RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

josipmusa2
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la josipmusa2 » 26 maj 2019, 19:38

Sinanu ističe ugovor i nije igrač za PL, može goška pojačat ko onaj panj što smo ga njima proslijedili iz Mladosti. Seid neće nigdje sigurno u BiH, može jedino vanid a ode, uz odštetu naravno.

Hvala RAja na odgovorima, mislim da Dario od stranaca mora ostati i dovest 3 stranca koji moraju biti za 2 klase bolji igrači od domaćih, Ovi Nusreti, Beriše i pm nisu kalibar za PL. Cviju bih isto prodao posto ima profi ugovor, ostalo mi je sasvim ok da se bore za svoje pozicije, dakle goman i 3 strana i ništa više ne dovodit

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 26 maj 2019, 19:44

josipmusa2 je napisao/la:Sinanu ističe ugovor i nije igrač za PL, može goška pojačat ko onaj panj što smo ga njima proslijedili iz Mladosti. Seid neće nigdje sigurno u BiH, može jedino vanid a ode, uz odštetu naravno.

Hvala RAja na odgovorima, mislim da Dario od stranaca mora ostati i dovest 3 stranca koji moraju biti za 2 klase bolji igrači od domaćih, Ovi Nusreti, Beriše i pm nisu kalibar za PL. Cviju bih isto prodao posto ima profi ugovor, ostalo mi je sasvim ok da se bore za svoje pozicije, dakle goman i 3 strana i ništa više ne dovodit
Zaboravio si Brandaa uz Darija :)
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 26 maj 2019, 19:46

nekoIzMostara je napisao/la:
josipmusa2 je napisao/la:Sinanu ističe ugovor i nije igrač za PL, može goška pojačat ko onaj panj što smo ga njima proslijedili iz Mladosti. Seid neće nigdje sigurno u BiH, može jedino vanid a ode, uz odštetu naravno.

Zaboravio si Brandaa uz Darija :)
Ma njega oženit preko ljeta i izganjat mu papire. Bolje ga ne spominjat, vidiš da su se ovi lešinari već u nadljetanje zadali

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 26 maj 2019, 19:48

Polako sa otpisivanjem igraca, kad se sjetim kako se pricalo za Brandaa kad je dosao, pa evo ga sad jedan od najboljih igraca u ekipi.

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 26 maj 2019, 19:53

Rodjeni81 je napisao/la:Polako sa otpisivanjem igraca, kad se sjetim kako se pricalo za Brandaa kad je dosao, pa evo ga sad jedan od najboljih igraca u ekipi.
Ma Cvija trči ko kokoš, sav naprijed, a guzica metar negdje iza, odmah vidiš da tu nema kuveta za igrača. Beriša realno nema poziciju,a s klupe ništa nije pokazao, Lucas je potpuno ispao iz svih priča, a meni je frajer mrtvi onaj playmaker i igrač poteza al eto jbg izgleda nema mjesta. Markez je sav prepadnut, pretrčat će ga Zec u rikverc i sa 2 promila. Uglavnom jedva čekam prelazni rok

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 maj 2019, 20:00

Rodjeni81 je napisao/la:Polako sa otpisivanjem igraca, kad se sjetim kako se pricalo za Brandaa kad je dosao, pa evo ga sad jedan od najboljih igraca u ekipi.
Brandao je nas najveci dragulj. Koliko frajer pretrci i koju kontrolu lopte ima :tokralju: a o Pipo Inzagi smeku za gol da ne govorimo. Nas Giovani Elber :tokralju:

Nece niko iz Veleza od ovih boljih igraca i ne raspravljajte se sa smradovima. Nemaju da plate igrace kojima isticu ugovori a ne da otkupljuju 2 godine ugovora :lol: pokusavaju da vas isprovociraju trolovi
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

FSB

Post Postao/la FSB » 26 maj 2019, 20:00

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:37, ukupno mijenjano 2 puta.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 26 maj 2019, 20:00

josipmusa2 je napisao/la:
Ma Cvija trči ko kokoš, sav naprijed, a guzica metar negdje iza, odmah vidiš da tu nema kuveta za igrača. Beriša realno nema poziciju,a s klupe ništa nije pokazao, Lucas je potpuno ispao iz svih priča, a meni je frajer mrtvi onaj playmaker i igrač poteza al eto jbg izgleda nema mjesta. Markez je sav prepadnut, pretrčat će ga Zec u rikverc i sa 2 promila. Uglavnom jedva čekam prelazni rok
Za Cvijanovica se slazem, ali Markez i Berisha mislim da trebaju ostati naravno ako ne dodje neko bolji od njih. Ova imena sto se pominju od stranaca sto dolaze su samo obicna nagadjanja.

SarajevskaHunta
Kontakt:

Post Postao/la SarajevskaHunta » 26 maj 2019, 20:02

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Brandao je nas najveci dragulj. Koliko frajer pretrci i koju kontrolu lopte ima :tokralju: a o Pipo Inzagi smeku za gol da ne govorimo. Nas Giovani Elber :tokralju:

Nece niko iz Veleza od ovih boljih igraca i ne raspravljajte se sa smradovima. Nemaju da plate igrace kojima isticu ugovori a ne da otkupljuju 2 godine ugovora :lol: pokusavaju da vas isprovociraju trolovi
Lijepo od vas sportskih prijatelja kao i ono nazivanje stadiona nam Šugavicom :kafa:

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 26 maj 2019, 20:03

Pa šugavi ste ko i Amaw morž, skupa sa Mujezinovićem I Sinanom, nije fotomontaža, Sinan pregovara već desetak dana, provjereno

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 26 maj 2019, 20:05

Pocelo je :kafa: :facepalm:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 maj 2019, 20:08

SarajevskaHunta je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:

Lijepo od vas sportskih prijatelja kao i ono nazivanje stadiona nam Šugavicom :kafa:
Ko je tako nazivao? De bola ne smaraj juce si se registrovao na ovaj forum brato i pojma nemas ni ko su Ajzea,Fedelta Frota,Gio,Faraon,Storm,Osim,Aviami i drugi. Kada saznas ko su ta raja i kada ti oni napisu ko je strmkapa onda dodji da se izvines. Do tada zibje odavde :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

SarajevskaHunta
Kontakt:

Post Postao/la SarajevskaHunta » 26 maj 2019, 20:14

Forumaš vam kaže za Grbavicu da je Šugavica ti kazes da smo smradovi a ne znas ko sam istovremeno me ubjedjujes da ne znam ko sve od starih Željovaca piše na forumu :lol:
Ne razumijem tu mrznju i uvrede sa vase strane kao da su vam temu preuzeli Ultrasi pa pokusavaju baciti kost izmedju nas a sa nase strane nista od toga ljutite se i pravite frku sto slobodan igrac bivsi vam igrac treba doci u Želju eto i musa vam potvrdi da je istina i na to dizete hampu i frku kao i za Mujezinovica i Behrama opet kazem bespotrebno ponasanje sa vase strane koje vam se moze samo odbiti od glavu na vise nacina

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 26 maj 2019, 20:19

SarajevskaHunta je napisao/la:Forumaš vam kaže za Grbavicu da je Šugavica ti kazes da smo smradovi a ne znas ko sam istovremeno me ubjedjujes da ne znam ko sve od starih Željovaca piše na forumu :lol:
Ne razumijem tu mrznju i uvrede sa vase strane kao da su vam temu preuzeli Ultrasi pa pokusavaju baciti kost izmedju nas a sa nase strane nista od toga ljutite se i pravite frku sto slobodan igrac bivsi vam igrac treba doci u Želju eto i musa vam potvrdi da je istina i na to dizete hampu i frku kao i za Mujezinovica i Behrama opet kazem bespotrebno ponasanje sa vase strane koje vam se moze samo odbiti od glavu na vise nacina
Kao da neće doći do Ptićića kad vas klapnemo prvi put po ušima. Prcamo se, ne primaj sve k srcu, ispustiš dizne pred ponedeljak :yawn:

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 26 maj 2019, 20:19

SarajevskaHunta je napisao/la:Forumaš vam kaže za Grbavicu da je Šugavica ti kazes da smo smradovi a ne znas ko sam istovremeno me ubjedjujes da ne znam ko sve od starih Željovaca piše na forumu :lol:
Ako vam je samardzic pojacanje onda stvarno neznam sta ocekujete od sljedece sezone.

SarajevskaHunta
Kontakt:

Post Postao/la SarajevskaHunta » 26 maj 2019, 20:22

StarmoCity je napisao/la:
Ako vam je samardzic pojacanje onda stvarno neznam sta ocekujete od sljedece sezone.
Ko je rekao da je pojačanje? ista stvar i za Stevanovica koji je jedan najlosijih igraca u ovoj polusezoni najlosiji bek i kojeg smo se zeljeli rijesiti po svaki cijenu jer konstattno stagnira pa se mi ne brinemo kakav ce vama biti i hoce li vam biti pojacanje euforija vam udarila u glavu niti znate sta pisete niti vodite o tome racuna ali svakom svoje ;)

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 maj 2019, 20:23

Smrad-smradovi nazivam individuu-individue koji trolaju i pokusavaju omalovazavati rad FK Velez i koji su misljenja da je ovo klub Tane i grobara da mogu dovesti koga zele. Sinana Samardzica mozete dovesti ako mu istice ugovor i ako klub misli da nam nije potreban. Ako misle da jeste obavit ce se razgovori sa njim pa neka vidi decko. Ali pisati o Seidu koji je pod ugovorom i dovoditi ga u Zelju je pravo licemjerno od vas. Pokusavate isprovocirati momke ovdje i onda kad vam se odgovori da ste mjesec dana skupljali 50 milja za Mujezinovica nadjete se uvrijedjeni. Uzivaj brato i ne stavljaj pastrmku u te sugavica i druge fazone. Pitaj zeljine forumase a siguran sam da imam manijaka prijatelja ko i ti
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 26 maj 2019, 20:25

Ma ne lozite se na likove sa 100 postova. REGISTROVANI napisa da je Irfan Hadzic gotovo u Zelji vec, pa covjek dogovori sa Zrinjskim ako ne ode vani.

Amar ce gledat iskusne provjerene igrace, zasto uzeti samardzica sa 4 utakmice od 15 u federalnoj ligi? Supljaci, isto kao sto je supljak za Adukora u nas. Supljaci, supljaci, supljaci. Ne lozite se i ne pisite na temi FKŽ.

Smijesno sto se raspravljamo s Dokoljenkom sa 4 profila, SarajevskaHunta, Admir74, bezideja, volio bih da @admin provjeri ip adrese. Glupo je da neko ima 3 4 profila i spinuje, i onemogucava normalnu raspravu.

Uglavnom, Seid je vezan ugovorom, i momak ne ide ni na kakav razgovor, posebno ne sad u srijedu mimo kluba. Za Sinana mi iskreno i nije sao, mada mislim da je rijec o montazi, obzirkm da jenu 100 postova isti predvidio biz situacija koje se nisu desile.

SarajevskaHunta
Kontakt:

Post Postao/la SarajevskaHunta » 26 maj 2019, 20:27

Ko ti bolan omalovazava klub omalovazava tako sto napise da sa Željom pregovara igrac kojem prvom juna istice ugovor sa vama? :facepalm:

Za Seida je fino momak napisao da je vec druga prica i ako bi se zelio dovesti da bi se trebalo dogovoriti sa Veležom necu dalje jer kao da pišem sa nekim drugim navijacima a ne Rodjenim postali ste skroz neka druga fela da te bog mili sacuva ili vas pucaju kompleksi ili je nesto drugo u pitanju zavresana sva rasprava

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 26 maj 2019, 20:28

kme

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.