lol: pokusavaju da vas isprovociraju trolovi
Lijepo od vas sportskih prijatelja kao i ono nazivanje stadiona nam Šugavicom :kafa:

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 26 maj 2019, 20:03

Pa šugavi ste ko i Amaw morž, skupa sa Mujezinovićem I Sinanom, nije fotomontaža, Sinan pregovara već desetak dana, provjereno

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 26 maj 2019, 20:05

Pocelo je :kafa: :facepalm:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: cole-ch i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []